Προς το περιεχόμενο

Toolbar

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με αυτό το θέμα γιατί πολύ απλά δεν το κατέχω το γράφω εδώ επειδή προτιμώ αν γίνετε να το φτιάξω μόνος μου και αν δεν γίνετε να πάω σε έτοιμο πρόγραμμα. Η ερώτηση μου είναι γίνετε να φτιάξεις toolbar σε html; μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιο site με κώδικες, να μου γράψετε τα βασικά ή αν δεν γίνετε μετά να πάω σε άλλο φόρουμ μπας και υπάρχει πρόγραμμα...

Δημοσ.

Toolbar που να ενσωματώνετε στον browser και να έχει συντομεύσεις και το πιο σημαντικό που πιστεύω δεν θα μου το προσφέρει το πρόγραμμα είναι ότι άμα στο site Μου εγώ γράψω μία είδηση να μπορώ μετά να έβαζα στο toolbar τον τίτλο είδησης , να γινόταν αυτόματο update και ο χρήστης να έβλεπε new να ακούμπαγε και να πεταγόντουσαν οι τίτλοι ειδήσεων...

ζητάω πολλά; συγνώμη άμα κουράζω

Δημοσ.

άμα στο site Μου εγώ γράψω μία είδηση να μπορώ μετά να έβαζα στο toolbar τον τίτλο είδησης , να γινόταν αυτόματο update και ο χρήστης να έβλεπε new να ακούμπαγε και να πεταγόντουσαν οι τίτλοι ειδήσεων...

rss feeds μήπως εννοείς;

Δημοσ.

rss feeds μήπως εννοείς;

μου φαίνεται πως αυτό εννοώ αλλά δεν έμαθα ποτέ μου τι ακριβώς είναι αυτό, θες να με βοηθήσεις;

Δημοσ.

Κοίτα για παράδειγμα αυτό: http://feeds.feedburner.com/grinsomnia-52 - είναι μια λίστα με τις τελευταίες προσθήκες θεμάτων σε αυτή την ενότητα του insomnia.

Αυτό μόνο που ο τίτλος του θέματος να εμφανίζετε πάνω στο toolbar (δηλαδή να σου πετάει το toolbar ένα New και μόλις πατήσεις να ανοίξει ένα ενσωματωμένο παραθυράκι με τους τίτλους;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...