Προς το περιεχόμενο

2 Χαλασμένα Notebook Motherboard μέσα σε 1 Χρόνο

boxster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Μέσα σε ένα Χρόνο έχω αγοράσει 2 Notebook και αυτή την στιγμή δεν έχω κανένα. Ε μάλλον αυτή την φορά πρέπει να τα φτιάξω και όχι να πάω να πάρω και τρίτο.

Το 1ο του έσπασα την οθόνη

Το 2ο είναι Motherboard και δεν το αναγνωρίζει η αντιπροσωπεία

Ξέρετε κάποιον ο οποίος να ασχολείται σοβαρά με αλλαγές Motherboard

ή επισκευές χωρίς να ζητάει 320€ ? που μου ζητήσανε και τρελάθηκα ?

Δημοσ.

Ποια είναι τα 2 χαλασμένα λάπτοπ; (μοντέλα)

Τι έχει η μητρική του 2ου;

Γιατί δεν ψάχνεις οθόνη για το 1ο που είναι και πιο εύκολο να βρεθεί;

Άσχετο: (Πλαίσιο το 320ρι; )

Δημοσ.

Φιλε και γω εχω ενα Pavilion DV9062ea και αλλαξα μια φορα μητρικη, αλλα μου ξαναχαλασε, και ψαχνω να την ξανα αλλαξω αλλα σε σε λογικα ποσα!Το προβλημα μου ειναι η καρτα γραφικων που καιγετε συνεχεια!Πηρα αλλο H/Y αλλα θελω να φτιαξω και τον παλιο, για πιο απλες χρησεις!

Ανοιγει κανονικα δουλευει, αλλα δε δειχνει τπτ... καμενη GPU//....

Δημοσ.

Φιλε και γω εχω ενα Pavilion DV9062ea και αλλαξα μια φορα μητρικη, αλλα μου ξαναχαλασε, και ψαχνω να την ξανα αλλαξω αλλα σε σε λογικα ποσα!Το προβλημα μου ειναι η καρτα γραφικων που καιγετε συνεχεια!Πηρα αλλο H/Y αλλα θελω να φτιαξω και τον παλιο, για πιο απλες χρησεις!

Ανοιγει κανονικα δουλευει, αλλα δε δειχνει τπτ... καμενη GPU//....

Η αλλαγή μητρικής έχει πάντα τσιμπημένη τιμή... Η μόνη εναλλακτική που έχεις είναι να της ρίξεις ένα reflow άμα έχεις κανένα γνωστό που ασχολείται με αυτά και όσο κρατήσει... Εναλλακτικά πάρε τηλ και σε Multirama και μπορεί αυτοί να κάνουν, nothing sure...

Άμα πιάσει βέβαια μπορείς να κόψεις και κάπου τα πλαστικά του λάπτοπ και να το κάνεις να έχει ένα υποτυπώδες airflow με έναν ακόμα ανεμιστήρα εκεί γιατί τώρα μάλλον βράζει. Μπορεί να κρατήσει περισσότερο έτσι με τον έξτρα ανεμιστήρα.... (1 εβδομάδα λένε με 6 μήνες αντέχει αυτό, άμα είναι σωστό όμως μπορεί και παραπάνω, δεν ξέρω, ψάξε το πάντως άμα θες).

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/200141-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%b7-laptop/

τι σημαινει δεν το αναγνωριζει η αντ/πεια?εννοεις εχει εγγυηση και δεν το δεχετε?

αυτο με την καμμενη gpu στο ειπε καποιος?δοκιμασες να το συνδεσεις με εξωτερικη οθονη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...