AGnostICxv Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα.αντιμετωπιζω ενα προβλημα προσπαθοντας να σβησω η να διαγραψω εναν φακελο σε εξωτερικο δισκο.στην μετανομασια 'κολαει' ο explorer με αποτελεσμα να χρειαζετε επανεκκινηση (ο explorer).στην προσπαθεια διαγραφης,μενει σε αναμονη χωρις να σβηνει.εκανα εξεταση για σφαλματα,defragmenτ αλλα ματαια... το περιβαλλον ειναι win 7
JohnXarxas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 η ασφαλής λειτουργία ίσως δουλέψει αυτό που έχω ακούσει πως δουλεύει είναι το linux live CD, το οποίο δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σε πληροφορήσω που θα το βρεις...
AGnostICxv Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ουτε με ασφαλη λειτουργια μπορω.προσπαθησα απο command prompt σε κανονικη λειτουργεια ,μπαινει στο roοτ του αλλα δεν μπορω να πραγματοποιησω καμια εντολη (not ready reading drive F .. )
JohnXarxas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 τότε δοκίμασε το live CD. απο ότι έχω καταλάβει είναι το λειτουργικό σε ένα CD, εγκατεστημένο εκεί για τέτοιες περιπτώσεις μπαίνεις στα bios και βάζεις first booting device το CD και φορτώνει από εκεί... δεν το έχω δοκιμάσει όμως..
nikomas50 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δοκίμασε με το "TuneUp Utilities 2011"\Gain disk space\Security delete data
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.