kotsagal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα σε ολους, εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια οσο αναφορα το wifi. θελω να βαλω στο λαπτοπ ιντερνετ. βρισκω κανονικα το δυκτιο μου, βαζω τον κωδικο... περιμενω 1-2 λεπτα και μετα μου λεει οτι "Τα Windows δεν ειναι δυνατο να συνδεθουν στο τρεχον δυκτιο ( το δικο μου ) " Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει ας μου πει τι να κανω ( και αν μπορειτε αναλυτικα γιατι δεν ειμαι τελιος γνωστης στις συνδεσεις Εχω προσθεσει και μια φωτογραφια ειμαι καινουριος στο site, αμα εκανα καποιο λαθος, με συγχωρείτε. Ευχαριστω προκαταβολικα
injen Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα σε ολους, εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια οσο αναφορα το wifi. θελω να βαλω στο λαπτοπ ιντερνετ. βρισκω κανονικα το δυκτιο μου, βαζω τον κωδικο... περιμενω 1-2 λεπτα και μετα μου λεει οτι "Τα Windows δεν ειναι δυνατο να συνδεθουν στο τρεχον δυκτιο ( το δικο μου ) " Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει ας μου πει τι να κανω ( και αν μπορειτε αναλυτικα γιατι δεν ειμαι τελιος γνωστης στις συνδεσεις Εχω προσθεσει και μια φωτογραφια ειμαι καινουριος στο site, αμα εκανα καποιο λαθος, με συγχωρείτε. Ευχαριστω προκαταβολικα 1. Βαζεις λαθος κωδικο 2. Ειναι ενεργοποιημενο το mac filtering Αυτα σαν προχειρη διαγνωση του προβληματος,δες τα και μετα συζηταμε να δουμε αν ειναι ενταξει η καρτα δικτυου του laptop σου Sent from my iPhone using Insomnia
kotsagal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 την περιπτοση λαθος κωδικου δεν την συζηταω ¨) ειναι σωστος ο κωδικος .. το mac filtering τι ακριβως ειναι φιλε μου? συγνωμη που κανω ερωτησεις αλλα οπως ειπα και πανω δεν ειμαι τελιοσ γνωστης παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι για το προβλημα φταιει το λαπτοπ... διοτι το ιδιο δυκτιο χρησημοποιω και για το xbox και για το κινιτο
injen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Τοτε μαλλον ειναι η καρτα δικτυου Sent from my iPhone using Insomnia.app
kotsagal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 θα ηθελα να προσθεσω οτι η καρτα δυκτιου ειναι Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter αν αυτο βοηθαει ευχαριστω προκαταβολικα
ss13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 την περιπτοση λαθος κωδικου δεν την συζηταω ¨) ειναι σωστος ο κωδικος .. το mac filtering τι ακριβως ειναι φιλε μου? συγνωμη που κανω ερωτησεις αλλα οπως ειπα και πανω δεν ειμαι τελιοσ γνωστης παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι για το προβλημα φταιει το λαπτοπ... διοτι το ιδιο δυκτιο χρησημοποιω και για το xbox και για το κινιτο http://en.wikipedia.org/wiki/MAC_filtering
kage Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 θα πας εκει που εχεις αποθηκευσει το δικτυο σου να συνδεεται αυτοματα(κεντρο ληψεις καπου αριστερα και ιδιοτητες) , θα το διαγραψεις και θα ξαναπροσπαθησεις... σε αλλο δικτυο συνδεεται? mac fitering ειναι option sto router σου...αν ειναι disable δεν ειναι αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.