unstable_hero Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 το cpuz θελει ενα update ισως ειναι d0 απο αυτα που δειχνει το υπαρχον αλλα δεν ειμαι σιγουρος http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 φιλε πραγματικα συγνωμη που σε μπερδεψα αλλα ειχα την παλια εκδοση του cpu-z και μου εδειχνε πως εχω τον 965 o cpu ειναι ο 960 τελικα με stepping D0.. H υδροψυξη οντως μπορει να κρατησει χαμηλες θερμοκρασιες (waterblock swiftech xt,ακρυλικο ρεζερβουαρ,αντλια 12βολτη αξιας 80 ευρω,ψυγειο blackice gtx 480) απλα δεν μπορω να καταλαβω πώς μετα απο 500 mhz οτι v και να βαλω crasharei..Δοκιμασα και κατι αλλες ραμ που εχω (corsair dominator 1600) αλλα και παλι τα ιδια..μεχρι τα 4.05 μια χαρα με χαμηλα voltages..μετα τιποτα :S p.s. thx unstable hero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 στα 4 έχεις πραγματικό vcore 1,28 ενώ το cpu-z δείχνει 1,36?? το loadline calibration το έχεις on? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ενα τυπικο i7 9xx D0 κανει τα εξης 4 με 1.24v , 4.2 με 1.29v , 4.3 με 1.33v , 4.4 με 1.39v σε load volts παντα... οχι αuτα που δινεις απο bios...βεβαια υπαρχουν και cpu καλα που εχουν τα 4 με 1.16-1.18 και αλλα με 1.26... εχεις καλη μητρικη για να εχεις τα 4 με τοσα πολλα σε load ποσο εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 στα 4 έχεις πραγματικό vcore 1,28 ενώ το cpu-z δείχνει 1,36?? το loadline calibration το έχεις on? λαθος το 1.28 μπερδευτικα ..το χω 1.36 για σιγουρια γιατι βαριεμαι να τρεχω occt τωρα για να δω σταθεροτητα full calibration εχω βαλει εκανα μια παρατηρηση..στα 4 ghz με 1.3 vcore και 1.55 vtt μπουταρει και ειναι stable για 1-2 λεπτα.. επισης στα 4 ghz με 1.4 vcore και 1.5 vtt δεν μπουταρει καν..Ο.ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-i7-920-overclocking.html ρίξε μια γρήγορη ματιά στις ρυθμίσεις του οδηγού για κλοκάρισμα μήπως και σου διαφεύγει κάτι... τι στο καλό ας δει και ο @nstable hero που κατέχει το άθλημα αν μπορεί, αλλά εμένα το 1,55vtt μου φαίνεται τραγικά μεγάλο! επίσης μια παρατήρηση..στην προηγούμενη σελίδα έγραφες ότι για τα 4 ghz το vtt ήταν 1,35v. Τελικά τι ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-i7-920-overclocking.html ρίξε μια γρήγορη ματιά στις ρυθμίσεις του οδηγού για κλοκάρισμα μήπως και σου διαφεύγει κάτι... τι στο καλό ας δει και ο @nstable hero που κατέχει το άθλημα αν μπορεί, αλλά εμένα το 1,55vtt μου φαίνεται τραγικά μεγάλο! επίσης μια παρατήρηση..στην προηγούμενη σελίδα έγραφες ότι για τα 4 ghz το vtt ήταν 1,35v. Τελικά τι ισχύει? ισχυει οτι θελει 1.55..απλα μπερδευτικα οταν εγραφα ..αλλα δεν μπορω να καταλαβω..γιατι το vtt θελει τοσο ρευμα?Ξεχασα να αναφερω επισης οτι η mobo εχει 2 extra ρυθμισεις..και οι 2 αφορουν ρευματα:Η πρωτη εχει 2 επιλογες: T-Balanced(οπου δεν λειτουργουν ολα τα caps γυρω γυρω απτη μητρικη)και X-Power(οπου λειτουργουν ολα τα caps) Η αλλη ειναι το Extreme OV(Over Voltage):default το χει στο disabled..αμα ενεργοποιηθει λεει πως δινει πιο πολυ ρευμα..αλλα στο disabled προστατευει τον cpu λογω καψιματος απο Over Voltage.. δεν ξερω αν βοηθανε αυτεσ τις ρυθμισεις..προς το παρον το OV ειναι disabled και η αλλη επιλογη X-Power (απο default ειναι Τ-Balanced) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 για μένα το vtt που έδωσες είναι υπερβολικό..απο εκεί και πέρα διάβασε μια τις ρυθμίσεις στο link που σου έδωσα και το ξαναβλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 για μένα το vtt που έδωσες είναι υπερβολικό..απο εκεί και πέρα διάβασε μια τις ρυθμίσεις στο link που σου έδωσα και το ξαναβλέπουμε στο site που μου εδωσες βλεπω στις ρυθμισεις οτι εχει ανεβασει και το ich..μηπως παιζει και αυτο καποιο ρολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 με cpu 1,30-1.35 ,ioh 1.20 ,vtt 1.30-1.35 ,rams κοντα στα 1600 και uncore κοντα στα 3200 τα 4 πρεπει να τα περναει για πλακα τις ramς που τις εχεις στις κοκκινες θεσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 με cpu 1,30-1.35 ,ioh 1.20 ,vtt 1.30-1.35 ,rams κοντα στα 1600 και uncore κοντα στα 3200 τα 4 πρεπει να τα περναει για πλακα τις ramς που τις εχεις στις κοκκινες θεσεις? ναι στις κοκκινες μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω disable και τι enable στο cpu configuration?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agelosLX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά όταν έχω overclock πρέπει να έχω το Speedstep, C1E, C5,C6 κτλ απενεργοποιημένα? Επίσης το Virtualization Technology ενεργοποιημένο ή όχι? Έχει σημαντική διαφορά στην κατανάλωση ρεύματος αν τα έχω ενεργοποιημένα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.