LouCi4er Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 oxi φιλε μου δεν εχω ασχοληθει ποτε με το αθλημα του bench... καθε αλλο βεβαια! αλλα προτιμω να δωσω τωρα τα χρηματα που τον εχω βρει σε πολυ καλη τιμη(εκτος μαγαζιου) και να τον εχω ανετα για κανα 2-3 χρονια και μετα βλεπουμε!!! το υπολογιστη τον θελω για καθε μερα και full gaming!!! σε τιποτα αλλο δεν τον χρησιμοποιω....μονο games...!για το νετ εχω αλλο pc....! Αφου τον χρησημοποιεις μονο για gaming οπως λες τοτε συμφωνω με τα παιδια και θα σου πω και εγω οτι ειναι οχι μονο πεταμενα χρηματα η αγορα ενος 980X αλλα και ιεροσυλια.Ο συγκεκριμενος βγηκε καθαρα για το σπορ (overclocking-benches).Καλυτερα κοιτα για κανενα Sandy ή περιμενε τους Bouldozers για να εχεις και το Fusion (AMD CPU + AMD GPU). ΥΓ:Μηπως σου ειναι ευκολο να μας πεις τι τιμη τον εχεις βρει γιατι μια πολυ καλη τιμη αλλαζει τα παντα.
baggeliswj Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αφου τον χρησημοποιεις μονο για gaming οπως λες τοτε συμφωνω με τα παιδια και θα σου πω και εγω οτι ειναι οχι μονο πεταμενα χρηματα η αγορα ενος 980X αλλα και ιεροσυλια.Ο συγκεκριμενος βγηκε καθαρα για το σπορ (overclocking-benches).Καλυτερα κοιτα για κανενα Sandy ή περιμενε τους Bouldozers για να εχεις και το Fusion (AMD CPU + AMD GPU). ΥΓ:Μηπως σου ειναι ευκολο να μας πεις τι τιμη τον εχεις βρει γιατι μια πολυ καλη τιμη αλλαζει τα παντα. 530 καινουριος οχι στο κουτι απο promo....!
kanesaxo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 νομιζω πως με 530 ειναι προτιμοτερο να πας σε sandy. Επεξ/μητρική κατω απο 530 θα σου βγουν... Και πηγαινεις 4.5-5.0γκιγκα με το καλημέρα!
LouCi4er Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 νομιζω πως με 530 ειναι προτιμοτερο να πας σε sandy. Επεξ/μητρική κατω απο 530 θα σου βγουν... Και πηγαινεις 4.5-5.0γκιγκα με το καλημέρα! Σωστος.Μπορει τα 500 ευρωπουλα να ειναι πολυ καλη τιμη για εναν 980Χ αλλα απο την στιγμη που δεν τον αξιοποιει ειναι τσαμπα αγορα.Με τοσα χρηματα στηνει πολυ καλο συστημα με Sandy και στις εφαρμογες που θελει το παιδι (στα παιχνιδια δλδ)ειναι αρχηγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.