gk13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Έχω ενα laptop Toshiba satellite A210-183 με λειτουργικο windows 7 και κάποιες στιγμές (πολύ σπάνια) η οθόνη γίνεται μάυρη (ο υπολογιστής όμως δουλεύει).Για να συνεχίσω τη χρήση του πρέπει να κάνω σίγουρα επανεκίνηση!Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και αν ναι μου προτείνετε κάποια λύση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
JohnXarxas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 δεν μπορώ να σου πω τι φταίει... μια φίλη μου είχε αντίστοιχο πρόβλημα και χρησημοποιούσε κανονική οθόνη για να κάνει την δουλειά της
JohnXarxas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 http://www.livepcsupport.com/ μπες εδώ από έναν δεύτερο καλύτερα υπολογιστή για να μην σου σβήσει και ψάχνεσαι και πάτα chat now για να μιλήσεις με έναν τεχνικό... ίσως σε βοηθήσει απλά είναι στα αγγλικά
gk13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δεν βρήκα λύση.Κάποιος που να είχε το ίδιο πρόβλημα;
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 οταν το ανοιξεις συνδεσε το με εξωτερικο μονιτορ και δουλευε το απο εκει αν μαυρισει και το εξωτερικο μονιτορ κατι μου λεει οτι φταει η gpu.. (αν μπορεις εχε και τις 2 οθονες ανοιχτες-κατι σαν προεκταση οθονης-μην μεταφερεις την επιφανεια εκει γιατι λογικα η οθονη του λαπτοπ θα σβησει)
JohnXarxas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 πανε σε δύο τρία καταστήματα υπολογιστών και ρώτα τι μπορεί να φταίει και πως μπορείς να το διορθώσεις... αφού κάνεις και αυτό που προτείνει ο χριστάρας λογικά θα σου απαντήσουν, είσαι δεν είσαι πελάτης
vision Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 θέλει αλλαγή το inverter της οθόνης σου κατά 99,9%. Ή το πας στην toshiba και τα σκας ή αγοράζεις από ebay αφού βεβαιωθείς οτι είναι το ίδιο, και το αλλάζεις μόνος σου, ξοδεύοντας λίγα χρήματα.
gk13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 θέλει αλλαγή το inverter της οθόνης σου κατά 99,9%. Ή το πας στην toshiba και τα σκας ή αγοράζεις από ebay αφού βεβαιωθείς οτι είναι το ίδιο, και το αλλάζεις μόνος σου, ξοδεύοντας λίγα χρήματα. Σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο;Απλά εγω έλεγα μήπως είναι απο θερμοκρασία της κάρτας γραφικών (γιατί το κάνει 1 φορά στις 10-15 μέρες,με καθημερινή χρήση του laptop).
gk13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Παρατήρησα και κάτι άλλο.Το λαμπάκι του επεξεργαστή σταματάει να αναβοσβήνει όταν η οθόνη γίνει μαύρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.