Προς το περιεχόμενο

Αναποφάσιστος ανάμεσα σε ZYXEL P-660HW-T1 και LINKSYS WAG160N-EZ

bkounis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω το παλαιό μου wireless modem-router D-link DSL-G624T, λόγω συχνών αποσυνδέσεων με το laptop. Με μια γρήγορη έρευνα (δεν έχω και πολλές γνώσεις), βρίσκομαι μεταξύ των ZYXEL P-660HW-T1 και LINKSYS WAG160N-EZ. Αυτο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είναι ασύρματα σταθερό στα 60-80 euro.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615201

Κάθε γνώμη δεκτή.

Δημοσ.

θα προτιμουσα το zyxel>μια ερωτηση ομως.αποσυνδεσεις σου κανει λογω κακης ποιοτητας γραμμη και λογω κανα attenuation 40+????Ποια ειναι τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου?η αποσυνδεσεις στο ασυρματο?εκει μπορει να φταιει firmware,καναλι wireless,κλειδωμα wireless,drivers ασυρματης καρτας.

Δημοσ.

θα προτιμουσα το zyxel>μια ερωτηση ομως.αποσυνδεσεις σου κανει λογω κακης ποιοτητας γραμμη και λογω κανα attenuation 40+????Ποια ειναι τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου?η αποσυνδεσεις στο ασυρματο?εκει μπορει να φταιει firmware,καναλι wireless,κλειδωμα wireless,drivers ασυρματης καρτας.

Για την ποιότητα της γραμμής δεν ξέρω ,ισως φαίνεται απο τα πιο κάτω στοιχεία. Αποσυνδέεται τις περισσότερες φορές απο το δίκτυο(ADSL) αλλα και συχνά στο ασύρματο. Δοκίμασα και WPA και WPA2 σε windows 7. Drivers ασύρματης κάρτας?

Ούτε ξέρω τι γράφω (λοιπόν, ότι βλέπω στο μόντεμ)

DSNR Margin: Downstream 9dB, Upstream 12dB

Line Attenuation: Downstream 21dB, Upstream 11dB

Data Rate: Downstream 13961, Upstream 1021 Upstream

Max Tx Power : -38 dBm/Hz

Modulation : ADSL_2plus

Annex Mode : Annex A

Firmware Version : V3.10B01T02.EU-A.20070924

Security Type : WPA2

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά τα 2 Zyxel με κλειστά τα ματιά οσο το είχα και εγώ παλαιότερα (αλλο μοντέλο) ειμουν απόλυτα ευχαριστημένος

Δημοσ.

Αυτό το συγκεκρινένο Zyxel δεν το βρίσκω πουθενά αλλού παρα μόνο στο e-shop, σημαίνει κάτι? Είναι παλιό?

Απο ότι βλέπω εκεί το έχουν αγοράσει αρκετοί.

Αν έχετε να μου προτείνετε και κάποιο άλλο καλύτερο έως 80 euro θα το εκτιμούσα.

Σας ευχαριστώ πολύ, για τις γνώμες και τον χρόνο σας.

Δημοσ.

εως 80 το zyxel.μια χαρα γραμμη εχεις.παραπανω απο 100+ σε vigor.

Κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο wireless modem-router (pstn) vigor έχεις να μου προτείνεις στα 100+ ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...