dpress Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μόλις είδα τη σχετική διαφήμιση στην tv. Πρόλαβα να δω τιμή στο desire από 449 στα 399 ευρώ (τόσο το είχε και το καλοκαίρι αλλά από 499 αρχική τιμή).
efo355 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μόλις είδα τη σχετική διαφήμιση στην tv. Πρόλαβα να δω τιμή στο desire από 449 στα 399 ευρώ (τόσο το είχε και το καλοκαίρι αλλά από 499 αρχική τιμή). 399 ευρώ για ένα κινητό που δε το υποστηρίζει ούτε η μαμα του πια; Δεν αξίζει άλλωστε δε τα λες και λίγα 400 ευρώ
geioannou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 399 ευρώ για ένα κινητό που δε το υποστηρίζει ούτε η μαμα του πια; Δεν αξίζει άλλωστε δε τα λες και λίγα 400 ευρώ γιατι λες οτι δεν υποστηριζετε πια ????
efo355 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Γιατί το htc sense υποστηρίζει μόνο το Z και το HD, όχι πως υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα με το desire απλά κάνουν τα γνωστά κόλπα των εταιρειών.... Το θέμα μας πάντως είναι ότι τα 400 ευρώ είναι πάρα πολλά για να θεωρείται προσφορά.
Innersense Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι σε αυτή την τιμή αγοράζει 2 blade και του μένουν και ρέστα. μετά σου λένε προσφορές... ας τους αφήσουμε λίγο να πεινάσουν, να δείτε πως θα πέσουν οι τιμές...
efo355 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι σε αυτή την τιμή αγοράζει 2 blade και του μένουν και ρέστα. μετά σου λένε προσφορές... ας τους αφήσουμε λίγο να πεινάσουν, να δείτε πως θα πέσουν οι τιμές... Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ
vasilisga Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια συγκρινετε τωρα το desire me το blade??? και το desire μια χαρα sence εχει...
efo355 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια συγκρινετε τωρα το desire me το blade??? και το desire μια χαρα sence εχει... ναι γιατί εντάξει είναι πιο γρήγορο αλλά και πάλι δε δικαιολογείται η διαφορά τιμής γι αυτά που προσφέρει το desire και επίσης δεν είναι και καμμιά κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Σίγουρα ανώτερο κινητό αλλά και πολλά τα λεφτά. Μιλάω για την υπηρεσία HTCSense.com όπου το desire τρώει πόρτα...
mirotis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Τα παλικαρια που μιλησαν παραπανω μαλλον δεν ξερουν για το site που λεγεται xda-developers. Αμα περιμεναμε απο την HTC και τα Sense της να δουλεψει σωστα το κινητο ειμασταν χαμενοι. Βαλε μια Gingerbread που ΦΥΣΙΚΑ δεν υποστηριζεται απο την HTC αλλα κανει παπαδες και κανει και το κινητο σφαιρα σε ενα Desire απλο και μετα συγκρινε το με το HD που η μπαταρια του κραταει και 4 ωρες η με το Blade (το οποιο εχω) το οποιο σερνεται. Το οτι μια εταιρια εβγαλε ενα Sense που κανει 2 ομορφα πραγματα δεν σημαινει οτι ενα κινητο παλιωσε. Και οτι κανει το sense.com το βρισκεις με third party applications και μαλιστα free. Το κινητο τα αξιζει ακομα αυτα τα λεφτα. Οταν βγουν οι διπυρηνοι τοτε ξαναμιλαμε.
paranoid_gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 HTC Desire Για ποιο λόγο να πας στον γερμανό??
dpress Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Το θέμα είναι αν το "έως 40% έκπτωση" ισχύει και σε ποιες συσκευές, που να αξίζει πραγματικά η αγορά τους. Ακόμα δεν έχω δει κάτι άλλο πάντως..
efo355 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Τα παλικαρια που μιλησαν παραπανω μαλλον δεν ξερουν για το site που λεγεται xda-developers. Αμα περιμεναμε απο την HTC και τα Sense της να δουλεψει σωστα το κινητο ειμασταν χαμενοι. Βαλε μια Gingerbread που ΦΥΣΙΚΑ δεν υποστηριζεται απο την HTC αλλα κανει παπαδες και κανει και το κινητο σφαιρα σε ενα Desire απλο και μετα συγκρινε το με το HD που η μπαταρια του κραταει και 4 ωρες η με το Blade (το οποιο εχω) το οποιο σερνεται. Το οτι μια εταιρια εβγαλε ενα Sense που κανει 2 ομορφα πραγματα δεν σημαινει οτι ενα κινητο παλιωσε. Και οτι κανει το sense.com το βρισκεις με third party applications και μαλιστα free. Το κινητο τα αξιζει ακομα αυτα τα λεφτα. Οταν βγουν οι διπυρηνοι τοτε ξαναμιλαμε. Κάνεις μεγάλο λάθος. Μια χαρά ξέρω και το xda και modaco, το θέμα δεν είναι εκεί.Το θέμα είναι ότι η εταιρεία συμπεριφέρεται κουτοπόνηρα στους πελάτες της. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι τον πελάτη που είναι ψαγμένος, εκεί ότι και να κάνει η htc ο άλλος θα κάτσει και θα κάνει root και θα βάλει και custom rom, αυτόν που πρέπει να σκέφτεσαι είναι έναν απλό πελάτη που δε θα κάνει ποτέ του root και που περιμένει από την εταιρεία να υποστηρίξει τα 400 - 500 ευρώ που έδωσε. Αλλωστε τα λεφτά που δίνω εγώ και εσύ ( οι και καλά ψαγμένοι ) δεν έχουν μεγαλύτερη αξία από κάποιον που δεν έχει σχέση. Πίστεψε με ο πιο πολύς κόσμος δε τη ψάχνει τη φάση. Αν η εταιρία δώσει μια υπηρεσία ο απλός καταναλωτής θα πάρει. Μην αυταπατάσαι και νομίζεις ότι έχουν όλοι όρεξη να ασχολούνται και στη τελική και εμείς ξέρεις γιατί ασχολούμαστε με custom rom ; Γιατί πολύ απλά οι εταιρίες βγάζουν κινητά με beta firmware στην ουσία και σου λέει όποιος μπορεί να δει ότι κάτι δε πάει καλά τη ψάχνει μέσω xda και έτσι δε κάθονται να υποστηρίξουν και να βελτιώσουν ένα προϊόν.
nem52 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Κάνεις μεγάλο λάθος. Μια χαρά ξέρω και το xda και modaco, το θέμα δεν είναι εκεί.Το θέμα είναι ότι η εταιρεία συμπεριφέρεται κουτοπόνηρα στους πελάτες της. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι τον πελάτη που είναι ψαγμένος, εκεί ότι και να κάνει η htc ο άλλος θα κάτσει και θα κάνει root και θα βάλει και custom rom, αυτόν που πρέπει να σκέφτεσαι είναι έναν απλό πελάτη που δε θα κάνει ποτέ του root και που περιμένει από την εταιρεία να υποστηρίξει τα 400 - 500 ευρώ που έδωσε. Αλλωστε τα λεφτά που δίνω εγώ και εσύ ( οι και καλά ψαγμένοι ) δεν έχουν μεγαλύτερη αξία από κάποιον που δεν έχει σχέση. Πίστεψε με ο πιο πολύς κόσμος δε τη ψάχνει τη φάση. Αν η εταιρία δώσει μια υπηρεσία ο απλός καταναλωτής θα πάρει. Μην αυταπατάσαι και νομίζεις ότι έχουν όλοι όρεξη να ασχολούνται και στη τελική και εμείς ξέρεις γιατί ασχολούμαστε με custom rom ; Γιατί πολύ απλά οι εταιρίες βγάζουν κινητά με beta firmware στην ουσία και σου λέει όποιος μπορεί να δει ότι κάτι δε πάει καλά τη ψάχνει μέσω xda και έτσι δε κάθονται να υποστηρίξουν και να βελτιώσουν ένα προϊόν. ψαχνω να παρω smartphone και ειναι λες και διαβαζω κινεζικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.