Προς το περιεχόμενο

Siemens speedstream 4200 modem-router

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Έχω το εξής θέμα: Έχω το παραπάνω routeraki συνδεδεμένο σε ένα desktop PC το οποίο τα έφτυσε. Οπότε αναγκάστηκα να συνδέσω το router με το laptop μου. Έλα ομως που δεν το αναγνωρίζει με τίποτα, τι DHCP, τι καρφώτα Ips και DNS , τζίφος.. Δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο interface του ( 192.168.254.254). Μου το εμφανίζει σαν unidentified network στο network center. Μήπως έχουν φάει σκάλωμα τα vista? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Internet έχεις κανονικά;

Μπορείς να πας εκτέλεση-->CMD και εκεί να πατήσεις IPCONFIG, τότε δες την IP της προεπιλεγμένης πύλης, άμα είναι το 254.254 οκ αλλιώς συνδέσου σε αυτό που σου λέει...

Βάλε τις ρυθμήσεις στο αυτόματο και πάτα επιδιόρθωση.

Κλείσε firewall και κάνε μια παύση στο antivirus (παράξενο θα είναι να φταίει αυτό....) και ξαναδοκίμασε.

Δες στο 192.168.1.254.

Δημοσ.

Όχι δεν έχω internet..Έκανα ipconfig και ipconfig /all και συμβαίνει το εξής περίεργο όταν βάζω DHCP: Παίρνει ένα ότι να ναι IP (168.68.χ.χ.), subnet mask 255.255.0.0 και default gateway τπτ, είναι κενό. Όταν τα βάζω καρφωτά τα βλέπω στο ipconfig κανονικά (default gateway 192.168.254.254) αλλά και πάλι δεν μπορώ να μπω στο gateway από τον browser. Το windows firewall είναι κλειστό.

Δημοσ.

Για δες με αυτά: IPv4

IP: 192.168.254.55

Mask: 255.255.255.0

Gateway: 192.168.254.254

DNS: 208.67.222.222

DNS2: 208.67.220.220

Και δοκίμασε αυτό. (άμα δεν δουλεύει κατέβασε απο εδώ). Δώσε του την Ip του ρούτερ και δες αμα το βλέπει.

Ethernet ε; Άμα είναι ξαναπέρασε και τους drivers της κάρτας δικτύου... Κλείσε το ρούτερ άλλη μια και άνοιγμα, αλλιώς άμα ξέρεις τους κωδικούς και αυτά ρίξε του ένα ρεσέτ μην μπα να σκάλωσε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω το απόγευμα. Η κάρτα δικτύου δεν έχει τπτ γιατί σε άλλο router παίζει κανονικά..

Δημοσ.

μπορεις να δοκιμασεις και πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου οπως και λιγο off topic αλλα γιατι εχεις vista(svista)??

Δημοσ.

το οτι παιζει κανονικα με αλλα πραγματα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να υπαρχει ασυμβατοτητα.δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...