marios_geo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Στο cd, πέρα από το κόστος κατασκευής πληρώνεις ΤΑ πνευματικά δικαιώματα. Επίσης, σαν πρώτη ύλη αποτελειται από ένα πράγμα, το cd. Σε μια παιχνιδομηχανή, έχεις 100 πράγματα, από το πλαστικό, στο blu-ray, στον επεξεργαστή, μνήμη κάρτα γραφικών και η λίστα συνεχίζεται. Και φυσικά, μην ξεχνάς το λογισμικό το ίδιο, με τις διαρκείς αναβαθμίσεις και φυσικά quality control. Χρειάζεσαι εγκαταστάσεις για να στοιβιάξουν όλα αυτά τα ρομπότ που δουλεύουν, τα οποία όμως δεν συνυπολογίζεις στο κόστος παραγωγής. Δεν αγοράζονται μια φορά, και τα κρατάνε 20 χρόνια μετά. Επίσης χρειάζονται εγκαταστάσεις αποθήκευησης και ένα σωρό άλλα πράγματα. Πριν από 10 χρόνια πχ, για να γράψεις ένα cd χρειαζόσουν πολλαπάσιο κόστος. Αν μείνει και το ps3 άλλα 5 χρόνια, χωρίς καμία αναβάθμιση τότε μπορεί το κόστος να μειωθεί αισθητά. Μην απλοποιείς, δε δουλεύουν έτσι τα πράγματα. Υ.Γ. Αν όμως έχεις δίκιο, θέλω τη Ferrari μου σε τιμή Fiat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajo_r Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πέρα από αυτά που λέει ο συνφορουμιστης marios_geo οι τιμές που είπες δεν αφορούν το replication η συγκεκριμένη εταιρία θέλει 6 μέρες για παραγγελιες έως 1000 CD με dublication και βασικά νομίζω η τιμή ισχύει ΜΟΝΟ για την εκτύπωση... όχι για την εγγραφη.. (όχι πως αν έχω άδικο στο τελευταίο αλλάζει κάτι) και μην μου εξηγείς σεπαρακαλω τώρα την διαφορα dublication/replication σαν δήθεν να μην την γνωρίζω σου εξήγησα από το πρώτο μου post τι είναι το replication... που προφανώς έδειχνες στα επόμενα σου post (πλην του τελευταίου) ότι δεν γνωρίζεις τι είναι η έστω την οικονομική διαφορα τους, γιατί αλλιώς δεν θα έστελνες απαντήσεις σαν αυτές που πόσταρες... Πηγες φαντάζομαι στο FAQ της σελίδας και διάβασες για το replication που γίνεται σε παραγγελιες από 1000 CD και άνω μετά paste στην wikipedia.. αν διάβαζες καλύτερα όμως το FAQ Θα έβλεπες πως η εταιρία δηλώνει από μονη της πως αναλαμβάνει μικρά και μεσαία project.. γιατί? γιατί πολύ απλά τα μεγάλα project δεν είναι σε θέση να τα αναλάβει επειδή 1 δεν έχει τις εγκαταστάσεις 2 δεν μπορεί να τα δώσει στην ίδια τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Σαφέστατα και οφείλει να έχει βελτιώσεις... αλλά όταν βγαίνουν android με htc sense, με lg flavor, με samsung taste κτλ η μόνη μου λύση για να έχω καθαρόαιμο και up to date android κινητό είναι να πάρω το εκάστοτε nexus. Όλα τα υπόλοιπα και τα χειροκίνητα πειράγματα εμένα δεν μου αρέσουν Μην μπερδευεις το κελυφος που βαζει η καθε εταιρεια επανω στο λειτουργικο. Μπορεις να εχεις επανω μια custom rom με αυτα που σου αρεσουν και εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μην μπερδευεις το κελυφος που βαζει η καθε εταιρεια επανω στο λειτουργικο. Μπορεις να εχεις επανω μια custom rom με αυτα που σου αρεσουν και εισαι οκ. Εγώ ξέρω ότι όταν δεν έχω χρόνο να το ψάξω και να παρακολουθώ τις καθημερινές εξελίξεις με το ποια rom βγαίνει και ποια έχει προβλήματα, το ότι υπάρχουν + - άπειρες εκδόσεις είναι μειονέκτημα (και θα συνεχιστεί και στο 3.0 honeycomb δυστυχώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πέρα από αυτά που λέει ο συνφορουμιστης marios_geo οι τιμές που είπες δεν αφορούν το replication η συγκεκριμένη εταιρία θέλει 6 μέρες για παραγγελιες έως 1000 CD με dublication και βασικά νομίζω η τιμή ισχύει ΜΟΝΟ για την εκτύπωση... όχι για την εγγραφη.. (όχι πως αν έχω άδικο στο τελευταίο αλλάζει κάτι) και μην μου εξηγείς σεπαρακαλω τώρα την διαφορα dublication/replication σαν δήθεν να μην την γνωρίζω σου εξήγησα από το πρώτο μου post τι είναι το replication... που προφανώς έδειχνες στα επόμενα σου post (πλην του τελευταίου) ότι δεν γνωρίζεις τι είναι η έστω την οικονομική διαφορα τους, γιατί αλλιώς δεν θα έστελνες απαντήσεις σαν αυτές που πόσταρες... Πηγες φαντάζομαι στο FAQ της σελίδας και διάβασες για το replication που γίνεται σε παραγγελιες από 1000 CD και άνω μετά paste στην wikipedia.. αν διάβαζες καλύτερα όμως το FAQ Θα έβλεπες πως η εταιρία δηλώνει από μονη της πως αναλαμβάνει μικρά και μεσαία project.. γιατί? γιατί πολύ απλά τα μεγάλα project δεν είναι σε θέση να τα αναλάβει επειδή 1 δεν έχει τις εγκαταστάσεις 2 δεν μπορεί να τα δώσει στην ίδια τιμή. Κάνει μπαμ ότι είσαι πολύ καινούριο μέλος εδώ μέσα. Ασχολούμαι με μουσική πολλά χρόνια και δεν είναι πρώτη φορά που ξεκινάω για να βγάλω δισκάκι.Προφανώς ξέρω και τι είναι replication. Σου το είπα και πριν είσαι απόλυτος. Είναι δυνατόν μια εταιρεία να πουλάει κοστοστρεφες προϊόν; Εχει ακουστεί για πολλά προϊόντα αυτό αλλά συγγνώμη δε το τρώω, (μου θυμίζει τη γνωστή και πάγια θέση των ελλήνων δημοσιογράφων πως όποιος ασχολείται με τη μπάλα μπαίνει μέσα και το κάνει από τη καλή του τη ψυχή και την αγάπη για την εκάστοτε ομάδα) και ειδικά για τη sony μια εταιρεία που ότι και αν πουλάει είναι πέρα για πέρα υπερκοστολογημένο ( βλέπε bravia ). Η εμμονή σου ότι η sony αγοράζει σκληρό δίσκο στα 30 ευρώ είναι απίστευτη και φυσικά καταρρίπτεται από το γεγονός ότι εγώ σαν μεμονωμένος καταναλωτής παίρνω 1 κομμάτι στα 50 ευρώ....μωρέ μπράβο μου....!!! Προσπαθείς να το παίξεις γνώστης αλλά με συγχωρείς αποτυγχάνεις. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Στο cd, πέρα από το κόστος κατασκευής πληρώνεις ΤΑ πνευματικά δικαιώματα. Επίσης, σαν πρώτη ύλη αποτελειται από ένα πράγμα, το cd. Σε μια παιχνιδομηχανή, έχεις 100 πράγματα, από το πλαστικό, στο blu-ray, στον επεξεργαστή, μνήμη κάρτα γραφικών και η λίστα συνεχίζεται. Και φυσικά, μην ξεχνάς το λογισμικό το ίδιο, με τις διαρκείς αναβαθμίσεις και φυσικά quality control. Χρειάζεσαι εγκαταστάσεις για να στοιβιάξουν όλα αυτά τα ρομπότ που δουλεύουν, τα οποία όμως δεν συνυπολογίζεις στο κόστος παραγωγής. Δεν αγοράζονται μια φορά, και τα κρατάνε 20 χρόνια μετά. Επίσης χρειάζονται εγκαταστάσεις αποθήκευησης και ένα σωρό άλλα πράγματα. Πριν από 10 χρόνια πχ, για να γράψεις ένα cd χρειαζόσουν πολλαπάσιο κόστος. Αν μείνει και το ps3 άλλα 5 χρόνια, χωρίς καμία αναβάθμιση τότε μπορεί το κόστος να μειωθεί αισθητά. Μην απλοποιείς, δε δουλεύουν έτσι τα πράγματα. Υ.Γ. Αν όμως έχεις δίκιο, θέλω τη Ferrari μου σε τιμή Fiat. Οταν μιλάμε για τεράστιες γραμμές παραγωγής τα πράγματα δουλεύουν όπως λές εγώ και μιας και θες ferrari ( και γω θέλω) για σκέψου πότε σηκώθηκε ξανά στα πόδια της η πορσε; Οταν έβγαλε το cayenne που είναι το αμάξι που βγήκε σε μια κοινή γραμμή παραγωγής και με χρήση των ίδιων υλικών με το tuareg. Εριξε το κόστος κατασκευής και φυσικά το αυτοκινητο έφτασε σε πιο λογική τιμή στον καταναλωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Οταν μιλάμε για τεράστιες γραμμές παραγωγής τα πράγματα δουλεύουν όπως λές εγώ και μιας και θες ferrari ( και γω θέλω) για σκέψου πότε σηκώθηκε ξανά στα πόδια της η πορσε; Οταν έβγαλε το cayenne που είναι το αμάξι που βγήκε σε μια κοινή γραμμή παραγωγής και με χρήση των ίδιων υλικών με το tuareg. Εριξε το κόστος κατασκευής και φυσικά το αυτοκινητο έφτασε σε πιο λογική τιμή στον καταναλωτή. την λογική τιμή που την είδες? εντελώς off topic η κουβέντα σας αν και ενδιαφέρον...και γω συμφωνώ ότι είναι δυνατόν να μπαίνει μέσα η sony όσο περίεργο και αν φαίνεται...για να φτιαχτεί αυτό το μηχάνημα έχουν ξοδευτεί δις σε έρευνα..επίσης στην κοστολόγηση ενός προϊόντος δεν μετράνε μόνο τα υλικά...πχ σκληρός αλλά τα πάντα που το αφορούν, μέχρι και η χλωρίνη της καθαρίστριας του εργοστασίου υπολογίζεται...και εφόσον όπως λέει και ο συμφορουμίτης το γεγονός αυτό αναφέρεται και στις λογιστικές καταστάσεις της εταιρίας τότε δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Directx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Θεωρώ ότι πρόκειται για σοφή κίνηση αφού ανοίγει την πλατφόρμα σε κάθε προγραμματιστή απελευθερώνοντας τον από την υποχρέωση πληρωμής συνδρομής (χαράτσι) του Marketplace. Άλλωστε τα Windows Mobile ήταν παραδοσιακά μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα όπου οποιοσδήποτε μπορούσε να αναπτύξει λογισμικό αναλαμβάνοντας μόνος του την προώθηση και πώληση του. Μόλις ξεκαθαριστούν οι όροι με τους οποίους θα επιτρέπονται "οι ανεπίσημες εφαρμογές" και εφόσον τους αποτιμήσω θετικά δεν αποκλείω να ασχοληθώ με αυτό το νέο Λ.Σ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εγώ ξέρω ότι όταν δεν έχω χρόνο να το ψάξω και να παρακολουθώ τις καθημερινές εξελίξεις με το ποια rom βγαίνει και ποια έχει προβλήματα, το ότι υπάρχουν + - άπειρες εκδόσεις είναι μειονέκτημα (και θα συνεχιστεί και στο 3.0 honeycomb δυστυχώς) Εδω ειναι μια μεγαλη χρησιμοτητα του νετ....και χρονο να μην εχεις, εαν εισαι σε ενα καλο φορουμ μπορεις με ελαχιστη ενασχοληση να βρεις την καταλληλη ρομ και να εισαι οκ. Δεν θα κατσω να κανω διαφημιση αλλου site - αλλα στην πραξη εχουν βοηθηθει παρα μα παρα πολυ ατομα με σχεδον μηδαμινες γνωσεις επανω σε φλασαρισματα και custom roms - κανοντας την συσκευη τους super. Εξαλου σχεδον ολοι οι χρηστες με smartphones εχουν το μερακι να την ψαξουν λιγο παραπανω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εδω ειναι μια μεγαλη χρησιμοτητα του νετ....και χρονο να μην εχεις, εαν εισαι σε ενα καλο φορουμ μπορεις με ελαχιστη ενασχοληση να βρεις την καταλληλη ρομ και να εισαι οκ. Δεν θα κατσω να κανω διαφημιση αλλου site - αλλα στην πραξη εχουν βοηθηθει παρα μα παρα πολυ ατομα με σχεδον μηδαμινες γνωσεις επανω σε φλασαρισματα και custom roms - κανοντας την συσκευη τους super. Εξαλου σχεδον ολοι οι χρηστες με smartphones εχουν το μερακι να την ψαξουν λιγο παραπανω.... Η διαφορα ειναι οτι εσυ (κι εγω, κλπ) εχουμε ενα καποιο υποβαθρο ωστε να καταλαβουμε πως λειτουργει και γιατι πρεπει να γινει φλασαρισμα, αλλαγη ρομ κλπ. Για αυτο και μολις πηρα το blade ουτε ειδα πως ηταν η 2.1 για να τη συγκρινω με τη 2.2. Δεν ειναι ομως ολοι ετσι, ουτε ξερουν ουτε θελουν να μαθουν το ποια version υπαρχει τωρα στο προσκηνιο, ποια εχει τα καλα, ποια εχει bugs, ποια εχει ελληνικα κλπ. Οπως ακριβως και στο μηλαρακι, αγοραζεις ενα ακριβο gadget και θελεις να λειτουργει στα μετρα σου ειτε εχει μεσα στην version 1 ειτε την 100. Εκει λοιπον ειναι ενα μεγαλο μεριδιο αγορας, που το ανδροειδες θα το χασει αναγκαστικα, λογω του "ανοικτου" του θεματος. Υπαρχουν εκατομμυρια ανθρωποι που θα πληρωσουν ενα σεβαστο ποσο, και δε θελουν ενα τεχνολογικο θαυμα που να θελει συνεχως σκαλισμα, αλλα ενα gadget να κανουν και τη δουλεια τους, αλλα και να υπερηφανευονται στους φιλους (ετσι δεν κανουμε ολοι; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εδω ειναι μια μεγαλη χρησιμοτητα του νετ....και χρονο να μην εχεις, εαν εισαι σε ενα καλο φορουμ μπορεις με ελαχιστη ενασχοληση να βρεις την καταλληλη ρομ και να εισαι οκ. Δεν θα κατσω να κανω διαφημιση αλλου site - αλλα στην πραξη εχουν βοηθηθει παρα μα παρα πολυ ατομα με σχεδον μηδαμινες γνωσεις επανω σε φλασαρισματα και custom roms - κανοντας την συσκευη τους super. Εξαλου σχεδον ολοι οι χρηστες με smartphones εχουν το μερακι να την ψαξουν λιγο παραπανω.... Κατά τη γνώμη μου, εδώ ξεκινάν τα προβλήματα. Είναι πχ η google, που η δουλεία της είναι να προσφέρει το λειτουργικό, έχει πολλούς προγραμματιστές και ξοδεύει πολλά λεφτά για να το φτιάξει, να μην έχει bug κτλ. Το δίνει στους κατασκευαστές (πχ HTC), οι οποίοι όπως και να το κάνουμε δεν έχουν ούτε το χρόνο, ούτε τα λεφτά να αλλάξουν το λειτουργικό. Προσπαθούν, βάζουν μερικά πράγματα, αλλά στο τέλος καταλήγουν να το χειροτερεύουν (πχ viewsonic g tablet, ή αυτά τα χαζά ui από κάθε εταιρεία). Και τέλος καταλήγουμε στο χόμπι μερικών, που στον ελέυθερο χρόνο τους φτίαχνουν custom rom, αλλά το quality control πάει περίπατο. Μετά ξεκινά η γρίνια, δεν παίζει αυτό, πάει αργά κτλ. Ο βασικότερος λόγος που το IOS πάει καλά είναι ότι είναι κλειστό, και προτού περάσει κάποια αναβάθμιση την ελέγχουν συστηματικά. Στο android, το μέγα μπάχαλο. Κάθε κατασκευαστής, προσπαθεί να ακολουθήσει τις νέες εκδόσεις του, ενώ συγχρώνος πρέπει να ελέξγεί και τις δικιές τις προσθήκες αν δουλεύουν. Με λίγα λόγια, η καλύτερη εμπειρεία που μπορεί να έχει κανείς από android, είναι να πάρει το nexus s, που είναι η αρχική και βέλτιστη έκδοση από τη google. Ούτε προσθήκες, ούτε τίποτα. Αν το καταλάβει η google, θα γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος. Αυτή τη στιγμή, έχει εκεί έξω από έκδοση 2.1 μέχρι 3.0. Βγάλε άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Κατά τη γνώμη μου, εδώ ξεκινάν τα προβλήματα. Είναι πχ η google, που η δουλεία της είναι να προσφέρει το λειτουργικό, έχει πολλούς προγραμματιστές και ξοδεύει πολλά λεφτά για να το φτιάξει, να μην έχει bug κτλ. Το δίνει στους κατασκευαστές (πχ HTC), οι οποίοι όπως και να το κάνουμε δεν έχουν ούτε το χρόνο, ούτε τα λεφτά να αλλάξουν το λειτουργικό. Προσπαθούν, βάζουν μερικά πράγματα, αλλά στο τέλος καταλήγουν να το χειροτερεύουν (πχ viewsonic g tablet, ή αυτά τα χαζά ui από κάθε εταιρεία). Και τέλος καταλήγουμε στο χόμπι μερικών, που στον ελέυθερο χρόνο τους φτίαχνουν custom rom, αλλά το quality control πάει περίπατο. Μετά ξεκινά η γρίνια, δεν παίζει αυτό, πάει αργά κτλ. Ο βασικότερος λόγος που το IOS πάει καλά είναι ότι είναι κλειστό, και προτού περάσει κάποια αναβάθμιση την ελέγχουν συστηματικά. Στο android, το μέγα μπάχαλο. Κάθε κατασκευαστής, προσπαθεί να ακολουθήσει τις νέες εκδόσεις του, ενώ συγχρώνος πρέπει να ελέξγεί και τις δικιές τις προσθήκες αν δουλεύουν. Με λίγα λόγια, η καλύτερη εμπειρεία που μπορεί να έχει κανείς από android, είναι να πάρει το nexus s, που είναι η αρχική και βέλτιστη έκδοση από τη google. Ούτε προσθήκες, ούτε τίποτα. Αν το καταλάβει η google, θα γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος. Αυτή τη στιγμή, έχει εκεί έξω από έκδοση 2.1 μέχρι 3.0. Βγάλε άκρη. Ετσι ακριβως. Ρωτα εναν κατοχο android τι version εχει αυτη τη στιγμη. Θα σου κανει αναλυση ακομη και ποιανου ειναι και τι διαφορες εχει απο τις αλλες, ιδιες κατα τα αλλα εκδοσεις. Ρωτα ενα κατοχο Αιφον, δεν ξερει (και δε θελει να ξερει), ποια version εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 την λογική τιμή που την είδες? εντελώς off topic η κουβέντα σας αν και ενδιαφέρον...και γω συμφωνώ ότι είναι δυνατόν να μπαίνει μέσα η sony όσο περίεργο και αν φαίνεται...για να φτιαχτεί αυτό το μηχάνημα έχουν ξοδευτεί δις σε έρευνα..επίσης στην κοστολόγηση ενός προϊόντος δεν μετράνε μόνο τα υλικά...πχ σκληρός αλλά τα πάντα που το αφορούν, μέχρι και η χλωρίνη της καθαρίστριας του εργοστασίου υπολογίζεται...και εφόσον όπως λέει και ο συμφορουμίτης το γεγονός αυτό αναφέρεται και στις λογιστικές καταστάσεις της εταιρίας τότε δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε. η τεχνογνωσία υπάρχει και από πριν δεν ανακαλύφθηκαν τα πάντα για να μπουν στο ps3. Επιμένω πως δεν υπάρχει εταιρεία να πουλάει κοστοστρεφές προιόν, αυτά είναι ιστορίες για αγρίους. Συνεχίζω και επιμένω στο παράδειγμα με το σκληρό δίσκο γιατί είναι εξώφθαλμο. Δεν γίνετα να αγοράζει η sony σκληρούς στα 30 ευρώ το κομμάτι πιο πιθανό το βλέπω να δίνει 3 ευρώ. Αν υποθέσουμε ότι μαζευόμαστε άτομα για μια ομαδική παραγγελία αυτού του σκληρού http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305748 και αν ζητήσουμε 1000 κομμάτια με το ποσό μετρητοίς εσείς τί λέτε δε θα πέσει στα 30 ευρώ άντε 35; Οσο για τη πόρσε έβγαλε ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται σε περισσότερο κόσμο και σε χαμηλότερη τιμή από τα άλλα μοντέλα της και αυτό γιατί χρησιμοποιήθηκε η τεχνογνωσία της μαμας VW αλλά και η γραμμή παραγωγής του tuareg. Το ξαναλέω κανείς δεν είναι βλάκας να πουλάει κάτι για να μπει μέσα. Απλά η sony θέλει να βγάζει και από τις κονσόλες και από τα παιχνίδια, δικαίωμα της αλλά παιδιά και λοίγη κοινή λογική.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 H MS χρησιμοποιει το παλιο και επιτυχημενο "κολπο" για να διαδωθει το προιον της στον κοσμο. Απο την εποχη των ακλειδωτων λειτουργικων, η με υποτυπωδες ασφαλεια για τα ματια του κοσμου, οπου εδιναν κυριολεκτικα δωρεαν το λειτουργικο τους ωστε σημερα να μπορει να λεει οτι εχει το 90% της αγορας. Τωρα επιτρεπει κατι που ετσι και αλλιως ο κοσμος θα εκανε. Ελπιζω να παει καλα το MP7 αν και με καλυπτει το android για την ωρα. Οσο περισσοτερους παιχτες τοσο καλυτερα για εμας. Πιστευω ομως οτι αργησε τραγικα να μπει στο παιχνιδι, φανταζομαι οτι δεν περιμεναν την google. Ποιος να φανταζοταν η κυριαρχεια της MS να αμφισβητειται σε ολους τους τομεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 η τεχνογνωσία υπάρχει και από πριν δεν ανακαλύφθηκαν τα πάντα για να μπουν στο ps3. Επιμένω πως δεν υπάρχει εταιρεία να πουλάει κοστοστρεφές προιόν, αυτά είναι ιστορίες για αγρίους. Συνεχίζω και επιμένω στο παράδειγμα με το σκληρό δίσκο γιατί είναι εξώφθαλμο. Δεν γίνετα να αγοράζει η sony σκληρούς στα 30 ευρώ το κομμάτι πιο πιθανό το βλέπω να δίνει 3 ευρώ. Αν υποθέσουμε ότι μαζευόμαστε άτομα για μια ομαδική παραγγελία αυτού του σκληρού http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305748 και αν ζητήσουμε 1000 κομμάτια με το ποσό μετρητοίς εσείς τί λέτε δε θα πέσει στα 30 ευρώ άντε 35; Οσο για τη πόρσε έβγαλε ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται σε περισσότερο κόσμο και σε χαμηλότερη τιμή από τα άλλα μοντέλα της και αυτό γιατί χρησιμοποιήθηκε η τεχνογνωσία της μαμας VW αλλά και η γραμμή παραγωγής του tuareg. Το ξαναλέω κανείς δεν είναι βλάκας να πουλάει κάτι για να μπει μέσα. Απλά η sony θέλει να βγάζει και από τις κονσόλες και από τα παιχνίδια, δικαίωμα της αλλά παιδιά και λοίγη κοινή λογική.... Ρε παίδες γίνονται 2 παράλληλες συζητήσεις, η μια αφορά το jailbreak του PS3 και η άλλη τα WP7. Mια από αυτές τις δύο δεν χωράνε στο thread! Γιατί δεν συνεχίζετε σε ένα άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Επειδη η κουβεντα γινεται για τα win7 για να τελειωνω να πω οτι παρα το μπαχαλο με τις εκδοσεις το android πηγαινει πολυ καλυτερο στην πιτα των κατασκευαστων. θα μου πειτε οτι πολλοι κατασκευαστες το εχουν υοθετησει.....οκ....αυτο σημαινει οτι εχει την αποδοχη των εταιρειων και αυτο ειναι καλο. Για να συνεχισω ontopic γνωμη μου οτι τα win7 αργησαν πολυ....οταν ειχαν την ευκαιρια (μιας που ειναι το παλαιοτερο λειτουργικο) την αφησαν χαμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα