kadaka80 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 σωστα φιλε το διαβασα δεν εχω παραγγηλει μητρικη απλως αποφασισα σε ποια θα παω οταν πλεον θα εχουν βγει οι καινουργιες χωρις το προβλημα.οι επεξεργαστες δεν εχουν προβλημα ετσι κι αλλιως τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω οποτε μπορω τουλαχιστον να παραγγειλω τα υπολοιπα κομματια του νεου pc. Χωρίς μητρική τι θα τα κάνεις ? Θα τα καμαρώνεις ?? Από Μάιο στην καλύτερη να περιμένεις να βγουν οι αντικαταστάτες. Μέχρι τότε μπορεί να πέσουν οι τιμές σε πολλά από αυτά που θες να αγοράσεις. Αν θες άμεσα pc καλύτερα να αλλάξεις πλατφόρμα.
TSITSI58 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 αν και περιμενω για τις καινουργιες πλεον διορθωμενες mobo που υποστηριζουν τους καινουργιους sandy bridge παραλληλα κανω ερευνα αγορας για τα υπολοιπα parts που θελω για το καινουργιο μου pc γι αυτο θα ηθελα την γνωμη σας γι αυτα τα 2 τροφοδοτικα που πιστευω οτι ταιριαζουν σε αυτο που θελω να στησω.Α (Corsair TX Series TX650W ) Β (OCZ StealthXStream 2 600W ) υπαρχουν τοσο μεγαλες διαφορες εκτος των watt για να δωσω τα 30 περιπου ευρω παραπανω η οχι? Καρτα γραφικων εχω καταληξει στην 6850 toxic,σαν επιλογη ειναι οκ?Ευχαριστω εκ τον προτερων για την βοηθεια σας.
probe Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 αν και περιμενω για τις καινουργιες πλεον διορθωμενες mobo που υποστηριζουν τους καινουργιους sandy bridge παραλληλα κανω ερευνα αγορας για τα υπολοιπα parts που θελω για το καινουργιο μου pc γι αυτο θα ηθελα την γνωμη σας γι αυτα τα 2 τροφοδοτικα που πιστευω οτι ταιριαζουν σε αυτο που θελω να στησω.Α (Corsair TX Series TX650W ) Β (OCZ StealthXStream 2 600W ) υπαρχουν τοσο μεγαλες διαφορες εκτος των watt για να δωσω τα 30 περιπου ευρω παραπανω η οχι? Καρτα γραφικων εχω καταληξει στην 6850 toxic,σαν επιλογη ειναι οκ?Ευχαριστω εκ τον προτερων για την βοηθεια σας. To OCZ για τα λεφτά του είναι η καλύτερη επιλογή http://www.multirama.gr/products/product?pid=0551412&catid=020500 57 ευρώ. Και στα watt - amper δεν έχει σημαντική διαφορά από το Corsair. Είναι καθαρά θέμα δικό σου αν θα δώσεις τα επιπλέον ευρώ για ένα ομολογουμένως πολύ καλό τροφοδοτικό όπως το Corsair που αναφέρεσαι.
Nikdev Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 πάρε το corsair. Αν η μητρική που θα πάρεις έχει και sata 3 πάνω πάρε μία να στήσεις το μηχάνημα και δεν θα έχει πρόβλημα. ΥΓ.Χρησιμοποιώ τον i5 2500K@5,1GHz (16GB Ram +3ssd Raid0) για μετατροπές AVI και MKV σε DVDs.Πραγματικά είναι περίπου 3-5φορές ταχύτερος από τον q6600@4 που είχα.
ColdFusion Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 πάρε το corsair. Αν η μητρική που θα πάρεις έχει και sata 3 πάνω πάρε μία να στήσεις το μηχάνημα και δεν θα έχει πρόβλημα. ΥΓ.Χρησιμοποιώ τον i5 2500K@5,1GHz (16GB Ram +3ssd Raid0) για μετατροπές AVI και MKV σε DVDs.Πραγματικά είναι περίπου 3-5φορές ταχύτερος από τον q6600@4 που είχα. για δωσε ενα benchmark να δουμε τι κανει το εργαλειο!
grimpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 πάρε το corsair. Αν η μητρική που θα πάρεις έχει και sata 3 πάνω πάρε μία να στήσεις το μηχάνημα και δεν θα έχει πρόβλημα. ΥΓ.Χρησιμοποιώ τον i5 2500K@5,1GHz (16GB Ram +3ssd Raid0) για μετατροπές AVI και MKV σε DVDs.Πραγματικά είναι περίπου 3-5φορές ταχύτερος από τον q6600@4 που είχα. 5.1 με νερό και 1.5v φεύγα με video conversion workloads; θα τον αποχαιρετήσεις σύντομα...
igoroulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 το PC της υπογραφης μου με Α70 ψυκτρα τρεχει 4,7 με max 1,34v και δινει μεγιστη θερμοκρασια 62 βαθμους (με 1ωρα oct και intelburntest@very hard )γιατι θα τον αποχαιρετησει με 5,1 και νερο?
grimpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πάνω από 1.4v σε 32nm Sandys και ειδικά το πρώτο stepping; Θα μάθεις σε 6-8 μήνες από τώρα, με λένε electromigration degradation. Ήδη τα πρώτα θύματα έχουν αναφερθεί απο suicide runs σε 1.5v.
igoroulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Πάνω από 1.4v σε 32nm Sandys και ειδικά το πρώτο stepping; Θα μάθεις σε 6-8 μήνες από τώρα, με λένε electromigration degradation. Ήδη τα πρώτα θύματα έχουν αναφερθεί απο suicide runs σε 1.5v. thnkz grimpr (θα κατεβασω κιαλλο τα V) sorry για το offtopic....
FaRMaKhs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 OMg τοσο ευκολα ανεβαινουν αυτα τα μαραφετια?
TSITSI58 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 τελικα ρε παιδια να το παρω το ocz η να δω κατι καλυτερο?με προβληματιζει τα μολις 3sata connectors που εχει σε σχεση με τα corsair που το πιο απλο εχει 6 sata ,ειναι σημαντικο αυτο η οχι?οσο απο αξιοπιστια το εχει κανενας?
Thanos1972 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 τελικα ρε παιδια να το παρω το ocz η να δω κατι καλυτερο?με προβληματιζει τα μολις 3sata connectors που εχει σε σχεση με τα corsair που το πιο απλο εχει 6 sata ,ειναι σημαντικο αυτο η οχι?οσο απο αξιοπιστια το εχει κανενας? Να το παρεις να το παρεις.αμα εχεις παραπανω απο 3 σατα συσκευες δηλαδη πολλα recorders η δισκους και δεν σου φτανουν τα καλωδια τοτε να μην το παρεις. απο αξιοπιστια??ειναι σχετικα καινουργιο μοντελο το συγκεκριμενο και δεν εχει προλαβει να κλεισει χρονο ακομα απο οσο γνωριζω.αλλα δεν νομιζω να βγαλει προβλημα. τωρα για το εαν το εχει κανενας....πολλοι το εχουν μεταξυ αυτων και εγω σε πολυ ενεργοβορο συστημα κιολας.μια χαρα την παλευει 2 μηνες τωρα. Παρε και ενα review και εδω ακομη ενα
kadaka80 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Αν χρειαστεί, υπάρχουν και αντάπτορες για σατα συσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.