GREGKERKYRA Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 600 σελίδες σε inkjet???? αιιι.... Ας είναι και laser
angmar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Με laser φωτογραφίες ξέχνα το, ίσως σε συμφέρει να τα συνδυάσεις ας πούμε, τον πιο φτηνό laser για τα κείμενα και τον πιο φτηνό inkjet για φωτό. Αν όμως έχεις πολλές φωτό και είναι και μέσα στο κείμενο, δύσκολα, πάρε έναν inkjet με τα φτηνότερα μελάνια ξεκίνα, αλλά λογικά θα κοστίσει.
GREGKERKYRA Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Με laser φωτογραφίες ξέχνα το, ίσως σε συμφέρει να τα συνδυάσεις ας πούμε, τον πιο φτηνό laser για τα κείμενα και τον πιο φτηνό inkjet για φωτό. Αν όμως έχεις πολλές φωτό και είναι και μέσα στο κείμενο, δύσκολα, πάρε έναν inkjet με τα φτηνότερα μελάνια ξεκίνα, αλλά λογικά θα κοστίσει. Κατάλαβα... Οπότε καλύτερα να ψάξω να βρω κάποιον έμπιστο για τις εκτυπώσεις και ταυτόχρονα να πάρω ένα inject πολυμηχάνημα που ψάχνω καιρό.
Psycho13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 καλυτερα παρε ενα laser εγχρωμο θα σου βγει πιο οικονομικος. Και εγω για την πτυχιακη μου αυτο εκανα (και εκτυπωσα περιπου 1.300 σελιδες)
angmar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Οι έγχρωμοι laser για φωτογραφίες ξεφεύγουν απίστευτα στην τιμή. Για διαγράμματα πίτες και τα ρέστα είναι ΟΚ και οι φτηνοί. Και αν δεν υπάρχει και τρόπος αξιοποίησης στο μέλλον δε λέει τέτοια επένδυση. Καλύτερα να βρει ένα καλό μαγαζί και να τα κάνει εκεί.
million_voices Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 παρελαβε κανεις τα ηχεια να μας πει εντυπωσεις?
angmar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τα δικά μου προωθούνται στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Αύριο με το καλό φαντάζομαι θα τα έχω.
paylidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αναρωτιέμαι αν έχει εισοδο κεραίας (για καλύτερη λήψη) & vga και δε μπορώ να βγάλω άκρη απο το νετ... Αναλογικά να φανταστώ θα παίζει...; ενημερωτικά... είσοδο κεραίας εχει, vga όχι και αναλογικά δεν παίζει. Δεδομένου οτι ψηφιακά στην περιοχή μου εχει μονο τα σπορ+ κλπ προς το παρον τουλάχιστον δε θα πάρω...
Psycho13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 και να προσθεσω επειδη την πηρα την tv δεν ειναι led φυσικα!
metanei Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 παρελαβε κανεις τα ηχεια να μας πει εντυπωσεις? λογικα απο αυριο η σημερα το απογευμα θα παραλαβω και εγω...
angmar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν, ήρθαν, τα πήρα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες. Όμορφος ήχος, καθαρός, χωρίς ιδιαίτερη παραμόρφωση ακόμα και από μέτριο mp3. Το μπάσο είναι ομορφότατο, δε τρίζουν τζάμια, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός. Ένταση αρκετά καλή. Αυτά για τώρα, δε τα δούλεψα πολύ, αλλά μέχρι στιγμής φαίνονται πολύ καλά. Στο κάτω κάτω της γραφής για 29€ γαμάνε.
million_voices Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 οπως ακριβως τα λεει ο angmar μονο μειον το δυσπροσιτο on off
GeorgT. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τα πήρες τελικά?? Καλορίζικα, πως σου φαίνονται τελικά μιλλιον??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.