marios_geo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μακάρι να μην επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο. Πάλι μπάχαλο θα γίνει, οπως με τα android. Δε φτάνει που βγάζουν νέες εκδόσεις πιο γρήγορα και από κακό τσιρλιό (εδώ πως και πως περιμέναμε το "θεικό" froyo, και αυτοί βγάλαν το 2.3 και τώρα μιλάμε για το 3.0), ο κάθε κατασκευαστής πάει και φορτώνει το κάθε άχρηστο ui, και γίνεται το έλα να δεις. Η πολή ελευθερία δεν κάνει καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μετά τον πάτο που έπιασαν τα win phone 7, παίζει το τελευταίο της χαρτί. Για ποιον πατο ακριβως μιλας? http://www.techspot.com/news/42092-deutsche-telekom-windows-phone-7-sold-excellently.html http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=469705 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiounos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Άποψη σου και μάλιστα όχι τεκμηριωμένη...Εγώ έχω δοκιμάσει android και βρήκα κάποια πράγματα να με ενοχλήσουν όπως και στο ios που έχω τώρα και φυσικά και στο wp 7 που επίσης δοκίμασα... εσύ έχεις δοκιμάσει wp7 και μιλάς για τρένα ή απλά βγάζεις λόγους; \ Επειδή δεν έχω ούτε τα χρήματα, ούτε το χρόνο, ούτε και τη διάθεση να δοκιμάζω πλατφόρμες κινητών τηλεφώνων - για μένα το κινητό με κάποιες δυνατότητές του είναι εργαλείο - , διαβάζω reviews. Διάβασε λοιπόν review από κάποια σοβαρά sites (που να μην είναι στη μισθοδοσία της MS) και έλα να μας βγάλεις το δικό σου λόγο για ... τιμές. Τα wp7 δεν είναι windows mobile 6.5 ... είναι εντελώς διαφορετικό λειτουργικό. Τα wp7 βγήκαν τον Οκτώβριο, έχουν δηλαδή 3 μήνες στην πιάτσα. Το android έχει χρόνια στην πιάτσα, do the math. Επειδή έχεις και ειρωνικό υφάκι : θες να πεις ότι το Android είναι πιο πολλά χρόνια στην πιάτσα από τα win mobile ? 23/9/2008 κυκλοφόρησε η έκδοση 1.0 . Από πότε κυκλοφορούν win mobile? Προφανώς θεωρείς τα 7 "άλλο OS" , τα μελλοντικά 8 "άλλο OS" κτλ κτλ. Ωραία λοιπόν, τότε και το android έχει σε εμβρυικό στάδιο το 2.2, 2.3, 3.0 κτλ . Και στο ξαναλέω : Όσο και να θες εσύ να τιμήσεις την MS, το τρένο έχει φύγει από το σταθμό. Μπορείς να το περιμένεις και εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajo_r Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Με συγχωρεις, αλλα ειναι δυνατον πρωτα πρωτα να βγαζει απο ενα ps3 το καθε καταστημα 15€; Και ο χονδρεμπορας 10€; Και επισης δεν νομιζω με τοσο που εχουν πεσει οι τιμες να αγοραζει η sony ολα αυτα τα υλικα που λες στις τιμες λιανικης που πωλουνται... μην τρελαθουμε κιολας... Εδω το iphone που πωλειται 600€ και εχει κοστος κατασκευης ~180$ αν θυμαμαι καλα. Σαν υλικα κτλ αντε να κοστιζει 70-80€ το ps3 (στην sony και με τις τιμες που αγοραζει αυτη). φυσικά και ο χονδρέμπορας έχει μικρότερο κέρδος ανά συσκευή από τον έμπορα λιανικής... γίαυτό και οι έμποροι τα αγοράζουν πιο φτηνά απότι τα πουλάνε... αν ίσχυε το ανάποδο κάποιος θα έχανε λεφτά.. Μην μπερδεύεσαι όμως ο έμπορας χονδρικής έχει λιγότερο κέρδος ανά μονάδα αλλα πουλάει p.x 500.000 μονάδες από κάθε προϊόν γιατί τροφοδοτεί πολλαπλούς έμπορες λιανικής.. πχ ένας χονδρέμπορας μπορεί να τροφοδοτεί με PS3 αποκλειστικά το πλαίσιο τα public το μαγαζί της γειτονιάς σου... οποτε συνολικά με μικρότερο κέρδος βγάζει περισσότερα λεφτά επειδή πουλάει σε πολυ μεγάλες ποσότητες liquitation (ρευστοποίηση) λέγεται αυτό... Επίσης δεν είναι τούρτα το PS3... το κόστος κατασκευής δεν άγεται μονο στα υλικά πχ πλαστικό και πυρίτιο... κάποιος πρέπει να πάρει το πυρίτιο σε ένα τεράστιο ειδικό εργοστάσιο (που για να γίνει θέλει εκατομμύρια) να το βάλει σε μια σειρά πανάκριβων μηχανημάτων (και αυτά κάνουν πολλά εκατομμύρια) για να κάνει πχ μονο τον επεξεργαστή... οποτε καταλαβαίνεις ότι δεν είναι μονο το κόστος τον εργατών (επιστημόνων ) που δουλεύουν το ρεύμα και τα υλικά είναι και οι διαφορες επενδύσεις καθώς και τα λεφτά που ρίχτηκαν για την ερευνα... δεν χρησιμοποίησαν ήδη έτοιμα intel Chips έκαναν το δικό τους... Για να γίνει κάτι τέτοιο θέλει να βάλεις μερικούς παχυλά πληρωμένους επιστήμονες σε πανάκριβες εγκαταστάσεις να πειραματίζονται για αρκετό καιρό... μετά είναι και τα έτοιμα συστήματα που αγοράζει από τρίτους κατασκευαστές όπως ο σκληρός δίσκος... αυτό δίνει καθαρά λεφτά που στην ξεφτίλα θα φεύγει 20 euro ανά κομμάτι για έναν 320GB 2,5" Τα πράγματα δεν είναι άσπρο μαύρο... για να γίνει βιώσιμο ένα project δεν πρέπει απλά να βγούνε τα λεφτά των υλικών κατασκευής η έστω της διαδικασίας κατασκευής τους.. πρέπει να βγούνε και τα εκατοντάδες εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν πριν καν εμφανιστεί το προϊόν... γιατί πολύ απλά αν δεν είχαν δοθεί αυτά στην ερευνα και ανάπτυξη δεν θα υπήρχε το ίδιο το προϊόν.. Αλλα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι παραδέχεσαι πως το Iphone κάνει 180$ για να κατασκευαστεί (δηλαδή περίπου 132 euro) που στην ουσία το Ipone είναι μια πλακέτα ένας ευρέως διαδεδομένος επεξεργαστής και μια οθόνη LCD, μια σταλιά συσκευή... Και σου φαίνεται περίεργο πως μια συσκευή 20 φορες μεγαλύτερη σε μέγεθος πολύ πιο πολύπλοκη με πολλά περισσότερα μηχανικά μέρη και δυνατότητες και πολύ μεγαλύτερη ισχύ κοστίζει να ΤΟΥΛAΧΙΣΤΟΝ όσο ένα Iphone.. και σου φαίνεται λογικό να έχει την μιση τιμή του όσο αφορά το κόστος παραγωγής... Φαινόταν ότι δεν είχες υπόψιν κάποια πράγματα για τις γραμμές παραγωγής κτλ πράγμα λογικό και δεκτό δεν ειναι η δουλεια σου.. αλλα κάποια θέματα είναι κοινή λογική.. δεν γίνεται 3 κιλά γάλα να είναι φτηνότερα από 2 κιλά γάλα... αν είναι τότε κάποιος μας κλέβει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athanaso77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Επειδή έχεις και ειρωνικό υφάκι : θες να πεις ότι το Android είναι πιο πολλά χρόνια στην πιάτσα από τα win mobile ? 23/9/2008 κυκλοφόρησε η έκδοση 1.0 . Από πότε κυκλοφορούν win mobile? Προφανώς θεωρείς τα 7 "άλλο OS" , τα μελλοντικά 8 "άλλο OS" κτλ κτλ. Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Όπως σωστά ειπώθηκε παραπάνω τα Windows Phone 7 είναι ένα εντελώς διαφορετικό από τα Windows Mobile που τόσα χρόνια γνωρίζαμε. Είναι ένα λειτουργικό που σχεδιάστηκε σε λευκό χαρτί, δεν "πάτησε" πάνω στα windows mobile και γιαυτό και δεν υπάρχει και καμία συμβατότητα ή σχέση ανάμεσα στα δύο λειτουργικά. Τα Windows Phone 7 έχουν περισσότερα κοινά με το iOS, λιγότερα με το Android και τίποτα με τα windows mobile 6/6.5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Επειδή δεν έχω ούτε τα χρήματα, ούτε το χρόνο, ούτε και τη διάθεση να δοκιμάζω πλατφόρμες κινητών τηλεφώνων - για μένα το κινητό με κάποιες δυνατότητές του είναι εργαλείο - , διαβάζω reviews. Διάβασε λοιπόν review από κάποια σοβαρά sites (που να μην είναι στη μισθοδοσία της MS) και έλα να μας βγάλεις το δικό σου λόγο για ... τιμές. Απλά, λιτά, απέριττα... εγώ έχω περάσει και από τις 3 πλατφόρμες και μιλάω με αυτά που έχω δει εγώ... εσύ διαβάζεις και γράφεις γνώμες άλλων. Όλα τα υπόλοιπα για σοβαρά site, υπό την μισθοδοσία της ms κτλ είναι οδοντόκρεμες. Επειδή έχεις και ειρωνικό υφάκι : θες να πεις ότι το Android είναι πιο πολλά χρόνια στην πιάτσα από τα win mobile ? 23/9/2008 κυκλοφόρησε η έκδοση 1.0 . Από πότε κυκλοφορούν win mobile? Προφανώς θεωρείς τα 7 "άλλο OS" , τα μελλοντικά 8 "άλλο OS" κτλ κτλ. Ωραία λοιπόν, τότε και το android έχει σε εμβρυικό στάδιο το 2.2, 2.3, 3.0 κτλ . Και στο ξαναλέω : Όσο και να θες εσύ να τιμήσεις την MS, το τρένο έχει φύγει από το σταθμό. Μπορείς να το περιμένεις και εσύ. Όσο ειρωνικός και να είμαι... άλλο λειτουργικό είναι. Το να επιμένεις απλά δείχνει ότι διάβαζες προπέρσινα review. Τρένα, σταθμοί, τιμές και δάφνες σε έχουν μπερδέψει κάπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Έξυπνη κίνηση της Microsoft αν θέλει να πάρουν τα Windows 7 σιγα σιγα σημαντικό μερίδιο απο την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 φυσικά και ο χονδρέμπορας έχει μικρότερο κέρδος ανά συσκευή από τον έμπορα λιανικής... γίαυτό και οι έμποροι τα αγοράζουν πιο φτηνά απότι τα πουλάνε... αν ίσχυε το ανάποδο κάποιος θα έχανε λεφτά.. Μην μπερδεύεσαι όμως ο έμπορας χονδρικής έχει λιγότερο κέρδος ανά μονάδα αλλα πουλάει p.x 500.000 μονάδες από κάθε προϊόν γιατί τροφοδοτεί πολλαπλούς έμπορες λιανικής.. πχ ένας χονδρέμπορας μπορεί να τροφοδοτεί με PS3 αποκλειστικά το πλαίσιο τα public το μαγαζί της γειτονιάς σου... οποτε συνολικά με μικρότερο κέρδος βγάζει περισσότερα λεφτά επειδή πουλάει σε πολυ μεγάλες ποσότητες liquitation (ρευστοποίηση) λέγεται αυτό... Επίσης δεν είναι τούρτα το PS3... το κόστος κατασκευής δεν άγεται μονο στα υλικά πχ πλαστικό και πυρίτιο... κάποιος πρέπει να πάρει το πυρίτιο σε ένα τεράστιο ειδικό εργοστάσιο (που για να γίνει θέλει εκατομμύρια) να το βάλει σε μια σειρά πανάκριβων μηχανημάτων (και αυτά κάνουν πολλά εκατομμύρια) για να κάνει πχ μονο τον επεξεργαστή... οποτε καταλαβαίνεις ότι δεν είναι μονο το κόστος τον εργατών (επιστημόνων ) που δουλεύουν το ρεύμα και τα υλικά είναι και οι διαφορες επενδύσεις καθώς και τα λεφτά που ρίχτηκαν για την ερευνα... δεν χρησιμοποίησαν ήδη έτοιμα intel Chips έκαναν το δικό τους... Για να γίνει κάτι τέτοιο θέλει να βάλεις μερικούς παχυλά πληρωμένους επιστήμονες σε πανάκριβες εγκαταστάσεις να πειραματίζονται για αρκετό καιρό... μετά είναι και τα έτοιμα συστήματα που αγοράζει από τρίτους κατασκευαστές όπως ο σκληρός δίσκος... αυτό δίνει καθαρά λεφτά που στην ξεφτίλα θα φεύγει 20 euro ανά κομμάτι για έναν 320GB 2,5" Τα πράγματα δεν είναι άσπρο μαύρο... για να γίνει βιώσιμο ένα project δεν πρέπει απλά να βγούνε τα λεφτά των υλικών κατασκευής η έστω της διαδικασίας κατασκευής τους.. πρέπει να βγούνε και τα εκατοντάδες εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν πριν καν εμφανιστεί το προϊόν... γιατί πολύ απλά αν δεν είχαν δοθεί αυτά στην ερευνα και ανάπτυξη δεν θα υπήρχε το ίδιο το προϊόν.. Αλλα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι παραδέχεσαι πως το Iphone κάνει 180$ για να κατασκευαστεί (δηλαδή περίπου 132 euro) που στην ουσία το Ipone είναι μια πλακέτα ένας ευρέως διαδεδομένος επεξεργαστής και μια οθόνη LCD, μια σταλιά συσκευή... Και σου φαίνεται περίεργο πως μια συσκευή 20 φορες μεγαλύτερη σε μέγεθος πολύ πιο πολύπλοκη με πολλά περισσότερα μηχανικά μέρη και δυνατότητες και πολύ μεγαλύτερη ισχύ κοστίζει να ΤΟΥΛAΧΙΣΤΟΝ όσο ένα Iphone.. και σου φαίνεται λογικό να έχει την μιση τιμή του όσο αφορά το κόστος παραγωγής... Φαινόταν ότι δεν είχες υπόψιν κάποια πράγματα για τις γραμμές παραγωγής κτλ πράγμα λογικό και δεκτό δεν ειναι η δουλεια σου.. αλλα κάποια θέματα είναι κοινή λογική.. δεν γίνεται 3 κιλά γάλα να είναι φτηνότερα από 2 κιλά γάλα... αν είναι τότε κάποιος μας κλέβει... OK φιλε μου, σε ευχαριστω για την τεκμηριωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 φυσικά και ο χονδρέμπορας έχει μικρότερο κέρδος ανά συσκευή από τον έμπορα λιανικής... γίαυτό και οι έμποροι τα αγοράζουν πιο φτηνά απότι τα πουλάνε... αν ίσχυε το ανάποδο κάποιος θα έχανε λεφτά.. Μην μπερδεύεσαι όμως ο έμπορας χονδρικής έχει λιγότερο κέρδος ανά μονάδα αλλα πουλάει p.x 500.000 μονάδες από κάθε προϊόν γιατί τροφοδοτεί πολλαπλούς έμπορες λιανικής.. πχ ένας χονδρέμπορας μπορεί να τροφοδοτεί με PS3 αποκλειστικά το πλαίσιο τα public το μαγαζί της γειτονιάς σου... οποτε συνολικά με μικρότερο κέρδος βγάζει περισσότερα λεφτά επειδή πουλάει σε πολυ μεγάλες ποσότητες liquitation (ρευστοποίηση) λέγεται αυτό... Επίσης δεν είναι τούρτα το PS3... το κόστος κατασκευής δεν άγεται μονο στα υλικά πχ πλαστικό και πυρίτιο... κάποιος πρέπει να πάρει το πυρίτιο σε ένα τεράστιο ειδικό εργοστάσιο (που για να γίνει θέλει εκατομμύρια) να το βάλει σε μια σειρά πανάκριβων μηχανημάτων (και αυτά κάνουν πολλά εκατομμύρια) για να κάνει πχ μονο τον επεξεργαστή... οποτε καταλαβαίνεις ότι δεν είναι μονο το κόστος τον εργατών (επιστημόνων ) που δουλεύουν το ρεύμα και τα υλικά είναι και οι διαφορες επενδύσεις καθώς και τα λεφτά που ρίχτηκαν για την ερευνα... δεν χρησιμοποίησαν ήδη έτοιμα intel Chips έκαναν το δικό τους... Για να γίνει κάτι τέτοιο θέλει να βάλεις μερικούς παχυλά πληρωμένους επιστήμονες σε πανάκριβες εγκαταστάσεις να πειραματίζονται για αρκετό καιρό... μετά είναι και τα έτοιμα συστήματα που αγοράζει από τρίτους κατασκευαστές όπως ο σκληρός δίσκος... αυτό δίνει καθαρά λεφτά που στην ξεφτίλα θα φεύγει 20 euro ανά κομμάτι για έναν 320GB 2,5" Τα πράγματα δεν είναι άσπρο μαύρο... για να γίνει βιώσιμο ένα project δεν πρέπει απλά να βγούνε τα λεφτά των υλικών κατασκευής η έστω της διαδικασίας κατασκευής τους.. πρέπει να βγούνε και τα εκατοντάδες εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν πριν καν εμφανιστεί το προϊόν... γιατί πολύ απλά αν δεν είχαν δοθεί αυτά στην ερευνα και ανάπτυξη δεν θα υπήρχε το ίδιο το προϊόν.. Αλλα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι παραδέχεσαι πως το Iphone κάνει 180$ για να κατασκευαστεί (δηλαδή περίπου 132 euro) που στην ουσία το Ipone είναι μια πλακέτα ένας ευρέως διαδεδομένος επεξεργαστής και μια οθόνη LCD, μια σταλιά συσκευή... Και σου φαίνεται περίεργο πως μια συσκευή 20 φορες μεγαλύτερη σε μέγεθος πολύ πιο πολύπλοκη με πολλά περισσότερα μηχανικά μέρη και δυνατότητες και πολύ μεγαλύτερη ισχύ κοστίζει να ΤΟΥΛAΧΙΣΤΟΝ όσο ένα Iphone.. και σου φαίνεται λογικό να έχει την μιση τιμή του όσο αφορά το κόστος παραγωγής... Φαινόταν ότι δεν είχες υπόψιν κάποια πράγματα για τις γραμμές παραγωγής κτλ πράγμα λογικό και δεκτό δεν ειναι η δουλεια σου.. αλλα κάποια θέματα είναι κοινή λογική.. δεν γίνεται 3 κιλά γάλα να είναι φτηνότερα από 2 κιλά γάλα... αν είναι τότε κάποιος μας κλέβει... Ενα πράγμα θα σου πώ για να καταλάβεις ότι είσαι λάθος. Ψάχνω για να τυπώσω cd, εννοώ αυθεντικό cd με διάφανη πλαστική θήκη με τετρασέλιδο έγχρωμο βιβλιαράκι με οπισθόφυλλο εκτύπωση μέσα έξω και φυσικά εκτύπωση πάνω στο cd. Το μίνιμουμ που μπορώ να τυπώσω έτσι είναι 1000 κομμάτια και θα μου κοστίσουν περίπου 2 ευρώ το κομμάτι. Μέχρι τα 15 -17 ευρώ που θα έφτανε ( λέμε τώρα )να πουλιέται στο κατάστημα που είναι τα άλλα λεφτά; ( όλη τη παραγωγή τη κάνω σπίτι μου ) Υπερκέρδος. Φαντάσου τώρα εγώ με 1000 κομμάτια τι τιμή χτυπάω και φαντάσου η sony με εκατομμύρια κομμάτια τί τιμή χτυπάει στους σκληρούς ας πούμε. Τα 20 ευρώ είναι εξωπραγματικό ποσό. Οταν ο απλός καταναλωτής μπορεί και αγοράζει σκληρό 2,5'' 320 gb περίπου στα 50 ευρώ αυτό σημάίνει ότι η sony δε πληρώνει πάνω από 3 ευρώ το κομμάτι. Το ίδιο συμβαίνει και στα cpu που όλοι ξέρουμε ότι το κόστος εκτύπωσης της πλακέτας είναι μηδαμινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosl Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Επειδή έχεις και ειρωνικό υφάκι : θες να πεις ότι το Android είναι πιο πολλά χρόνια στην πιάτσα από τα win mobile ? 23/9/2008 κυκλοφόρησε η έκδοση 1.0 . Από πότε κυκλοφορούν win mobile? Προφανώς θεωρείς τα 7 "άλλο OS" , τα μελλοντικά 8 "άλλο OS" κτλ κτλ. Ωραία λοιπόν, τότε και το android έχει σε εμβρυικό στάδιο το 2.2, 2.3, 3.0 κτλ . Και στο ξαναλέω : Όσο και να θες εσύ να τιμήσεις την MS, το τρένο έχει φύγει από το σταθμό. Μπορείς να το περιμένεις και εσύ. Kάθε άλλο παρα ειρωνικό υφάκι έχει. Τα WP7 στο μόνο πράγμα με το οποίο μοιάζουν με τα WinMo6.5 είναι ΤΟ ΟΝΟΜΑ. Κάπου εκεί οι ομοιότητες τελειώνουν. Τα WP7 σχεδιάστηκαν από λευκή κόλλα και γι αυτό άλλωστε δεν παίζουν παλιές εφαρμογές WinMO! Μιλαμε για ένα λειτουργικό με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Τα WinMo ήταν περισσότερο ένα pc τσέπης που προσπαθούσες να βγάλεις άκρη με το πενάκι, αλλά έκανες σχεδόν ότι και ένα pc (εμπαινες σε μια αγνωστη σελίδα, κατέβαζες ένα αγνωστο πρόγραμμα εγκαθιστούσες και έτοιμο, ούτε marketplace ούτε τπτ) Τα WP7 σχεδιάστηκαν εξαρχής για smartphones. Δλδ χειρισμό με δάχτυλα, όσο το δυνατόν λιγότερες κινήσεις για κάθε σου ενέργεια, και smoothness. Πήγαινε σε ένα Πλαίσιο να δείς τι παίζει και μετά κρίνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desertman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μερικοί κατακρίνουν χωρίς να έχουν προσωπική εμπειρία. Δείτε τα πρώτα τα windows phone 7. Είναι ένα πολύ καλό λειτουργικό για smartphones. Προσωπικά από το λίγο που χρησιμοποίησα το βρίσκω καλύτερο του android. Περιμένουμε την αναβάθμιση και προσθήκη ελληνικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μακάρι να πετύχουν γενικά για να ανέβει λίγο ο ανταγωνισμός... Πάντως προσωπικά, είμαι λίγο κατά του ανοιχτού προγραμματισμού σε κινητά τηλέφωνα. Έχουν ένα σωρό προσωπικά στοιχεία και δεν θέλω καν να σκέφτομαι για ιούς, trojans, worms κλπ κλπ. Είμαι κάτοχος iPhone και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που το προτίμησα ήταν η κλειστή φύση του iOS. Όχι ότι είναι αδιαπέραστο φυσικά, αλλά τουλάχιστον μπορούν να το ελέγξουν καλύτερα. Τους τραβάς και μια μύνηση να γουστάρεις. Όχι ότι θα βγάλεις άκρη αλλά τουλάχιστον... :P Τώρα ειδικά η Microsoft, δεν φημίζεται για την ασφάλεια της! Προβλέπω η πρώτη εφαρμογή που θα πρέπει να εγκατασταθεί να είναι της Norton... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajo_r Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ενα πράγμα θα σου πώ για να καταλάβεις ότι είσαι λάθος. Ψάχνω για να τυπώσω cd, εννοώ αυθεντικό cd με διάφανη πλαστική θήκη με τετρασέλιδο έγχρωμο βιβλιαράκι με οπισθόφυλλο εκτύπωση μέσα έξω και φυσικά εκτύπωση πάνω στο cd. Το μίνιμουμ που μπορώ να τυπώσω έτσι είναι 1000 κομμάτια και θα μου κοστίσουν περίπου 2 ευρώ το κομμάτι. Μέχρι τα 15 -17 ευρώ που θα έφτανε ( λέμε τώρα )να πουλιέται στο κατάστημα που είναι τα άλλα λεφτά; ( όλη τη παραγωγή τη κάνω σπίτι μου ) Υπερκέρδος. Φαντάσου τώρα εγώ με 1000 κομμάτια τι τιμή χτυπάω και φαντάσου η sony με εκατομμύρια κομμάτια τί τιμή χτυπάει στους σκληρούς ας πούμε. Τα 20 ευρώ είναι εξωπραγματικό ποσό. Οταν ο απλός καταναλωτής μπορεί και αγοράζει σκληρό 2,5'' 320 gb περίπου στα 50 ευρώ αυτό σημάίνει ότι η sony δε πληρώνει πάνω από 3 ευρώ το κομμάτι. Το ίδιο συμβαίνει και στα cpu που όλοι ξέρουμε ότι το κόστος εκτύπωσης της πλακέτας είναι μηδαμινό. Καταρχήν δεν τίθεται θέμα αν κάνω η δεν κάνω λάθος ... Η ίδια η sony το έχει δηλώσει και ο καθένας μπορεί να δει τα οικονομικά της στοιχεια... οποτε εξαρχής είναι δεδομένο ότι αυτό συμβαίνει, δεν είναι δικη μου θεωρία με λίγα λόγια... εγώ απλά την αιτιολόγησα. Κατά δεύτερον μπερδεύεις την βούρτσα με ... το σκουπόξυλο τι δουλειά έχει το ότι εσύ κανεις τα δικά σου custom CD σε μεγάλες ποσότητες με την δημιουργία μιας κονσόλας την μαζική παραγωγή και την προώθηση της στην αγορά... πραγματικά δεν ξέρω πως τα συγχέεις.. είναι η μέρα με την νύχτα! Τώρα στο δεύτερο σκέλος που συγκρίνεις τα δικά σου έξοδα με αυτά της δισκογραφικής... καταρχήν η δισκογραφική δεν "καίει" δισκάκια και ούτε εκτυπώνει χαρτί A4 με τον injekt εκτυπωτή της... Τα έξοδα μιας δισκογραφικής είναι μεγαλύτερα από τα δικά σου σε όλα τα φάσματα.. γιατί? Για να καταλάβεις πες μου σε πόσες μέρες μπορείς να κάψεις 10.000 δίσκους να τυπώσεις στην επιφάνεια τους ένα logo να εκτυπώσεις όλα τα περιεχόμενα και να τα πακετάρεις? Η δισκογραφική το κάνει μέσα σε μια μέρα βασικά σε μερικές ώρες της ημέρας εκείνης. Γιατί δεν έχει PC που καίνε δισκάκια αλλα έχει ένα CD μήτρα και παίρνει την λία επιφάνεια ενός CD και συμπιέζει πάνω του την μήτρα με αποτέλεσμα να αποτυπωθεί ένας κλώνος της μητρας πανω στο δευτερο CD όλο αυτό γίνεται σε ένα δευτερόλεπτο όχι σε 4 -10 λεπτά που χρειάζεσαι εσύ για να το κάψεις... Το μηχάνημα που παίρνει χιλιάδες δισκάκια και συμπιέζει με ακρίβεια νάνο την μήτρα πάνω στην επιφάνεια του άδειου CD κάνει εκατομμύρια... και είναι τεράστιο το ίδιο μηχάνημα μπορεί να πακετάρει σε δευτερόλεπτα τα έτοιμα CD και να τα βάλει πχ στις θήκες τους και μετά ας πούμε δέκα δέκα σε χαρτόκουτα για να είναι έτοιμα να μεταφερθούν Πιο πριν η εκτύπωση για να γίνει χρειάζεται ειδικό μηχάνημα που αφήνει στρώσεις χρωμάτων πάνω στο CD και βγάζει το ειδικό αποτέλεσμα που είναι ανεξίτηλο... δεν μιλάμε για εκτύπωση inkjet... και αυτό το μηχάνημα εκτυπώνει σε δευτερόλεπτα και είναι πανάκριβο... Μετά πρέπει να αγοραστεί μια αποθήκη για να βάλεις όλα τα CD να προσληφθεί προσωπικό να τα τακτοποιεί και security για να τα προσέχει όλοι αυτοί πληρώνονται κανονικά με τον μηνα.. τέλος πρέπει κάπως να διανεμηθούν τα CD αυτά η εταιρία που αναλαμβάνειτην μεταφορά πρέπει να πληρωθεί.. μετά θα πάνε στο δισκάδικο.. το δισκάδικο πληρώνει ΦΠΑ τεβε ρεύμα πολίτη... Τέλος ο τραγουδιστής να μην πάρει κάτι ανά CD? η εταιρία που τον ηχογράφησε? κτλ κτλ... είναι μια μεγάλη διαδικασία.. αν ήταν έτσι να κάνουμε cd με 10 cent και να τα πουλάμε με 20 euro όλοι πλούσιοι θα γινόμασταν... Αφού έπεσες τόσο έξω στο σχετικό παράδειγμα της δισκογραφικής φαντάσου ποσο έξω πέφτεις στην παραγωγή μιας κονσόλας που είναι εντελώς άσχετο... το ίδιο ισχύει και με τους σκληρούς δίσκους... άκου εκεί 2,3 euro ένας δίσκος.. καταρχήν μονο τα υλικά κατασκευής σίγουρα κοστίζουν μες στο νερό πάνω από 5 με 10 euro! και για να φτιαχτεί ένας σκληρός δίσκος χρήζοντα όπως είπα πριν επενδύσεις εγκαταστάσεις Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2011 από papajo_r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Αφού έπεσες τόσο έξω στο σχετικό παράδειγμα τις δισκογραφικής φαντάσου ποσο έξω πέφτεις στην παραγωγή μιας κονσόλας που είναι εντελώς άσχετο... Σκεφτείτε επίσης το κόστος για να μεταφέρεις εκατομμύρια κονσόλες από ένα εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα, σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο+φόροι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σκεφτείτε επίσης το κόστος για να μεταφέρεις εκατομμύρια κονσόλες από ένα εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα, σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο+φόροι... Σιγα το κοστος, δικα τους κοντεινερ, δικα τους φορτηγα, μεχρι και δικα τους λιμανια ππλεον, ελαχιστο κοστος, οταν εμενα μου ερχεται η οποιαδηποτε παπαρια απο Κινα με μηδεν μεταφορικα, σκεψου πως λειτουργει το συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα