Adam Mimikidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα Σκέφτομαι να πάρω κ.γραφικών και θα ήθελα σας παρακαλώ κάποια γνώμη.Παιχνίδια δεν παίζω απλά έτσι να'χω μια καλύτερη.
UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα Σκέφτομαι να πάρω κ.γραφικών και θα ήθελα σας παρακαλώ κάποια γνώμη.Παιχνίδια δεν παίζω απλά έτσι να'χω μια καλύτερη. no comments.φσδαδασ
kosegdit Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αλήθεια θες να δώσεις λεφτά για να πάρεις καινούργια κάρτα γραφικών, χωρίς να παίζεις παιχνίδια; Και τι θα καταλάβεις; Για να λες μόνο και μόνο ότι έχεις καλύτερη; Δεν δίνεις καλύτερα αυτά που σου περισσεύουν σε μένα ας πούμε να πάρω έναν ssd σαν τον δικό σου; Περισσότερο τόπο θα πιάσουν!!! Χωρίς πλάκα τώρα, αν δεν παίζεις παιχνίδια και ειδικά αν δεν σκοπεύεις να παίξεις κάποια στιγμή παιχνίδια, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο!! Κράτα τα λεφτά σου ή φάτα σε κάτι άλλο που θα πιάσει τόπο... όπως ας πούμε να τα δώσεις σε μένα για τον ssd. Εδώ ο άλλος στο youtube ζητούσε 1.000.000 $ και του τα δώσανε, μπορεί και μένα να μου κάτσει που ξέρεις!!!
Adam Mimikidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αλήθεια θες να δώσεις λεφτά για να πάρεις καινούργια κάρτα γραφικών, χωρίς να παίζεις παιχνίδια; Και τι θα καταλάβεις; Για να λες μόνο και μόνο ότι έχεις καλύτερη; Δεν δίνεις καλύτερα αυτά που σου περισσεύουν σε μένα ας πούμε να πάρω έναν ssd σαν τον δικό σου; Περισσότερο τόπο θα πιάσουν!!! Χωρίς πλάκα τώρα, αν δεν παίζεις παιχνίδια και ειδικά αν δεν σκοπεύεις να παίξεις κάποια στιγμή παιχνίδια, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο!! Κράτα τα λεφτά σου ή φάτα σε κάτι άλλο που θα πιάσει τόπο... όπως ας πούμε να τα δώσεις σε μένα για τον ssd. Εδώ ο άλλος στο youtube ζητούσε 1.000.000 $ και του τα δώσανε, μπορεί και μένα να μου κάτσει που ξέρεις!!! Χα χα χα! Πλακα εχετε! Τα εχω και τα δινω. What's the problem?
rafail1994 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ωραία μακάρι να είχα και εγώ και να έπαιρνα μια καρτουλα ακόμη Ποσά διαθέτεις
maik42 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 εδω εισαι φιλε αφου τα "εχεις" http://www.plaisio.gr/Computers/Servers/SVGA-For-Servers/PNY-Nvidia-Quadro-6000-VCQ6000-PB.htm την ειχα και εγω παλια αλλα την βαρεθηκα και την αλλαξα.
kosegdit Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Οκ έχεις δίκιο, ότι πεις! Εγω σου λέω την άποψη μου και ότι δεν αξίζει κι εσύ μου το παίζεις ιστορία του τύπου "έχω και τα σκάω, what's the problem" Λοιπόν: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/EVGA-GTX-580-Superclocked-PCI-Express-GDDR5-1536MB-015-P3-1582-ER.htm Καλορίζικη, κι όταν την βάλεις πες μας και εντυπώσεις!! Εκτός αν είσαι τόσο large εσύ που τα έχεις και τα σκας, τότε μπορείς να πας εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519330 Είναι για επαγγελματίες, οπότε εσένα δεν σου χρειάζεται αλλά δεν πειράζει!! Το θέμα είναι απλά να έχεις κάποια ΚΑΛΥΤΕΡΗ :mrgreen: εδω εισαι φιλε αφου τα "εχεις" http://www.plaisio.gr/Computers/Servers/SVGA-For-Servers/PNY-Nvidia-Quadro-6000-VCQ6000-PB.htm την ειχα και εγω παλια αλλα την βαρεθηκα και την αλλαξα. +1 από μένα. Δεν την είδα πριν κάνω το post!!!!
rafail1994 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά μην το ξεφτιλίζουμε και εντελώς το θέμα.Το ξέρω ότι είναι λίγο άλλα........... Ο Adam Mimikidis μπορεί τα 600Ε να του φαίνονται λίγα <που για εμάς δεν είναι>. Αλήθεια Adam Mimikidis ποια κάρτα γραφικών έχεις τώρα ;
UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά μην το ξεφτιλίζουμε και εντελώς το θέμα.Το ξέρω ότι είναι λίγο άλλα........... Ο Adam Mimikidis μπορεί τα 600Ε να του φαίνονται λίγα <που για εμάς δεν είναι>. Αλήθεια Adam Mimikidis ποια κάρτα γραφικών έχεις τώρα ; 5750 δες υπογραφη Adam ειλικρινα δεν έχω 45 για κουτί να βάλω το σύστημα που θα χτίσω με λεφτά που μάζευα ένα χρόνο!τα δίνεις γιατί βαρίεμαι να κάνω βιντεο στο youtube?:Ρ
antonl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δες πόσα θες να ξοδέψεις και πάρε μια απ αυτές: nvidia 460, 465, 470, 480, 570, 580 ati 58xx, 5970, 68xx, 69xx - Πάρε 2 απ αυτές αν θες crossfire αλλά "The PCIEX16 slot operates at up to x4 mode when ATI CrossFireX is enabled". Επίσης μπορείς να βάλεις κι άλλη μια 5750 αν θες.
Adam Mimikidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά μην το ξεφτιλίζουμε και εντελώς το θέμα.Το ξέρω ότι είναι λίγο άλλα........... Ο Adam Mimikidis μπορεί τα 600Ε να του φαίνονται λίγα <που για εμάς δεν είναι>. Αλήθεια Adam Mimikidis ποια κάρτα γραφικών έχεις τώρα ; Επειδή εισαι ο μόνος που μου μιλησε σωστά εχω να πω το εξής: Τα 600 ευρώ ΣΑΦΩΣ και δεν είναι λίγα ούτε για μένα! Απλώς μιλώ για μια τιμή γυρω στα 200 ευρω. Το οτι θέλω καλύτερη κάρτα δεν σημαίνει οτι πάω στο άλλο άκρο όπως οι τιμές που ανέφεραν κάποιοι! Επίσης μια γνώμη ζήτησα και μερικοί το κανανε θέμα μεγάλο! Καταλαβάινω πως ξενίζει το γεγονός να θέλω να πάρω μια άλλη κάλύτερη κάρτα παρόλο που δεν θα μου χρειαστεί απο την στιγμή που δεν πάιζω παιχνίδια. Απλά θέλω να την πάρω και να την δοκιμάσω. Ευχαριστώ όλους όσους μου απάντησαν στην ανάρτηση μου είτε στελνοντας μου κάρτες με 5000 ευρώ είτε συζητώντας λογικά για το τι θέλω ακριβώς να κάνω με την κάρτα.
kosegdit Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν λεώ να σου απαντήσω κι εγώ σοβαρά. Η κάρτα που ήθελα να πάρω και την είχα βάλει στο μάτι, έιναι αυτή: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21934&cat=5 Πιστεύω πως είναι η πιo vfm κάρτα στα 200 euro. Τώρα δεν ξέρω πόσο καλύτερη είναι από την δικιά σου!! Επίσης να σου πω ότι δεν κοίταξα καθόλου προς amd γιατί είμαι nvidia boy.
rafail1994 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Η καλύτερη επιλογή μέχρι τα 200Ε είναι μια6850.Αν θέλεις να μεταβείς σε λίγο παραπάνω καλύτερη που αν κανείς overclock την 6850 την φτάνεις είναι η 6870 .
kosegdit Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Rafail γιατί κατά την γνώμη σου είναι καλύτερη η 6850 από αυτήν που πρότεινα εγώ;;
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Απλά,είναι ελάχιστα καλύτερη. Και 40 ευρώ κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.