Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft θα επιτρέψει ανεπίσημες εφαρμογές στα Windows Phone 7

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να μην διαβαζω χαζομαρες.....

WP7-specific limitations

No system-wide file manager

No Bluetooth file transfers

No USB mass storage mode

Limited third-party apps availability

No Flash (nor Silverlight) support in the browser

Too dependent on Zune software for file management and syncing

No video calls

New ringtones available only through the Marketplace

Music player lacks equalizer presets

No multitasking

No copy/paste

No DivX/XviD video support (automatic transcoding provided by Zune software)

No sign of free Bing maps Navigation so far

No internet tethering support

No handwriting recognition support

Οταν αυτα διορθωθουν βλεπουμε.....αλλα και παλι ios και android εχουν ηδη την μεριδα του λεοντος...με το τελευταιο επικρατεστερο στο φιναλε...

ουτε το ηξερα.. :o Κοιτα να δει λαμογιες η MS.. Μα καλα παμε πισω αντι μπροστά. Καλά να παθει που πάτωσε. Δλδ τα wm 6.1 που έχω καλύτερα ειναι (σε αυτα τα σημεία). Το οτι πατωσε δεν νομιζω να ειναι αισθησή μου. Ποσους ξερω με android και πόσους με 7, χμμμ για να σκεφτώ.. Κανεναν δεν ξερω με wp7 :P ..και τα ιδια βλέπω να σημερίζεται και η LG σε μια δηλωσή της για τα WP7. Με τετοια λίστα παραπάνω απορώ που καποιοι τα υποστιρίζεται. Μεχρι και το bada της samsung καλύτερο ειναι εννοείται. Τι "κλειστωτητα" ειναι αυτή!!! Μεχρι και το samsung των 25€ δεχεται ringtone. Που ζούμε

Ειναι οντος το τελευαταίο της χαρτί.. ή το προτελευταίο. Το τελευταία είναι να φτιάξει τα παραπάνω. Ξύλο που θέλουν το 2010 να βαζουν τετοιους περιορισμούς. Τα ελεγα και τα iphone και γελούσα και χλευαζα φιλους μου που είχαν τοσο "εξυπνα" κινητά (εξυπνα για τους κατασκευαστές τους να στα πέρνουν $$$$ από παντού) :lol:

Ο κοσμος θέλει ΑΝΟΙΚΤΑ λογισμικά. Που ζούμε; Εμεις απλοί και το καταλαβαίνουμε αυτοί marketing managers τι πίνουν και άλλα βλέπουν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ουτε το ηξερα.. :o Κοιτα να δει λαμογιες η MS.. Μα καλα παμε πισω αντι μπροστά. Καλά να παθει που πάτωσε. Δλδ τα wm 6.1 που έχω καλύτερα ειναι (σε αυτα τα σημεία). Το οτι πατωσε δεν νομιζω να ειναι αισθησή μου. Ποσους ξερω με android και πόσους με 7, χμμμ για να σκεφτώ.. Κανεναν δεν ξερω με wp7 :P ..και τα ιδια βλέπω να σημερίζεται και η LG σε μια δηλωσή της για τα WP7. Με τετοια λίστα παραπάνω απορώ που καποιοι τα υποστιρίζεται. Μεχρι και το bada της samsung καλύτερο ειναι εννοείται. Τι "κλειστωτητα" ειναι αυτή!!! Μεχρι και το samsung των 25€ δεχεται ringtone. Που ζούμε

Ειναι οντος το τελευαταίο της χαρτί.. ή το προτελευταίο. Το τελευταία είναι να φτιάξει τα παραπάνω. Ξύλο που θέλουν το 2010 να βαζουν τετοιους περιορισμούς. Τα ελεγα και τα iphone και γελούσα και χλευαζα φιλους μου που είχαν τοσο "εξυπνα" κινητά (εξυπνα για τους κατασκευαστές τους να στα πέρνουν $$$$ από παντού) :lol:

Ο κοσμος θέλει ΑΝΟΙΚΤΑ λογισμικά. Που ζούμε; Εμεις απλοί και το καταλαβαίνουμε αυτοί marketing managers τι πίνουν και άλλα βλέπουν..

Ας βγει κανενα φτηνο με 100-150 ευρα (τυπου zte blade, η LG optimus), και θα δεις για ποτε αυξανεται το ποσοστο

Δεν θα σχολιάσω ότι διαβάζεται μόνο ότι θέλετε για να φτάσετε στο συμπέρασμα που από πριν θέλατε, θα πω απλά ότι κάποιοι από μας βλέπουν και λίγο το μέλλον.

Και αυτό όχι γιατί είμαστε τίποτα διάνοιες, αλλά γιατί όλα τα λειτουργικά για κινητά από κάπου ξεκίνησαν και κάπου τα τραβάει ο ανταγωνισμός.

Τρολλάρετε με τακτ τουλάχιστον

Η microsoft προσπαθεί να παντρέψει τις δύο πλατφόρμες που έχουν ήδη την μερίδα του λέοντος,αλλά για διαφορετικούς λόγους από αυτους που η microsoft τις αντιγράφει...

Το iOS δεν πουλάει εξαιτίας της απλότητας του μόνο.Χρησιμοποίησε πολλά στοιχεία του iOS νομίζοντας οτι για αυτό το αγόρασε ο κόσμος παραβλέποντας το γεγονός οτι πουλάνε τα iPhone περισσότερο και για το hardware design τους...

Με λίγα λόγια, αντιγράφοντας λίγο απο εδώ και λίγο από εκεί, παραβλέποντας την δικιά της πλατφόρμα winmo, δεν νομίζω οτι θα βοηθήσει να αυξηθόυν οι πωλήσεις WP7...

Παρομοίως και για το Android, δεν πούλησε μόνο από την ανοιχτή πλατφόρμα του αλλά και από το κόστος το συσκευών......

Αν δεν καταλάβει η microsoft άμεσα αυτούς τους παράγοντες και συνεχίσει να αντιγράφει αποσπασματικά, δύσκολα θα ανταπεξέλθει τον ανταγωνισμό...

Επίσης δεν κάνει παιχνίδι σε ένα τομέα που είναι ήδη κυρίαρχη, ώστε να παραβλέψει τα σφάλματα της .πχ: στα pc η αντιγραφη κάποιων επιφανειακών στοιχείων του Mac OS (βλέπε Vista) δεν της δημιούργησε ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί είναι μονοπώλειο στο θέμα των pc και ότι κάνει ο κόσμος αναγκαστικά θα τα δεχτεί...

Στα κινητά τηλέφωνα δεν είναι μονοπώλειο και o κόσμος δύσκολα θα της συγχωρέσει τα όποια λάθη, εκτός και λειτουργήσει το pc effect και πλακώσουν οι windows users και την υποστηρίξουν.(Δεν έχετε παρά να δείτε τις πρώτες παρουσιάσεις του iPhone και το κράξιμο που ρίχνανε οι windows users, για να δείτε για ποια άτομα μιλάω...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...