Προς το περιεχόμενο

WindowsVista wifi προβλημα

kotsagal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε ολους, εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια οσο αναφορα το wifi.

θελω να βαλω στο λαπτοπ ιντερνετ. βρισκω κανονικα το δυκτιο μου, βαζω τον κωδικο... περιμενω 1-2 λεπτα και μετα μου λεει οτι "Τα Windows δεν ειναι δυνατο να συνδεθουν στο τρεχον δυκτιο ( το δικο μου ) "

Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει ας μου πει τι να κανω ( και αν μπορειτε αναλυτικα γιατι δεν ειμαι τελιος γνωστης στις συνδεσεις

Εχω προσθεσει και μια φωτογραφια

ειμαι καινουριος στο site, αμα εκανα καποιο λαθος, με συγχωρείτε.

Ευχαριστω προκαταβολικα

post-213398-0-13266300-1295809896_thumb.jpg

Δημοσ.

καλησπέρα σε ολους, εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια οσο αναφορα το wifi.

θελω να βαλω στο λαπτοπ ιντερνετ. βρισκω κανονικα το δυκτιο μου, βαζω τον κωδικο... περιμενω 1-2 λεπτα και μετα μου λεει οτι "Τα Windows δεν ειναι δυνατο να συνδεθουν στο τρεχον δυκτιο ( το δικο μου ) "

Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει ας μου πει τι να κανω ( και αν μπορειτε αναλυτικα γιατι δεν ειμαι τελιος γνωστης στις συνδεσεις

Εχω προσθεσει και μια φωτογραφια

ειμαι καινουριος στο site, αμα εκανα καποιο λαθος, με συγχωρείτε.

Ευχαριστω προκαταβολικα

1. Βαζεις λαθος κωδικο

2. Ειναι ενεργοποιημενο το mac filtering

Αυτα σαν προχειρη διαγνωση του προβληματος,δες τα και μετα συζηταμε να δουμε αν ειναι ενταξει η καρτα δικτυου του laptop σου

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

την περιπτοση λαθος κωδικου δεν την συζηταω ¨) ειναι σωστος ο κωδικος .. το mac filtering τι ακριβως ειναι φιλε μου?

συγνωμη που κανω ερωτησεις αλλα οπως ειπα και πανω δεν ειμαι τελιοσ γνωστης

παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι για το προβλημα φταιει το λαπτοπ... διοτι το ιδιο δυκτιο χρησημοποιω και για το xbox και για το κινιτο

Δημοσ.

θα ηθελα να προσθεσω οτι η καρτα δυκτιου ειναι Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter αν αυτο βοηθαει :)

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

την περιπτοση λαθος κωδικου δεν την συζηταω ¨) ειναι σωστος ο κωδικος .. το mac filtering τι ακριβως ειναι φιλε μου?

συγνωμη που κανω ερωτησεις αλλα οπως ειπα και πανω δεν ειμαι τελιοσ γνωστης

παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι για το προβλημα φταιει το λαπτοπ... διοτι το ιδιο δυκτιο χρησημοποιω και για το xbox και για το κινιτο

http://en.wikipedia.org/wiki/MAC_filtering

Δημοσ.

θα πας εκει που εχεις αποθηκευσει το δικτυο σου να συνδεεται αυτοματα(κεντρο ληψεις καπου αριστερα και ιδιοτητες) , θα το διαγραψεις και θα ξαναπροσπαθησεις...

σε αλλο δικτυο συνδεεται?

mac fitering ειναι option sto router σου...αν ειναι disable δεν ειναι αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...