Προς το περιεχόμενο

Samsung Wave 723 και GPS

kostas koyt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να το αγοράσω http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Wave-723-GT-S7230TAEEUR.htm γιατί έχει μόνο 150ε .και μου αρέσει , ήθελα όμως να ρωτήσω 1.για το GPS έχει κάποιο πλοηγό που να λειτουργεί και μετά τον πρώτο μήνα; ο πλοηγός είναι στα ελληνικά; είναι FREE; 2.έχει φωνητική πλοήγηση ; κατά τα άλλα μου αρέσει και μου κάνει. για το To Samsung Wave (S8500) πχ είδα στην samsung Apps ότι έχει αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί και στο Wave 723 . Nα σας ενημερώσω επίσης ότι δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα άλλες εφαρμογές ,εκτός τα βασικά .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θέλω να το αγοράσω http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Wave-723-GT-S7230TAEEUR.htm γιατί έχει μόνο 150ε .και μου αρέσει , ήθελα όμως να ρωτήσω 1.για το GPS έχει κάποιο πλοηγό που να λειτουργεί και μετά τον πρώτο μήνα; ο πλοηγός είναι στα ελληνικά; είναι FREE; 2.έχει φωνητική πλοήγηση ; κατά τα άλλα μου αρέσει και μου κάνει. για το To Samsung Wave (S8500) πχ είδα στην samsung Apps ότι έχει αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί και στο Wave 723 . Nα σας ενημερώσω επίσης ότι δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα άλλες εφαρμογές ,εκτός τα βασικά .

τελικά το αγόρασα !για τα δικά μου δεδομένα είναι καλό .έχω όμως ένα πρόβλημα ,δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την πλοήγηση στο GPS έκανα συγχρονισμό κλειδιών με wi fi κ.α μήπως πρέπει να μου δώσουν από κάπου ένα trial κωδικό για 30 ημέρες ? διάβασα όλο το φόρουμ και κάτι παρόμοιο δεν βρήκα! ευχαριστώ!!

Δημοσ.

το παρηγγειλα και εγω στην συσκευασια ειχε ακουστικα και και usb συνδεσης με pc....????

έχει και ακουστικά 3.5 mm και καλώδιο usb και φορτιστή δεν έχει κάρτα μνήμης,μια κάρτα 4 gb των 10-15 ευρό είναι καλή άραγε ?η πρέπει να πάρουμε ποιο γρήγορη ? δηλαδή class 4 5 ++

Δημοσ.

νομιζω μια των 8gb ειναι η καλυτερη επιλογη.....το μουσικο μενωου ωσ ειναι???εγω το παρηγγειλα σημερα σε ποσες μερες σου ηρθε???

Δημοσ.

τόσες ήμερες τώρα ασχολούμαι μόνο με το gps οπότε δεν έχω ασχοληθεί με τίποτε άλλο !!μεγάφωνο έχει καλό πάντως . Υ.Γ.και δεν μας λέει κάνεις πως το έκανε,δεν ψάχνω μόνο εγώ πάντως !!!!!! προσπαθώ να βάλω και το N.DRIVE ,αν τα καταφέρω τελικά μπορώ να βοηθήσω είναι free

Δημοσ.

Καλησπέρα! Επειδή μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα και εγώ σε αυτό το κινητό και σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω...

ακούω εντυπώσεις!

Δημοσ.

για 150 ευρό είναι πάρα πολύ καλό ,έχει καλή διάρκεια η μπαταριά 3 ημέρες με πολύ χρίση φωτογραφίες καλές βίντεο όχι και τόσο καλό γενικά πολύ καλό .Υ.Γ αν φτιάξουμε και το gps !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...