Προς το περιεχόμενο

Προσθεση μιας θυρας στο antivirus

NIKOsVAIO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σ'ολους,

θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να προσθεσω μια νεα θυρα στο antivirus. Εχω το eset smart security 4 (το nod32 δηλαδη)

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά εννοείς θύρα στο router..θα σου πρότεινα ένα πρόγραμμα που ανοίγει τις θύρες του router σου αλλά επειδή το έχω δοκιμάσει μου έδειχνε τις θύρες κληστές ενώ μέσω του interface του router τις είχα ήδη ανοίξει. Οπότε το καλύτερο που έχεισ να κάνεις είναι να μπείς στο interface του ρούτερ και να την ανοίξεις μόνος σου. Αν δεν ξέρεις να το κάνεις πρέπει να μας πείς τι μάρκα και μοντέλο είναι το router σου.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά εννοείς θύρα στο router..θα σου πρότεινα ένα πρόγραμμα που ανοίγει τις θύρες του router σου αλλά επειδή το έχω δοκιμάσει μου έδειχνε τις θύρες κληστές ενώ μέσω του interface του router τις είχα ήδη ανοίξει. Οπότε το καλύτερο που έχεισ να κάνεις είναι να μπείς στο interface του ρούτερ και να την ανοίξεις μόνος σου. Αν δεν ξέρεις να το κάνεις πρέπει να μας πείς τι μάρκα και μοντέλο είναι το router σου.

Οχι, θυρα στο antivirus θελω να ανοιξω.Ετσι γραφει.Βασικα λεει να τσεκαρω αν ειναι μη μπλοκαρισμενη η θυρα 995 απο το firewall.

Δημοσ.

Το antivirus δεν έχει θύρες. Τα firewall μπορούν να τις μπλοκάρουν και λογικά είναι αυτό που λέει ο akiz90.

Σωστα.Συγνωμη ρε παιδια αλλα τα εχω ψιλομπλεξει λιγο.Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας κατ'αρχας.Ναι, αυτο θελω να κανω.Πως μπορω να δω ποιες ειναι μπλοκαρισμενες και να ξεμπλοκαρω αυτες που θελω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...