million_voices Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τα πήρες τελικά?? Καλορίζικα, πως σου φαίνονται τελικά μιλλιον?? ευχαριστω παιδια επειδη μενω επαρχια και μου τυχανε κανα δυο αναποδιες doa και αντικαταστασεις εντος εγγυησης με αγορες απο μαγαζια χωρις φυσικη προσβαση στην περιοχη μου ειπα να μην ρισκαρω αν και ηθελα τα edifier που προτεινε ο φιλος παραπανω ομορφα ειναι, αρκετα δυνατα για pc,ρυθμιζομενα μπασα πριμα για να τα φερεις στα γουστα σου (προσωπικα δεν μπορω τα υπερβολικα μπασα και πριμα),συμπαθητικος ηχος γενικοτερα αλλα οχι τπτ φοβερα ποιοτικο (απορω αυτος ο dj του eshop με τη μηχανηματα παιζει) αν υπολογισεις και την τιμη τους ειναι καλη αγορα για καποιον που δεν ειναι πολυ περιεργος με τον ηχο οριακα ευχαριστημενος ειμαι αλλα ισως να ζηταω πολλα απο ηχεια τετοιου μεγεθους και ευρους τιμων
lionheart75 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Million το θέμα είναι ότι έμεινες ικανοποιημένος και τα ηχεια αξίζουν τα χρήματα που έδωσες με το παραπάνω. Εννοείται ότι αν μπορούσες να διαθέσεις για τα edifier τα επιπλέον χρήματα θα ήταν αρκετά καλύτερα. Όμως για 29 ευρώ που έδωσες είναι μια χαρά αγορά. Οπότε καλορίζικα και να τα χαρείς φίλε.
million_voices Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ναι οκ ειμαι απλα γραφω λιγο συγκρατημενα γιατι αν διαβασει κανεις τα σχολια του eshop μπορει να νομισει οτι θα παρει κοψοχρονια τπτ mini ηχεια θαυματα υποτιθεται οτι αυτο κανουμε εδω,ανταλλασουμε εμπειριες-γνωμες και λυσεις ολα τα παραπανω φυσικα ειναι προσωπικη αποψη
GeorgT. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Τα σχόλια το eshop για ολα τα genius παίζει να είναι κ τελείως μουφα! Μαλλον θελουν να τα προωθήσουν κ βάλανε λιγο σάλτσα!
million_voices Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Τα σχόλια το eshop για ολα τα genius παίζει να είναι κ τελείως μουφα! Μαλλον θελουν να τα προωθήσουν κ βάλανε λιγο σάλτσα! Ναι αλλα δεν εχω δει πολλα προιοντα τους με τοσο καλα σχολια,τα περισσοτερα δεν εχουν καθολου σχολια
GeorgT. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ναι αλλα στα genius εχουν ολα τα προϊόντα της μάρκας υπερβολικά καλα σχολια!! Τυχαίο?? Δε νομίζω!!
tarksis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ναι αλλα στα genius εχουν ολα τα προϊόντα της μάρκας υπερβολικά καλα σχολια!! Τυχαίο?? Δε νομίζω!! σιγουρα δεν ειναι τυχαιο....αφου οσες φορες εχω γραψει σχολια για βαθμολογια κατω του μετριου...ακομα περιμενω να τα δημοσιευσουν......τυχαιο δε νομιζω......
million_voices Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ετσι ειναι αρα καλα θα ηταν να γραφουμε αντικειμενικες εντυπωσεις και κυριως να γραφουμε
tarksis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 ετσι ειναι αρα καλα θα ηταν να γραφουμε αντικειμενικες εντυπωσεις και κυριως να γραφουμε εμεις να γραφουμε αντικειμενικες εντυπωσεις...αλλα μη περιμενουμε απο μια ελληνικη επιχειρηση...να βαλει μπροστα στα κερδη της την αντικειμενικοτητα......εδω δεν εχουμε ακομα amazon & newegg....φιλοσοφια
angmar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Όντως κάποια απ τα σχόλια του προϊόντος είναι κάπως υπερβολικά, κάτι απίστευτα, κρυστάλλινα κλπ τ ακούω βερεσέ, παρ όλα αυτά τα ηχεία εξακολουθούν να έχουν καλό value for money.
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Και το θεμα ειναι οτι δεν δημοσιευουν σχολια που δεν τους βολευουν. Οπως τα λεει ο tarksis, τα εχουμε πει και παλιοτερα σε σχετικο θεμα που ειχα ανοιξει οταν ειχαν το θρασσος να μου απαντησουν "ειναι στην κριση μας τι θα δημοσιευουμε" σε e-mail που τους ρωτουσα για ποιο λογο λογοκρινουν(δεν δημοσιευουν) τα αντικειμενικα σχολια οταν αυτα δεν ειναι θετικα ενω εμφανιζουν τα μη αντικειμενικα (κοινως μουφες) οταν ειναι υπερ...
million_voices Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 εμεις να γραφουμε αντικειμενικες εντυπωσεις...αλλα μη περιμενουμε απο μια ελληνικη επιχειρηση...να βαλει μπροστα στα κερδη της την αντικειμενικοτητα......εδω δεν εχουμε ακομα amazon & newegg....φιλοσοφια μα ετσι οπως φερονται χανουν κερδη,σπρωχνουν τον κοσμο στο εξωτερικο η σε οσους τον σεβονται,ειδικα σε περιοδους οικονομικης κρισης το amazon και ολα τα μεγαλα μαγαζια δεν ειναι καλοι ανθρωποι ειναι καλοι επιχειρηματιες,στοχευουν στο κερδος ποιο εξυπνα με βαση τα χαμηλα κοστολογια και τον μεγαλυτερο ογκο πωλησεων επισης ξερουν καλα οτι το ονομα μιας επιχειρησης δυσκολα,ακριβα και χρονοβορα χτιζεται οποτε και το προσεχουν οσο τιποτα το brand name σε παγκοσμιοποιημενες οικονομιες ειναι τα παντα
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 και να προσθεσω επειδη την πηρα την tv δεν ειναι led φυσικα! λέει όμως led...
million_voices Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 λέει όμως led... δεν μπορεις να πεις ομως,δεν εγραψαν οτι ειναι και 3D
35apontos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Και το θεμα ειναι οτι δεν δημοσιευουν σχολια που δεν τους βολευουν. Οπως τα λεει ο tarksis, τα εχουμε πει και παλιοτερα σε σχετικο θεμα που ειχα ανοιξει οταν ειχαν το θρασσος να μου απαντησουν "ειναι στην κριση μας τι θα δημοσιευουμε" σε e-mail που τους ρωτουσα για ποιο λογο λογοκρινουν(δεν δημοσιευουν) τα αντικειμενικα σχολια οταν αυτα δεν ειναι θετικα ενω εμφανιζουν τα μη αντικειμενικα (κοινως μουφες) οταν ειναι υπερ... Σ'αγαπάω σ' εκτιμάω αδερφέ μου,αλλά αν ακόμα διερωτάσαι πως παίζεται το παιχνίδι,τί να σου πω... Παντού τα ίδια γίνονται,δεν την έχεις ανθιστεί ακόμα κι εδώ μέσα,τί χερογλύκανο πέφτει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.