fysikos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 εγώ πουλώ όσα ps3 θέλετε με 500gb σκληρό στα 120ευρω το κομμάτι............προκαταβολή 90ευρώ και μετά φεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέτα!!!!!! ρε πάνε καλά???αυτό πάει subito για καταγγελία...άκου προκαταβολή!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tonis22pap Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Link Παραθέτω το παραπάνω Link με την Παρακάτω δική μου ιστορία με την ψευδή δική τους απάντηση. Εγώ : Την Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2011 Έκανα παραγγελία ένα Sony PlayStation 3 (PS3) Slim 120GB που είχαν σε όντος σε πολύ καλή προσφορά στην τιμή των 199 ευρώ. (Η προσφορά έληγε 31/1). Την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν ισχύει η παραγγελία και πώς δεν το είχαν διαθέσιμο και πως θα το είχαν σε μία εβδομάδα(στις 1/2/2011). θα έπρεπε όμως να τους βάλω είπαν τουλάχιστον 100 ευρώ σαν προκαταβολή. Τους απάντησα πως δεν είχα πρόβλημα να καταθέσω και όλο το ποσό (όπως και έκανα και τους πήρα και τηλ. για επιβεβαίωση ότι τα πήραν). 1/2/2011 τους παίρνω τηλέφωνο & μου λένε πως τους την έφερε ο προμηθευτής τους. Τους είπα αν δέχονται να μου δώσουν το μεγαλύτερο μοντέλο και να πληρώσουμε την διαφορά μισή-μισή (30περίπου ευρώ έκαστος) μιας και περίμενα μια εβδομάδα,είχαν τα χρήματα μου μια εβδομάδα και δεν με πήραν τηλ. να μου το πουν αλλά τους πήρα εγώ. Τελικά δεν δέχτηκαν και φυσικά όπως και έπρεπε μου επέστρεψαν τα χρήματα πίσω. Συμπέρασμα : ήθελαν τσάμπα διαφήμιση (και καλά το φτηνότερο Ps3) χωρίς καν να το έχουν και συν της άλλης να ζητάνε και λεφτά. ΜΑΚΡΙΑ..... Κατάστημα : O Κύριος ο οποιος έκανε την παραπάνω αξιολόγηση διατηρεί κατάστημα και θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα απο τον καθένα πως εφόσον είχαμε αναγράψει ως όρο παραγγελίας το <<Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων>> εμείς είμαστε εντάξει ως προς τους πελάτες μας στο πρώτο μέρος της παραγγελίας.Στο δεύτερο σκέλος των παραγγελιών που αφορά την προκαταβολή εμείς ουδέποτε ζητήσαμε προκαταβολή απο τον κύριο παρά μόνος του ο Κύριος θέλησε να βάλει κάποια χρήματα για την κατοχύρωση της παραγγελίας του τα οποία καιτου επιστράφησαν αμέσως μετά την εξάντληση των αποθεμάτων μας.Στο τρίτο σκέλος που αφορά στην αγορά μεγαλύτερου αξίας μοντέλου PS3 και να μοιραστούμε την διαφορά είναι παντελώς αστείο καθώς δεν μπορούμε σε κάθε παράλογα δυσαρεστημένο πελάτη να βάζουμε χρήματα και απο την τσέπη μας απο φόβο μη βάλει αρνητικό σχόλιο στο skroutz.Αυτός στο δικό του κατάστημα θα το έκανε;Θεωρητικά (με σχόλια στο skroutz)ναι, με πράξεις (δηλ με πελάτες του)ποτέ!! Φιλικά.
DeareN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Απορω πως κρατανε μαγαζι ρε π... μου ορισμενοι ανθρωποι...
tonis22pap Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Κατά τα άλλα δεν μου ζήτησαν λεφτά λέει, κάτι νεύρα που με έπιασαν...
beez Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 7 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος πως ακριβως το αποδεικνυουν οτι εχεις καταστημα? απλως ειναι αστειοι και προκλητικοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.