_chris_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 στα sites των ξενοδοχείων βλέπω σχετικά με το check in σε όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία από 11.00 και μετά. αν δηλαδή εγώ πάω σε ένα ξενοδοχείο αρκετά πιο νωρίς πχ 07.00 και φύγω την άλλη μέρα το πρωί στις 10.00 (στην ώρα του check out δηλαδή) θα χρεωθώ για 1 ή για 2 μέρες;
sugata Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 στα sites των ξενοδοχείων βλέπω σχετικά με το check in σε όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία από 11.00 και μετά. αν δηλαδή εγώ πάω σε ένα ξενοδοχείο αρκετά πιο νωρίς πχ 07.00 και φύγω την άλλη μέρα το πρωί στις 10.00 (στην ώρα του check out δηλαδή) θα χρεωθώ για 1 ή για 2 μέρες; Αν πας στις 7 το πρωί, και το check in είναι στις 11 ας πούμε, είναι πολύ πιθανό να μην μπεις στο δωμάτιο μέχρι εκείνη την ώρα. ανάλογα βέβαια και τον υπάλληλο που θα πέσεις. Μπορεί δηλαδή να σου δώσει δωμάτιο, και να μην χρεώσει. Μπορεί όμως και να χρεώσει. Επίσης, αντίστοιχα στο checkout, που συνήθως είναι μια ώρα πριν το check in (10 στην περίπτωση σου), αν αργήσεις ένα τέταρτο ας πούμε, δεν θα γίνει και τίποτα. Και πάλι όμως, δεν συνίσταται.
Tenshi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αν πάς στις 07:00 (τυπικά) ισχύει ή προηγούμενη μέρα οπότε θα χρεωθείς 2 νύχτες ή μία νύχτα+κάποια επιβάρυνση.Επειδή είναι υπέρτατη καφρίλα απο πλευράς reception,οι περισσότεροι υπάλληλοι θα σε ρωτήσουν αν θές να αφήσεις τα πράγματά σου (αν υπάρχει η δυνατότητα να τα κρατήσουν) και να κάνεις μια βόλτα για να ροκανίσουν τον χρόνο,έτσι ώστε να πάρεις το δωμάτιο στις 09:00.Το δωμάτιο υπάρχει,απλά δέν το δίνουν για ευνόητους λόγους. Βέβαια,υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις early check in ή late check out,με το ανάλογο αντίτιμο.
dermitzos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Πολλές φορές παίζει και το θέμα του αν ο άλλος θα έχει φύγει για να καθαριστεί το δωμάτιο.
Ather Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω το check in είναι γενικά στις 2 όπως και το check out στις 12, όπως γενικά αφήνεις τα πράγματα και πας βόλτα
kostastnt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Πάρτους τηλ και πες ότι θα πάς πιο νωρίς.. Ρώτα αν μπορούν να σου κρατήσουν κάπου τις βαλίτσες για να πας βόλτα και όταν είναι για checkin θα τις πάρεις στο δωμάτιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.