Προς το περιεχόμενο

Trojan detected win7

aliv3soul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. :)

Ενώ χάζευα στο internet πριν λίγο μου πέταξε 4 ειδοποιήσεις στη σειρά το eset antivirus. Mπήκα στο quarantine section του αντιβιοτικού και μου δείχνει τα εξής 2.

post-122473-0-55962900-1295817383_thumb.jpg

(τα 3 τελευταία είναι από κάτι φλασάκια από παλιότερα)

Kαι το log section

post-122473-0-58920200-1295818066_thumb.jpg

Αυτή τη στιγμή έχω βάλει το malwarebytes anti malware για ψάξιμο.

Γνωρίζει κανείς τίποτα για τα αρχεία, είναι τίποτα σοβαρό?

Έψαξα στο νετ αλλά δεν βρήκα κάτι ξεκάθαρο.. φοβόμουν κιόλας πλέον να ανοίγω links του google άγνωστα σε μένα.

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.

(Το malwarebytes δεν βρήκε τίποτα)

Δημοσ.

Τώρα τρέχω scan του eset. Αν δε βρει τίποτα και αυτό πάει να πει ότι τους διέγραψε όταν τους εντόπισε?

Και αν σβήστηκαν δεν θα έπρεπε να λείπουν από το quarantine list?

τεσπά ας τελειώσει κ αυτό το σκαν..

Δημοσ.

Όταν ανιχνεύονται το πρόγραμμα τοποθετεί, όσα νομίζει τα "περίπου-ύποπτα" στην καραντίνα και αυτά διαγράφονται μόνο από τον χρήστη, όχι αυτόματα. Αυτόματα γίνεται μετά το πέρας κάποιων ημερών που το βλέπεις στις ρυθμίσεις.

Δοκίμασε και το πρόγραμμα που σου πρότεινα. Έχει καλά ποσοστά επιτυχίας εντοπισμού trojan, malware, spyware, πολλές φορές υψηλότερα και από τα εμπορικά,

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω όταν τελειώσει το eset, ευχαριστώ!

Όσο για την αυτόματη διαγραφή που είπες, όταν περάσει καιρός, δεν το έχω παρατηρήσει.. Κάτι περίεργα απο φλασάκι που είχε βρει πριν μήνες ακόμα στη καραντίνα τα έχει..

Δημοσ.

Αχ αυτά τα Flashάκια, έχουν κάνει ζημιά μεγάλη παντού...

Ευτυχώς υπάρχει antivirus και γι' αυτά...

και γι' αυτά? Υπάρχουν αντιβιοτικά ειδικά για φλασάκια?!

Λοιπόν το eset δεν βρήκε τίποτα όπως ούτε και το superantispyware.

Αυτό σημαίνει ότι καθάρισα..?

Δημοσ.

Προσωπικά στο 70 % των περιπτώσεων με συνδιασμό SuperAntispyware και malwarebytes δεν έμεινε τίποτα μετα οπότε μάλλον εχεις καθαρίσει αφου δεν σου βρήκε τίποτα, και πρόσεχε με τα Flashakia έχουν κάψει πολύ κόσμο

Δημοσ.

To malwarebytes παιζει να μη βρει καποιο rootkit. Το super ομως, χλωμο. Τα βρισκει ολα, για αυτο και κανει σχεδον το διπλασιο χρονο απο το mal. Me to eset μη μπαινεις καν στο κοπο να κανεις σκαν.

Δημοσ.

και γι' αυτά? Υπάρχουν αντιβιοτικά ειδικά για φλασάκια?!

Panda USB Vaccine. Εμποδίζει τις flash μονάδες να τρέξουν αυτόματα προγράμματα όταν συνδεθούν με τον υπολογιστή.

Δημοσ.

Tα ξαναέβαλα σήμερα και δεν βρήκαν τίποτα..

(Το superantispyware πιάνει τα cookies ως απειλές ε..)

Ελπίζω να ξέμπλεξα,

Σας ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Ξέμπλεξες, καθώς τα pdf exploit δεν είναι στον τύπο τους να εξαπλώνονται στο σύστημα, και γενικά δεν είναι πολύ επικίνδυνα, όχι πάντα τουλάχιστον.

Αν eset,mb,super δεν βρήκαν κάτι άλλο, είσαι οκ κατα 99,99%.

Δημοσ.

Tα ξαναέβαλα σήμερα και δεν βρήκαν τίποτα..

(Το superantispyware πιάνει τα cookies ως απειλές ε..)

Ελπίζω να ξέμπλεξα,

Σας ευχαριστώ :)

Αν αυτα τα cookies ειναι Opt... καλα κανει και τα πιανει σαν "κακα" :devil:

Δημοσ.

opt εννοώντας?

Αυτό που είδα είναι ότι με το παραμικρό σερφάρισμα σε γνωστά site μόνο, μετά που έκανα σκαν έβρισκε cookies ως απειλές.

Φταίνε ρυθμίσεις μου στο safari?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...