Προς το περιεχόμενο

εξωτερικη κεραια

DIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογω ανακαινησης του σπιτιου μου θα πρεπει να μετακομισω για 3 μηνεσ σε ενα παλι δικο μου σπιτι 2 στενα πιο κατω.θα ηθελα να ρωτηση αμα αφησω το router στο ενα σπιτι και αγορασω μια εξωτερικη κεραια για το αλλο θα μπορω να συνδεομαι ασυρματα????

μπορω να κανω κατι για να ενισχυσω το σημα του router στο wifi????

επισης δεν με ενδιαφερει να εχω πανω απο ενα Mbit οποτε οποιαδηποτε λυση δελτη...αν εχετε να προτεινετε και κανενα μοντελο απο προσωπικη εμπειρια θα ειμαι ευγνομων

Δημοσ.

για ποση αποσταση μιλαμε? και τι υπαρχει αναμεσα?

το ποιο απλο ειναι να αλλαξεις τι κεραια του router αλλα παιζουν ρολο και τα εμποδια που υπαρχουν στο ενδιαμεσο..

Δημοσ.

θεωρητικα αν υπαρχει οπτικη επαφη ειναι εφικτη η συνδεση. βαλε το ρουτερ στο παραθυρο να βλεπει προς το σημειο που εισαι.

επισης παιζει ρολο και ποσα αλλα δυκτια υπαρχουν στη περιοχη. για να ενισχυσεις το σημα υπαρχουν αρκετοι τροποι, καταρχην απο τις ρυθμισεις του ρουτερ -αν και συνηθος ειναι απο default- βαλε μεγιστη δυναμη, μπορεις να αγορασεις μια μεγαλυτερη κεραια(κατευθηντικη θα ειναι πιο αποτελεσματικη αλλα πιο ακριβη...) και απο εκει και περα υπαρχουνε και πατεντες με αλουμιννοχαρτα κτλ που "οδηγουν" το σημα στη σωστη κατευθηνση.

παντως σιγουρα ειναι εφικτο αυτο που θελεις να κανεις.

Δημοσ.

και στο Pc Μπορει να μπει καμια κεραια alfa που ειναι 500 mw για να εχεις καλυτερα αποτελεσματα.αλλα το βσσικο ειναι αν μπορεις να αλλαξεις και στο ρουτερ κεραια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...