Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία σύνδεσης σε ασύρματο Δίκτυο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία. Προσπαθώ να δουλέχω από το λάπτοπ και ξαφνικά δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα από κανέναν browser ενώ όλα δείχνουν να είναι σωστά στη σύνδεσή μου. Συγκεκριμένα έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις, που τουλάχιστον εγώ γνωρίζω σωστά, αλλά τίποτα (χρησιμοποιώ Windows XP). Συγκεκριμένα:

1. Οι ρυθμίσεις πρωτοκόλλου TCP είανι ρυθμισμένες στο αυτόματο (δοκίμασα και χειροκίνητα, αλλά καμία αλλαγή)
  2. Από το cmd>ipconfig/all δείχνει ότι πέρνω κανονικά ip
  3. Τα firewall είναι όλα απενεργοποιημένα

Παρόλα αυτά όταν πάω να ανοίξω κάποια σελίδα, μου λέει: "Διακόπηκε η φόρτωση σελίδας.Το έγγραφο δεν ππεριέχει δεδομένα". Ακόμα και στο 192.168.1.1 συμβαίνει το ίδιο. Καμιά άλλη ιδέα; Δεν έχω εγκαταστήσει κανένα άλλο πρόγραμμα τελευταία, να πεις ότι πειράχθηκε κάτι. Α, και κάτι ακόμα: όταν συνέδεσα το καλώδιο για ενσύρματη σύνδεση, δούλεψε κανονικά... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

• Moderators
Δημοσ.

Αντιστοιχα κολληματα μια στο τοσο, τρωει ενα thomson που εχω.Δεν μπορει να μπω ουτε το menu του router, ενω εχω σωστη ip απο το ασυρματο.Με restart του router,στρωνει.Το δοκιμασες και συνεχιζει τα ιδια?

Δημοσ.

Αντιστοιχα κολληματα μια στο τοσο, τρωει ενα thomson που εχω.Δεν μπορει να μπω ουτε το menu του router, ενω εχω σωστη ip απο το ασυρματο.Με restart του router,στρωνει.Το δοκιμασες και συνεχιζει τα ιδια?

Ναι, συνεχίζει τα ίδια...Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το hardware?

Δημοσ.

καταρχην τι ρουτερ εχεις?β.πιο νεο firmware για το ρουτερ.

γ.αλλο κλειδωμα για τον ρουτερ.

πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...