agipaok Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση μηπως ξερει κανεις να με βοηθησει .. Εχω μια καρτα Nvidia Gt 240 τοσο καιρο την ειχα συνδεμενη με οθονη pc αλλα τον ειχο κανονικα με βυσμα απο πισω και 2 εξωτερικα μικρα ηχεια ! Χθες αγορασα μια καινουργια οθονη και συνδεσα την οθονη με την καρτα γραφικων με HDMI αλλα δεν εχω ηχο καθολου μονο εικονα .... Drivers Nvidia κατεβασα τελευταιους ... ρυθμισεις λογικα σωστα ... Κανεις καμμια βοηθεια ? Ευχαριστω. ..
Tompgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Θα συνδεσεις την gpu με την οθονη σου με hdmi και στην οθονη θα συνδεσεις τα ηχεια στην εξοδο audio out
agipaok Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Θα το δοκιμάσω για να σου πω . Αλλα γιατι να μην ακούγεται απο τα ηχεία της οθόνης ;;;
Tompgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Κοιτα τι εκδοση hdmi εχει η καρτα σου γιατι νομιζω στις πρωτες εκδοσεις δεν μετεφερε ηχο
Neo106 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Πρεπει να συνδεσεις το SPDIF header της μητρικης με το αναλογο βισμα στην καρτα για να δωσει ηχο μεσω hdmi. Θα συνδεσεις δηλαδη αυτο με την υποδοχη βυσματος διπλα απο αυτα της τροφοδοσιας
agipaok Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Πρεπει να συνδεσεις το SPDIF header της μητρικης με το αναλογο βισμα στην καρτα για να δωσει ηχο μεσω hdmi. Θα συνδεσεις δηλαδη αυτο με την υποδοχη βυσματος διπλα απο αυτα της τροφοδοσιας Ωππ αυτη ειναι καλη απαντηση θα το δοκιμασω ... Να κανω ομως μια ερωτηση τωρα ειναι συνδεμενο αλλου ??? Και θα το παρω και θα κανω την συνδεση ετσι οπως μου λες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.