Προς το περιεχόμενο

Επαναφορά αρχικών file type associations σε Windows 7

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς να επαναφέρω τα προεπιλεγμένα προγράμματα των Windows 7 να ανοίγουν π.χ τις εικόνες,βίντεο,κ.τ.λ.π ???

Γιατί έχω κάνει κάποια εγκατάσταση άλλων προγραμμάτων και ανοίγουν με αυτά τώρα...

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει αυτό?

Δημοσ.

Πρόγραμμα που να κάνει αυτό που ζητάς δε νομίζω ότι υπάρχει. Δυο τρόπους θα μπορούσα να φανταστώ: 1. Απεγκατάσταση των "ανεπιθύμητων" προγραμμάτων και προσεκτική επανεγκατάστασή των με προσοχή στις ρυθμίσεις κατά τη νέα εγκατάσταση και 2. Χειροκίνητη αφαίρεση των εγγραφών στο μητρώο των Windows (δε τη συνιστώ για όχι εξοικειωμένους).

Δημοσ.

Πρόγραμμα που να κάνει αυτό που ζητάς δε νομίζω ότι υπάρχει. Δυο τρόπους θα μπορούσα να φανταστώ: 1. Απεγκατάσταση των "ανεπιθύμητων" προγραμμάτων και προσεκτική επανεγκατάστασή των με προσοχή στις ρυθμίσεις κατά τη νέα εγκατάσταση και 2. Χειροκίνητη αφαίρεση των εγγραφών στο μητρώο των Windows (δε τη συνιστώ για όχι εξοικειωμένους).

Τα προγράμματα που έχω μου χρειάζονται... Απλά παίρνουν από μόνα τους την δικαιοδοσία στην εγκατάσταση χωρίς κάποια επιλογή από μέρους μου και παίρνουν τον έλεγχο των αρχείων μου από μόνα τους!!! Μεγάλη βλακεία ΑΥΤΟ!!! Λογικά με κάποια κλειδιά μέσο του μητρώου συστήματος θα γίνεται αυτό ...

Τελικά έδωσε λύση η Microsoft...!!! Εδώ...!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...