million_voices Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Σ'αγαπάω σ' εκτιμάω αδερφέ μου,αλλά αν ακόμα διερωτάσαι πως παίζεται το παιχνίδι,τί να σου πω... Παντού τα ίδια γίνονται,δεν την έχεις ανθιστεί ακόμα κι εδώ μέσα,τί χερογλύκανο πέφτει; μαλλον δεν εχεις δει site του εξωτερικου η και καποια ντοπια http://www.visionstudio.gr/showthread.asp?id=324
tarksis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Σ'αγαπάω σ' εκτιμάω αδερφέ μου,αλλά αν ακόμα διερωτάσαι πως παίζεται το παιχνίδι,τί να σου πω... Παντού τα ίδια γίνονται,δεν την έχεις ανθιστεί ακόμα κι εδώ μέσα,τί χερογλύκανο πέφτει; λυπαμαι φιλε μου, αλλα μονο εν Ελλαδι γινονται αυτα(οπου κ οι τιμες μας ειναι πολ/σιες) ...διαβασαι κανα review(χρηστών/πελατών) , οποιουδηποτε προιοντος θες σε amazon & newegg κ θα καταλαβεις...αν κ πιστευω πως το γνωριζεις ηδη...φιλικα
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Σ'αγαπάω σ' εκτιμάω αδερφέ μου,αλλά αν ακόμα διερωτάσαι πως παίζεται το παιχνίδι,τί να σου πω... Παντού τα ίδια γίνονται,δεν την έχεις ανθιστεί ακόμα κι εδώ μέσα,τί χερογλύκανο πέφτει; Επειδη μερικες φορες "τσιμπαω" στα επιθετικα μηνυματα και στα τρολς, θα απαντησω οπως μου βγαινει: Τιποτα να μη μου πεις, ο,τι εχεις πεσ'το στον εαυτο σου. Εγω προσωπικα δεν διερωταμαι τιποτα απο αυτα, επειδη ομως οσα ξερουμε εμεις καλο ειναι να τα δινουμε και στους αλλους και εδω (φορουμ) δινουμε ο καθενας ο,τι εχει, τα λεω για να τα σκεφτουν οσοι δεν ανθιζονται. Ελπιζω να μην ενοχληθηκες για το οτι βγαζουμε στη φορα καποια πραγματα, αλλα απλα να παρανοησες το λογο που εκανα την παρεμβαση. Τι αντιδραση ηταν αυτη ρε μαγκα; Και βεβαια η καραμελα του "παντου τα ιδια γινονται", μπορει να εχει και γευση συγκαλυψης και "ενταξει μωρε τι να κανουμε, ετσι ειναι τα πραγματα". Οχι δεν γινονται παντου τα ιδια, ανθισου το, στο ειπαν και τα προηγουμενα τζιμανια! Επειδη κυριε 35ποντε τυγχανει να ειμαι 45ποντος αλλου τις αγαπες και τις εκτιμησεις...
35apontos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Επειδη μερικες φορες "τσιμπαω" στα επιθετικα μηνυματα και στα τρολς, θα απαντησω οπως μου βγαινει: Τιποτα να μη μου πεις, ο,τι εχεις πεσ'το στον εαυτο σου. Εγω προσωπικα δεν διερωταμαι τιποτα απο αυτα, επειδη ομως οσα ξερουμε εμεις καλο ειναι να τα δινουμε και στους αλλους και εδω (φορουμ) δινουμε ο καθενας ο,τι εχει, τα λεω για να τα σκεφτουν οσοι δεν ανθιζονται. Ελπιζω να μην ενοχληθηκες για το οτι βγαζουμε στη φορα καποια πραγματα, αλλα απλα να παρανοησες το λογο που εκανα την παρεμβαση. Τι αντιδραση ηταν αυτη ρε μαγκα; Και βεβαια η καραμελα του "παντου τα ιδια γινονται", μπορει να εχει και γευση συγκαλυψης και "ενταξει μωρε τι να κανουμε, ετσι ειναι τα πραγματα". Οχι δεν γινονται παντου τα ιδια, ανθισου το, στο ειπαν και τα προηγουμενα τζιμανια! Επειδη κυριε 35ποντε τυγχανει να ειμαι 45ποντος αλλου τις αγαπες και τις εκτιμησεις... Αρπαγμένο σε κόβω,φταίει ο ανάδρομος μάλλον. Δεν σε έθιξα,ίσα-ίσα που εκδήλωσα και την ευαρέσκειά μου στο πρόσωπό σου,άσχετα αν χρησιμοποίησα το post σου σαν εφαλτήριο. Συγκάλυψη δεν προσφέρω σε κανέναν,λυπάμαι αν νόμισες κάτι τέτοιο. Παντού και έχοντας το μαχαίρι μαζί με το πεπόνι,κόβουν και ράβουν όπως τους βολεύει,γιατί αρπάχτηκες; Τελοσπάντων....
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Αρπαγμένο σε κόβω,φταίει ο ανάδρομος μάλλον. Ποιος ειναι ο Αναδρομος; Αυτος ο π0υσtis που πηγαινε με 20Km/h μπροστα μου; Ασε με φορτωσε!! Οκ, εληξε αφου δεν εισαι δικος τους. Η ευαρεσκεια σου καλοδεχουμενη, απλα μου φανηκε ειρωνια, απο τη στιγμη που "συμπερανες" οτι δεν ανθιζομαι.
35apontos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ποιος ειναι ο Αναδρομος; Αυτος ο π0υσtis που πηγαινε με 20Km/h μπροστα μου; Ασε με φορτωσε!! Οκ, εληξε αφου δεν εισαι δικος τους. Η ευαρεσκεια σου καλοδεχουμενη, απλα μου φανηκε ειρωνια, απο τη στιγμη που "συμπερανες" οτι δεν ανθιζομαι. Γμτνανωνυμία του ιστού μέσα. Πριν κάμποσα χρόνια και με άλλο nick θα μπορούσες να πεις ότι είμαι "δικός" κάποιων.Τώρα όμως και με προσωρινό passo... lol,καλά να περνάς...
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Πριν κάμποσα χρόνια και με άλλο nick θα μπορούσες να πεις ότι είμαι "δικός" κάποιων.Τώρα όμως και με προσωρινό passo... lol,καλά να περνάς... Ξερεις ποσοι απο αυτους το παιζουν "35ποντοι" οταν σου πουλανε "φυκια"; Μια χαρα το ξερεις! Να'σαι και εσυ παντα καλα φιλε μου!
speedy23 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον παρελαβα και γω σημερα τα ηχεια απο το E-shop.Αρκετα καλα μπορω να πω.Η ενταση του ηχου εξαιρετικη.Βεβαια σε συγκριση με την μπακατελα που ειχα για ηχεια πριν,γαματα θα φαινονταν.Ενα αρνητικο που με ξενιζει λιγο,ειναι οτι ο ρυθμιστης της εντασης,των μπασων και του treble, ειναι στο πλαι του subwoofer και αναγκαστικα το χω'βαλει πανω στο desk μου με τα ηχεια.Δεν πρεπει να ειναι η θεση του εκει κανονικα.Τεςπα,οπως ειπαν και οι αλλοι για την τιμη του,ειναι αρκετα καλο.
esertas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Παρέλαβα και εγώ τα πολύμπριζα. Μια χαρά για τα λεφτά τους. Έχουν και ασφάλεια και λαμπάκι για την γείωση αν έχω και πολύ ενισχυμένο υλικό κατασκευής. Τα συνιστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.