Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Slim 120GB, €199.00

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπαρχει αποθεμα στο μαγαζι αλλα περιμενει μια παρτιδα την αλλη εβδομαδα ...ζηταει προκαταβολη 100€ και εχει ενα συγκεκριμενο αριθμο παραγγελιων που μπορει να παρει.οποτε και να πας εκει δν εχει να σου δωσει!

Άρθρο 4 παρ. 7 Ν. 2251/1994 (για την προστασία του καταναλωτή):

"Απαγορεύεται η είσπραξη όλου ή μέρους του τιμήματος... πριν από την παράδοση του προϊόντος ή την παροχή της υπηρεσίας" (αναφέρεται στις συμβάσεις από απόσταση).

Εκτός από παράλογο είναι και παράνομο!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα σκεφτειται μου ειπαν καλυτερα να καταθεσω ολο το ποσο για να γλιτωσω την αντικαταβολη και σε 6 με 7 εργασιμες θα αποσταλει και μετα ειναι θεμα ποσο θα κανει το courier. Οτι να ναι.

Δημοσ.

Λένε ότι και καλά δεν θέλουν να κάνουν παραγγελίες και να τους μείνει απόθεμα γιατί ο προμηθευτής τους δεν τα παίρνει πίσω. Αύριο όμως πχ κλείνει η εταιρία και παίρνουμε τα @@ μας. Έδωσε κανένας προκαταβολή; Έχει ένα ρίσκο πάντως…

Δημοσ.

Εγω την ακυρωσα παντως, ουτε για πλακα δεν προκαταβαλω σε ενα μαγαζι που το ακουσα χθες πρωτη φορα και παιζει να μην το ξανακουσω και ποτε.

Δημοσ.

Η τιμή όμως είναι άπαιχτη....

Για κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής ρώτησε κανένας;

Μην θέλουν κανα πενηντάρι επιπλέον.....

Δημοσ.

αφου λεει οτι θελουν προκαταβολη εσυ ακομα το συζητάς? αναρωτιεμαι αν πληρωσεις με καρτα αν θα παραδώσουν μετα ως οφείλουν

Δημοσ.

Και γιατί να μη δώσεις 60 ευρώ παραπάνω για το 160gb απο germano και να είσαι και σίγουρος

http://www.e-germano...dCategoryId=622

Και γιατί να μην δώσεις άλλα 11 και να πάρεις το 320 GB

Ξέρω , ξέρω ... οι περισσότεροι θα πείτε το ebw το ένα το ebw το άλλο , και πολύ πιθανό να έχετε δίκιο. Ωστόσο από προσωπική μου εμπειρία (και όσοι έχουν διαβάσει τα post μου εδώ ξέρουν ότι δεν κάνω διαφήμιση ούτε στη μάνα μου που λέει ο λόγος) με 1 ps2 chipαρισμένο+μνήμη+2o gamepad και με 2 κλώνους DM500-s δεν είχα κάνα πρόβλημα μαζί τους. Το μόνο μείον είναι ότι για να πιάσω γραμμή όταν συνειδητοποίησα ότι είχα βάλει την διεύθυνση εργασίας μου , έκανα 2 ώρες

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το ebw εκτός του ότι είναι λίγο ανοργάνωτοι. Άλλο παραγγέλνεις άλλο σου φέρνουν. Βέβαια σε μένα μικρό το κακό.

1η φορά παράγγειλα pandora battery creator και μου στείλαν μπαταρία.

τη 2η φορά έστειλα το xbox 360 ενός φίλου για firmware και sata αντάπτορα εξωτερικό και κάτι άλλο κ πάλι μου κάναν λάθος και βάλαν άλλη μάρκα αντάπτορα.

Και η απάντηση ήταν στείλτε το πίσω (έξοδα αποστολής δικά μου) για να σας το αλλάξουμε. Δε μπήκα στο κόπο γιατί τι δουλειά μου την έκανα απλά δε πήρα ακριβώς ότι ζήτησα.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το ebw εκτός του ότι είναι λίγο ανοργάνωτοι. Άλλο παραγγέλνεις άλλο σου φέρνουν. Βέβαια σε μένα μικρό το κακό.

1η φορά παράγγειλα pandora battery creator και μου στείλαν μπαταρία.

τη 2η φορά έστειλα το xbox 360 ενός φίλου για firmware και sata αντάπτορα εξωτερικό και κάτι άλλο κ πάλι μου κάναν λάθος και βάλαν άλλη μάρκα αντάπτορα.

Και η απάντηση ήταν στείλτε το πίσω (έξοδα αποστολής δικά μου) για να σας το αλλάξουμε. Δε μπήκα στο κόπο γιατί τι δουλειά μου την έκανα απλά δε πήρα ακριβώς ότι ζήτησα.

Εντάξει δεν θα το έλεγα μικρό το να ζητάς άλλο και να σου φέρνουν άλλο . Τουλάχιστον εγώ με αυτά που αγόρασα δεν τους χρειάστηκα σε τίποτα . Μου τα έστειλαν σωστά και το ps2 μετά από 2 χρόνια και 4 μήνες ακόμη παίζει

Δημοσ.

Η τιμή όμως είναι άπαιχτη....

Για κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής ρώτησε κανένας;

Μην θέλουν κανα πενηντάρι επιπλέον.....

κοιτα να δεις εγω ρωτησα για τριπολη και μου κανει 15€ μεταφορικα και 5€ αντικαταβολη(αν τα βαλεις σε τραπεζα γλιτωνεισ τη αντικαταβολη).οκ της λεω τοτε θελω να μου το στειλεις σε ενα φιλο μου στη γλυφαδα ποσα θα μου παρεισ?μου λεει γυρς στα 14 ευρω λογω βαρους και μου ξανα ειπε και την ιδια ιστορια για την αντικαταβολη ...οποτε υπολογισε οτι κατω απο 14 δν σου πηγαινει τωρα αν μενεις καπου προς σαλονικα δν ξερω αλλα φανταζομαι στερεα και πελοποννησο γυρω στο 20αρικο θα σου πανε τα μεταφορικα.

Δημοσ.

πηρα και σημερα τηλ και μου ειπαν οτι η προκαταβολη δν ειναι αναγκαστικα το μισο τησ τιμης δηλαδη 100 απλωσ ενα συμβολικο ποσο για να κλεισει η παραγγελια.οποτε πολυ καλυτερα ετσι.μαλλοω θα το τσιμπησω και εγω.

Δημοσ.

λοιπον παιδια ακυρο με το ps3 πηρα σημερα τηλ και μου ειπαν οτι δν τα βρηκαν με το προμηθευτη τους οποτε ακυρη η προσφορα.. :mad: και σου γυριζουν τη προκαταβολη πισω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...