Προς το περιεχόμενο

My gaming dream pc

instinct21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαίνω αυτό που λες για ssd. Απλά να σου πω ότι και εγώ ο ίδιος πήρα νέο pc πρόσφατα και το μόνο που μετάνιωσα είναι που δεν έβαλα ssd. Θα είναι όλα turbo και θα έχεις bottleneck στον hdd (εκεί δλδ που έχουν τα περισσότερα καινούργια μηχανήματα). Οι διαφορές είναι τεράστιες. Την 6950 δεν την χρειάζεσαι (δεν θα έχεις την 5η καλύτερη κάρτα γραφικών που υπάρχει αυτή τη στιγμή, θα έχεις την 8η.. δεν έγινε και τπτ). Με την οθόνη που θα έχεις δεν θα δεις διαφορές. Η 6870 είναι εξίσου πολύ καλή και με τα ~60 ευρώ που γλιτώνεις (+όσα δίνεις για hdd) παίρνεις ssd πολύ καλό. Βέβαια μετά ίσως χρειαστεί να πάρεις εξωτερικό green για αποθήκευση πολλών βίντεο κλπ αλλά πίστεψέ με, αξίζει. Αν δεν θες να τον βάλεις τώρα και θες να τον βάλεις αργότερα έχει καλώς - σεβαστό. Άπλα γνώμη μου, ένα τέτοιο σύστημα θα χρειαστεί ssd σε κάποια φάση.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οσο αναφορα την ψύκτρα η 212plus ταιριαζει στο socket 1155: http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2923

Για την μητρικη προτεινω αυτη: http://www.msystems.gr/index.php?category=1314&product=11619. Review εδω: http://www.guru3d.com/article/gigabyte-p67a-ud4-review/

φιλε cloak αν διαβασεις προσεχτικα το conclusion θα δεις οτι λεει 5 φορες οτι ο ανταγωνισμος σε αυτα τα λεφτα προσφερει τα ιδια + το uefi που δεν εβαλε η gigabyte!

οποτε γιατι να παω αυτην???

Οσον αφορα την 212 εχεισ δικιο! γραφει 1155 ready και καλα... Ο θεος βοηθος!

asta_na_pane εχεις δικιο σε αυτα που λες!

ssd θα μπει σιγουρα! ειναι must για τετοιο συστημα! Το σκεφτομαι για τωρα λιγο ομως!

Μηπως περιμενω μερικους μηνες να ερθουν οι νεοι οποτε και οι τιμες σιγουρα θα παρουν τη κατηφορα?

Δημοσ.

γεια σου φιλε μου....που γραφεις το πσοτ αυτο!

τελικα ως τωρα τωρα τι και τι εχεις βαλει στη συνθεση του pc σου? δωσε μας ενημερωση μεγαλε!

Δημοσ.

απο τη στιγμη που γραφτηκε το αρχικο ποστ δεν εχει γινει καμια αγορα!

Θελω να καταληξω καπου και να τα παρω ολα μαζι!

ακομα βασανιζομαι με τη μητρικη και το τροφοδοτικο!

τα αλλα ειναι ψιλοστανταρακια αντε μπορει να πεσω σε 6870 καρτα γραφικων....

Περιμενω ακομα αποψεις!!!!

Δημοσ.

Μobo θα πήγαινα σε P8P67 Pro/Evo. Πολύ καλές σε OC και με όλα τα καλούδια.

Ίδιες είναι πάνω κάτω , η μια έχει μια extra ethernet και λίγο διαφορετική εμφάνιση (καλύτερη η evo γιατι φαίνεται πιο "γεμάτη"),γενικά μ@λ@κίες διαφορές.

PSU θα κοίταγα Coolermaster GX750.

Σχετικά με το κουτί αν και ειναι υποκειμενικο θέμα βέβαια , δεν βρίσκεις κάποιο πιο φθηνό που να σου αρέσει?

Θεωρω το haf-x overkill για το σύστημα σου...

Δημοσ.

Μobo θα πήγαινα σε P8P67 Pro/Evo. Πολύ καλές σε OC και με όλα τα καλούδια.

Ίδιες είναι πάνω κάτω , η μια έχει μια extra ethernet και λίγο διαφορετική εμφάνιση (καλύτερη η evo γιατι φαίνεται πιο "γεμάτη"),γενικά μ@λ@κίες διαφορές.

PSU θα κοίταγα Coolermaster GX750.

Σχετικά με το κουτί αν και ειναι υποκειμενικο θέμα βέβαια , δεν βρίσκεις κάποιο πιο φθηνό που να σου αρέσει?

Θεωρω το haf-x overkill για το σύστημα σου...

Αυτες ακριβως κοιταζα σημερα...

Θα διαβασω κανενα review να δουμε τι λενε!

κουτι και τροφοδοτικο τα θεωρω επενδυση!

Δεν εχω βρει αλλο κουτι να μου κανει κλικ!

Τα καλα κειμενονται κοντα σε τιμες...

Δημοσ.

Από ότι διαβάζω για κουτί έχεις ψηθεί για το haf-x αν μπορείς δώστα αλλιώς πάμε σε ποιο φτηνό

Έχεις καταλήξει σε κάτι συγκεκριμένα ;αν ναι σε τι;

Δημοσ.

φιλε rafail στο κουτι εχω καταληξει στο haf x ναι!

cpu νομιζω πως ναι μιας κ δεν υπαρχει κατι καλυτερο στα λεφτα του!

Η κουβεντα τωρα γινεται κυριως για τη μητρικη!

Λιγο με απασχολει το τροφοδοτικο και λιγοτερο ο σκληρος!

καρτα γραφικων 6950 η 6870!

Πως τα βλεπεις?

Δημοσ.

Μια χαρά για μητρική να πας σε αυτήν που έκαναν τα παιδιά στο reivew νομίζω ότι κυμαίνεται από τα 140Ε μέχρι τα 180Ε

Τροφοδοτικό θα χρειαστείς ένα ποιοτικό και αθόρυβο 600W αν πας στην 6950 και ένα 550W αν πας στην 6870.

Κάρτα γραφικών ανάλογα με της απαιτήσεις σου στα παιχνίδια εγώ είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την 6870 άλλα η 6950 όπως και να το κάνουμε και είναι ποιο καλή σε όλα

Δημοσ.

Μια χαρά για μητρική να πας σε αυτήν που έκαναν τα παιδιά στο reivew νομίζω ότι κυμαίνεται από τα 140Ε μέχρι τα 180Ε

Τροφοδοτικό θα χρειαστείς ένα ποιοτικό και αθόρυβο 600W αν πας στην 6950 και ένα 550W αν πας στην 6870.

Κάρτα γραφικών ανάλογα με της απαιτήσεις σου στα παιχνίδια εγώ είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την 6870 άλλα η 6950 όπως και να το κάνουμε και είναι ποιο καλή σε όλα

ποια μητρικη εννοεις?

Δημοσ.

Καταληγω σε p8p67 pro! Διαβαζω παντου οτι ειναι αστερι στο κλοκαρισμα!

Παντως οι Asrock παιζουν πολυ δυνατα σε p67!

Μια σκεψη που εκανα σημερα πως σας φαινεται:

Να μπει cpu i7 2600k μιας που τον επεξεργαστη δεν το αλλαζεις ευκολα, και να πεσω σε gpu στη 6850...

Να εχει μεγαλη διαφορα στο gaming απο την 6950???

Δημοσ.

Να μπει cpu i7 2600k μιας που τον επεξεργαστη δεν το αλλαζεις ευκολα, και να πεσω σε gpu στη 6850...

2 ερωτήσεις

Το pc το θες περισσότερο για gaming ή για τρίτες εφαρμογές (επεξεργασία βίντεο κ.τ.λ). Αν το πρώτο τότε πάρε καλύτερά την 6950.

Έχεις σκοπό να παίξεις πολύ με O.C και να φθάσεις την CPU στα όριά της ή απλά να την πουσάρεις και να πειραματιστείς λιγάκι. Αν το πρώτο πάρε την Asus ειδάλως και μια φθηνότερη λύση νομίζω σε καλύπτει. (Μπορείς να ζήσεις και χωρίς UeFi, πίστεψε με, στο λέει κάποιος που έχει κάνει ρυθμίσεις στο bios στα τυφλά ,χωρίς μόνιτορ γιατι έκανε μ@λ@κία στις ρυθμίσεις AGP.)

Δημοσ.

Και ο i5 θα σε καλύψει και με το παραπάνω ,αν το θέλεις για πολλά παιχνίδια πάνε στην 6950

Δημοσ.

2 ερωτήσεις

Το pc το θες περισσότερο για gaming ή για τρίτες εφαρμογές (επεξεργασία βίντεο κ.τ.λ). Αν το πρώτο τότε πάρε καλύτερά την 6950.

Έχεις σκοπό να παίξεις πολύ με O.C και να φθάσεις την CPU στα όριά της ή απλά να την πουσάρεις και να πειραματιστείς λιγάκι. Αν το πρώτο πάρε την Asus ειδάλως και μια φθηνότερη λύση νομίζω σε καλύπτει. (Μπορείς να ζήσεις και χωρίς UeFi, πίστεψε με, στο λέει κάποιος που έχει κάνει ρυθμίσεις στο bios στα τυφλά ,χωρίς μόνιτορ γιατι έκανε μ@λ@κία στις ρυθμίσεις AGP.)

kadaka κυριως για gaming ειναι το pc αλλα το θελω οσο το δυνατον πιο futureproof και αναβαθμησιμο!

Γι'αυτο σκεφτηκα για τον καλυτερο cpu γιατι δεν παιζει να τον αλλαξω ποτε ^_^

την gpu ωστοσο ευκολα την αλλαζεις! και η 6850 ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της!

σιγουρα η 6950 ειναι καλυτερη, δεν ξερω αν θα αντιληφθω την διαφορα στα 1920χ1080!!!

μια σκεψη ειναι με γνωμονα την μελλοντικη αναβαθμιση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...