NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με αυτό το θέμα γιατί πολύ απλά δεν το κατέχω το γράφω εδώ επειδή προτιμώ αν γίνετε να το φτιάξω μόνος μου και αν δεν γίνετε να πάω σε έτοιμο πρόγραμμα. Η ερώτηση μου είναι γίνετε να φτιάξεις toolbar σε html; μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιο site με κώδικες, να μου γράψετε τα βασικά ή αν δεν γίνετε μετά να πάω σε άλλο φόρουμ μπας και υπάρχει πρόγραμμα...
macabre_sunsets Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Τι toolbar ακριβώς; Toolbar για κάποιον φυλλομετρητή; Για κάποια ιστοσελίδα;
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Toolbar που να ενσωματώνετε στον browser και να έχει συντομεύσεις και το πιο σημαντικό που πιστεύω δεν θα μου το προσφέρει το πρόγραμμα είναι ότι άμα στο site Μου εγώ γράψω μία είδηση να μπορώ μετά να έβαζα στο toolbar τον τίτλο είδησης , να γινόταν αυτόματο update και ο χρήστης να έβλεπε new να ακούμπαγε και να πεταγόντουσαν οι τίτλοι ειδήσεων... ζητάω πολλά; συγνώμη άμα κουράζω
dewn735 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 άμα στο site Μου εγώ γράψω μία είδηση να μπορώ μετά να έβαζα στο toolbar τον τίτλο είδησης , να γινόταν αυτόματο update και ο χρήστης να έβλεπε new να ακούμπαγε και να πεταγόντουσαν οι τίτλοι ειδήσεων... rss feeds μήπως εννοείς;
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 rss feeds μήπως εννοείς; μου φαίνεται πως αυτό εννοώ αλλά δεν έμαθα ποτέ μου τι ακριβώς είναι αυτό, θες να με βοηθήσεις;
dewn735 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Κοίτα για παράδειγμα αυτό: http://feeds.feedburner.com/grinsomnia-52 - είναι μια λίστα με τις τελευταίες προσθήκες θεμάτων σε αυτή την ενότητα του insomnia.
NiKoS WSN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Κοίτα για παράδειγμα αυτό: http://feeds.feedburner.com/grinsomnia-52 - είναι μια λίστα με τις τελευταίες προσθήκες θεμάτων σε αυτή την ενότητα του insomnia. Αυτό μόνο που ο τίτλος του θέματος να εμφανίζετε πάνω στο toolbar (δηλαδή να σου πετάει το toolbar ένα New και μόλις πατήσεις να ανοίξει ένα ενσωματωμένο παραθυράκι με τους τίτλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.