Προς το περιεχόμενο

καινουργιο pc μετα απο 10 περιπου χρονια

TSITSI58

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια sας κι απο εμενα θα ηθελα εαν ηταν δυνατον μια συνθεση για pc περιπου στα 750-800 ευρω μιας και σκοπευω αφου ψηθηκα απο τις αναφορες σας να παρω την dell για οθονη την 2311.Το pc το θελω οχι τοσο για παιχνιδια οσο για backup ταινιων blu-ray (δηλαδη θα χρειαστω και blu-ray εγραφης )καθως και για δημιουργια ταινιων με το convert,θα ηθελα να αναφερω πως ο προηγουμενος υπολογιστης μου ηταν στα 2,53 pentium4 αυτο το ανεφερα για να δηλωσω οτι θα ηθελα μιας και δεν μπορω να αγοραζω pc καθε 4 χρονια να ειναι τουλαχιστον λιγο μπροστα απο την εποχη τους αν και αυτο καταλαβαινω οτι δεν ειναι παντα εφικτο,γι αυτο και εχω στο μυαλο μου να προτιμησω τον i7 2600κ σε σχεση με τον αντοιστιχο i5 και ας μην εχω για παραδειγμα καρτα γραφικων.Δεν ξερω βεβαια εαν το βλεπω σωστα γι 'αυτο και θα ηθελα την γνωμη σας.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα έλεγα πως δεν το βλέπεις σωστά,μιας κ μια κατάληλη κάρτα γραφικών θα κάνει την δουλειά στις μετατροπές βίντεο!

δες ποιές υποστηρίζουν τα προγράμματα που δουλεύεις!

επίσης,θα δουλεύεις HD video επεξεργασία ή απλά avi κτλ?

750-800 με την Dell?δηλαδή 600 περίπου για το PC?

Δημοσ.

θα έλεγα πως δεν το βλέπεις σωστά,μιας κ μια κατάληλη κάρτα γραφικών θα κάνει την δουλειά στις μετατροπές βίντεο!

δες ποιές υποστηρίζουν τα προγράμματα που δουλεύεις!

Kαι η πιο απλή ενσωματωμένη κάρτα γραφικών υπεραρκεί για την συγκεκριμένη δουλειά. ΔΕΝ θα παίζει παιχνίδια.

Τα ενσωματωμένα γραφικά των νέων επεξεργαστών i5 2300-2600 σε συνδυασμό με το Η67 chipset είναι μια χαρά για την σύνθεση του φίλου μας...

Δημοσ.

θα δουλεύω kai HD video και τα 750-800 τα θελω μονο για pc, οσο για την οθονη υπαρχει κατι καλυτερο απο την 2311 στα λεφτα της?τελος θα μπορεσω να βαλω πανω στην dell μεσω usb αργοτερα ενα ψηφιακο δεκτη για να πιανω και να βλεπω digea?(περιοχη μου Καβαλα )

Δημοσ.

απ'όσα έχω καταλάβει,τα igpus των intel είναι σε επίπεδα low budget καρτών των 60€!επίσης με μητρική που να τα υποστιρίζει χάνει το overclock!εξακολουθώ να πιστεύω πως με μία ξεχωριστή κάρτα γραφικών θα κάνει την δουλειά του πολύ πιο γρήγορα στην επεξεργασία κ μετατροπή των βίντεο!

Δημοσ.

Οι καρτουλες των 60€ εκει στοχευουν στα HD videos ;) Αν δε κανω λαθος στα igpu των νεων cpu της intel ειναι πιο αμεση η επικοινωνια οποτε εχουν και πιο καλη ταχυτητα...

Δημοσ.

Μπορείς να το συναρμολογήσεις μόνος σου ? Πρέπει να είναι όλα από ένα μαγαζί ?

δεν το εχω ξανακανει ομως πιστευω να τα καταφερω οσο για το μαγαζι προβληματιζομαι διοτι εαν ψαξω σε παρα πολλα μαγαζια τοτε θα εχω και πολλα μεταφορικα.
Δημοσ.

νομιζω οτι το vision studio λογω οτι ειναι πιο κοντα στην περιοχη μου βολευει καλυτερα.συμφωνουμε τελικα στο γεγονος οτι για να ειμαι λιγο μπροστα πρεπει να παρω τον i7 2600k απο τον i5 2500k? η οι διαφορες τελικα δεν ειναι τοσο μεγαλες?

Δημοσ.

Η διαφορές δεν είναι με μεγάλες.

Θα κανείς και overclock τον επεξεργαστή; γιατί το vision studio τους i5 2500k & i7 2600k δεν τους έχει διαθεσίμους και παράδοση σε 10 μέρες .Ενώ τους ‘’απλούς’’ τους έχει

Δημοσ.

Η διαφορές δεν είναι με μεγάλες.

Θα κανείς και overclock τον επεξεργαστή; γιατί το vision studio τους i5 2500k & i7 2600k δεν τους έχει διαθεσίμους και παράδοση σε 10 μέρες .Ενώ τους ‘’απλούς’’ τους έχει

δεν καιγομαι τοσο για τον χρονο παραδοσης, οσο για το overclock δεν ξερω να το κανω απλως ψαχνω επεξεργαστη που να μπορει να υποστηριξει εφαρμογες μελλοντικες ισως πιο απαιτητικες απ οτι τωρα ετσι με το δικο μου παντα μυαλο σκεφτομαι για δυνατο και Κ επεξεργαστη.
Δημοσ.

Το παραπάνω που σου δίνει αυτό το Κ είναι ο ξεκλείδωτος πολλαπλασιαστής οπού αυτό ωφελεί μόνο και μόνο στο overclock ακόμη και με τον απλό χωρείς το Κ θα έχεις της ίδιες αποδόσεις.

Δημοσ.

INTEL CORE I5 2500K 3.3 GHZ QUAD CORE SOCKET 1155 95W BOX (BX80623I52500K) 210.16 €

ASUS SOCKET 1155 P8H67 GLAN AUDIO RAID 129.95 €

CORSAIR XMS3 8GB DDR3 NON ECC CL9 1333MHZ (CMX8GX3M2A1333C9) (KIT 2 X 4096) 88.47 €

WESTERN DIGITAL 1TB CAVIAR BLACK WD1002FAEX SATA III 7200RPM 64MB 83.16 €

INTEL 40GB X25-V SSDSA2MP040G2R5 SOLID STATE DRIVE SATA SSD 2.5'' 90.29 €

LG DVD±RW GH22NS50 DUAL LAYER SECURDISC TECHNOLOGY SATA BLACK BULK 18.56 €

SILVERSTONE PRECISION PS04 SST-PS04B MIDDLE TOWER NO PSU BLACK 56.64 €

CORSAIR POWER SUPPLY 600W ATX 24 PIN GS CMPSU-600GEU ACTIVE-PFC RETAIL 87.19 €

Σύνολο 764.42 €

Δεν χρειάζεται να δώσεις τα 100€ παραπάνω που ζητάει ο 2600. Δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές που να τα δικαιολογούν ,εκτός αν είσαι επαγγελματίας στον χώρο της επεξεργασίας βίντεο και κάθε δευτερόλεπτο που κερδίζεις μετράει στο να βγεί το deadline. Kατά την γνώμη μου το παρόν είναι ένα πολύ δυνατό συστημα και θα σου κρατήσει για πολλά χρόνια (ανάλογα με τις ανάγκες σου πάντα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...