Προς το περιεχόμενο

Media player Vs Mac MINI

Timonkaipumpa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μιας και δεν ξέρω από media players, και δεν έχω το χρόνο (προς το παρόν) να ψάξω να μάθω, θα ήθελα, εάν κάποιος γνωρίζει, να μου πει γιατί κάποιος να αγοράσει έναν media player αντί για ένα mac mini εάν αυτό που θέλει είναι ένα μηχάνημα:

αναπαραγωγής ήχου και video

μικρό

αθόρυβο

με δυνατότητες διασύνδεσης

Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι για "κάτω από την τηλεόραση", το οποίο να μπορεί να "βλέπει" τα περιεχόμενα του κοινόχρηστου δίσκου του σπιτιού (από το δίκτυο), να αναπαράγει εικόνα και ήχο, να είναι αθόρυβο και μικρό.

Thnx!

Δημοσ.

Aυτα που ζητας τα κανει κι ενα media player των 50 ευρω ενω τα mac mini ξεκινανε απο 650+ ευρω.

Δε νομιζω οτι υπαρχει διλημμα με τετοιο χαος διαφορας τιμων, το διλημμα σου μαλλον ειναι "τι media player" να παρω.

Αν θες γινε πιο συγκεκριμενος για τη χρηση που θες να κανεις ωστε να ακουσεις και προτασεις.

Δημοσ.

Το mac mini θα το πάρεις αν χρειάζεσαι έναν συμμαζεμένο υπολογιστή, έτσιώστε όταν το hardware του γίνει παρωχημένο να το κάνεις ένα σούπερ media player αντί να το βάψεις μπλε και να το φουντάρεις. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα λ7 για να γίνει αποκλειστικά media player.

Δημοσ.

Thnx για τις απαντήσεις.

Όπως, μάλλον, είδατε... δεν ξέρω από media players (το είπα εξάλλου πρώτο πρώτο :P ). Έτσι, δεν ξέρω και τις τιμές τους.

Αυτό που θέλω είναι ένα μηχάνημα που:

να είναι συνδεδεμένο μόνιμα με την TV

να μπορεί να κατεβάζει μόνιμα torrents ή ό,τι άλλο

να μπορεί να αναπαράγει video, έτσι ώστε να μην τραβάω καλώδια αλλά να κάνω μία (ψιλό)μόνιμη καλωδίωση

να μπορεί να αναπαράγει μουσική (πάλι για τον ίδιο λόγο με τα video)

να μπορεί να "αναπαράγει" φωτογραφίες, έτσι ώστε εάν μαζευτούμε παρέα και θέλουμε να δούμε φωτό να μπορούμε όλοι μαζί στην TV

και εάν κάτσει... να μπορώ να παίξω καν'νά παιχνιδάκι με καν'νά φιλαράκι

και να μπορεί να δει αρχεία από τον σκληρό στο δίκτυο του σπιτιού.

Καταλαβαίνω πως ένας media player δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια (ούτε ένα MAC μηχάνημα)... αλλά σκέφτομαι και την λύση dual boot σε Windows

Το trade off στα από πάνω.. είναι η τιμή. Έτσι, εάν αξίζει να δώσει κανείς κάτι παραπάνω για το MAC Mini και να έχει όλα τα παραπάνω ή όχι είναι κάτι βασικό που θα εξαρτηθεί από το τι μπορεί να κάνει ένας media player

Σκέφτομαι για το MAC Mini αντί για Media player κυρίως λόγο μεγέθους (είναι πολύ μικρό το άτιμο) και ότι είναι ένας υπολογιστής εν τέλει. Αλλά και ο media player είναι μικρός και μπορεί να κάνει τα περισσότερα από αυτά που θέλω (νομίζω...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...