Προς το περιεχόμενο

LG GT505: πρόβλημα με WiFi

anttsit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Έπεσε στα χέρια μου ένα LG GT505. Είναι περίπου ενός έτους και ο παλιός ιδιοκτήτης το χρησιμοποίησε λιγότερο από μήνα. Μετά έμεινε στην άκρη. Όπως μου είπε, "δεν έβγαζε άκρη με το wifi".

Το πρόβλημά μου είναι ακριβώς αυτό. 1 στις 10 φορές θα συνδεθεί με wifi, αλλά ακόμα και έτσι, όταν πάω να κατεβάσω μέιλ ή να σερφάρω, κολλάει, κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση (βγάζει για αρκετά δευτερόλεπτα το σήμα LG που εμφανίζεται όταν ανάβει) και, όταν επανέλθει, το wifi έχει απενεργοποιηθεί.

9 στις 10 φορές, ή θα "συνδέεται" για πολλή ώρα χωρίς τελικά να τα καταφέρει, ή (σπάνια) θα πει ότι απέτυχε να συνδεθεί. Δεν είναι θέμα του ρούτερ, γιατί όλες οι άλλες συσκευές συνδέονται απρόσκοπτα, ενώ το κάνει με οποιοδήποτε access point, όχι μόνο στο σπίτι.

Το πρόβλημα συμβαίνει είτε έχω μέσα κάρτα SIM είτε όχι και συνεχίζεται μετά από επαναφορά ρυθμίσεων και βγάλσιμο μπαταρίας. Στην ουσία έχει χαθεί ένα μεγάλο κομμάτι της λειτουργικότητας του τηλεφώνου.

Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Ήταν ελαττωματικό από την αρχή; Έχετε υπόψη σας καμία λύση; Μήπως να το πάω για επισκευή;

• Moderators
Δημοσ.

Πηγαινε στις ρυθμισεις του, λογικα θα εχει καπου επιλογη για format, εκκαθαριση μνημης. Εγω θα αρχιζα ετσι.

Δημοσ.

Πηγαινε στις ρυθμισεις του, λογικα θα εχει καπου επιλογη για format, εκκαθαριση μνημης. Εγω θα αρχιζα ετσι.

Μπα, δε βοηθάει. Μάλλον πρέπει το σέρβις να αναβαθμίσει το φερμγουερ (αφού τα σαΐνια δεν αφήνουν να το κάνεις μόνος σου).

Ευχαριστώ πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...