lionheart75 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 lion με μπερδεψες τωρα Γιατί σε μπέρδεψα? Αναφέρω την γνώμη μου. Όπως είπα τα x-540 (που θεωρητικά είναι καλύτερα υποτίθεται απο τα x-530) τα είχα και τα πούλησα. Δεν θα τα ξανάπαιρνα πάντως ακόμα και στα 49 ευρώ. Γνώμη μου όπως είπα για να μην έχουμε αντιπαραθέσεις με τους κατόχους των συγκεκριμένων ηχείων. Τα συγκεκριμένα ηχεία ΔΕΝ κάνουν για μουσική. Eφόσον θέλεις ηχεία κατα κύριο λόγο για μουσική κοίτα να πάρεις ένα καλούστικο σύστημα 2 δρόμων ή 2.1. Tα 5.1 δεν κάνουν για σένα και θα είναι άχρηστα. Εdit: Aν θέλεις καλά και φθηνά ηχεία για μουσική / multimedia τότε προτείνω να πάρεις edifier (που είναι καταξιωμένο όνομα στον χώρο) αν κολλάς στα συγκεκριμένα genius λόγω ονόματος. Ακόμα και το φθηνότερο της edifier Μ1350 είναι ανώτερο απο τα αντίστοιχων χαρακτηριστικών και τιμής συστημάτων και θα σε καλύψει γιαυτό που θελεις ή μπορείς να κινηθείς και σε κάποιο ακριβότερο όπως το Μ1335 το οποίο είναι ακόμα καλύτερο.
million_voices Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 καλα κανεις μωρε,δεν στην ειπα επειδη βλεπω οτι εχεις/ειχες καλα σετακια ηχεια πχ τα harman μηπως να εβλεπα σε σχετικα ποιο ποιοτικα 2 2 δρομων (πχ τα creative gigaworks t20 series II που γραφω παραπανω) η εστω σε ποιο ποιοτικα 2.1 (jbl creature?) δεν ειμαι πολυ απαιτητικος απλα θελω να ευχαριστιεμαι την μουσικη μου και ισως τα genius 2.1 να ειναι απλα υποφερτα? δεν ξερω
lionheart75 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 καλα κανεις μωρε,δεν στην ειπα επειδη βλεπω οτι εχεις/ειχες καλα σετακια ηχεια πχ τα harman μηπως να εβλεπα σε σχετικα ποιο ποιοτικα 2 2 δρομων (πχ τα creative gigaworks t20 series II που γραφω παραπανω) η εστω σε ποιο ποιοτικα 2.1 (jbl creature?) δεν ειμαι πολυ απαιτητικος απλα θελω να ευχαριστιεμαι την μουσικη μου και ισως τα genius 2.1 να ειναι απλα υποφερτα? δεν ξερω Για τα gigaworks t20 δεν έχω άποψη, δεν τα έχω ακούσει κάν αλλά εάν κρίνω απο τα χαρακτηριστικά (τα οποία δεν λένε κάτι απαραίτητα βέβαια) και την τιμή (85euro!) δεν νομίζω ότι θα τα τιμούσα. Με τόσα χρήματα αγοράζεις πολύ καλύτερο 2.1 σύστημα θαρρώ. Επίσης καταξιωμένη φίρμα η jbl στον χώρο ομολογουμένος αλλά και πάλι δεν μου γεμίζουν το μάτι (αν και μου αρέσουν σχεδιαστικά). Σκέψου όμως ότι αν διαθέσεις 50 ευρώ πάς εδώ: EDIFIER MP1380 εδώ: EDIFIER M3200 εδώ: EDIFIER M3300SF Τα οποία είναι καλύτερα απο τα Creature πιστεύω.
GeorgT. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Εξαρτάτε ποσα θες να δόσεις, προσωπικά απο αυτα που λες πιστευω οτι κ τα genius της προσφοράς θα σε καλύψουν! Παρε αυτα η αυτα που σου πρότεινε ο lion κ αν μελλοντικά δε σε καλύψουν, τα σφάζεις στο 70% τις τιμης κ περνεις πιο ακριβά με πολυ μικρη χασουρα αλλα ια περισσοτερο εμπειρια! (κ εγω με κατι αλλα μουφα 5,1 ετσι ειχα κανει)
million_voices Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 κατ'αρχας σας ευχαριστω πολυ και τους 2 λ7 εως 60 ευρω λεω εκτος και αν κατι αξιζει οποτε ανεβαινω καμποσο καλυτερα να κανω καλη αγορα τωρα παρα να ξενερωσω και να ψαχνομαι να τα πουλησω τα edifier τα ξερουμε? ειναι ποιοτικα? απο χαρακτηριστικα δεν σκαμπαζω μου αρεσαν τα μεσαια με τα ντιζαινατα δορυφορικα μηπως ομως να δω τα 3α που ειναι 2 δρομων νομιζω
lionheart75 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Και τα 3 edifier που παρέθεσα είναι 2.1 δρόμων και όχι 2.0 δρόμων. Η εταιρεία είναι γνωστή για τα ποιοτικά και συνάμμα οικονομικά συστήματα ήχου που βγάζει απο κεί και πέρα πιστεύω ότι όποιο και να πάρεις θα σε καλύψει με το παραπάνω γιαυτό που θέλεις. Δεν χρειάζεται να χαλάσεις μια περιουσία για ηχεία ειδικά στην περίπτωσή σου που αφενός δεν έχεις, ακόμα, πολλές απαιτήσεις (διότι οι απαιτήσεις ανεβαίνουν με την ενασχόληση με το αντικείμενο με τον καιρό) και αφετέρου δεν έχεις την κατάλληση εμπειρία. Λίγοι έχουν την ανάλογη εμπειρία και μόνο όσοι ασχολούνται κατα κύριο λόγο με τον ήχο.
million_voices Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ναι 2.1 ειναι απλα νομισα οτι οι δορυφοροι ειναι 2 δρομων
beez Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ωραια φαινονται τα edifier και η διαφορες τιμης μικρη μεταξυ τους οποτε μπορεις να πας κατευθειαν στο EDIFIER M3300SF αλλα γιατί τα φέρνει μονο 1-2 μαγαζια και την λεει το syncom σαν μαγαζι γιατι τους τελευταιους 12 μηνες εχει 3 αξιολογησεις και βρίσκεται στην ρόδο. επισης δεν αναφερει καποια διαθεσιμοτητα, τα εχει σε στοκ αραγες?
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Φίλε @beez αν σε ενδιαφέρει να πάρεις τα συγκεκριμένα ηχεία απο Αθήνα προκειμένου να γλυτώσεις μεταφορικά δές εδώ: (βέβαια δεν έχει τα m3300sf) http://www.axiontechnology.gr/c.2-1.494.html
beez Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Φίλε @beez αν σε ενδιαφέρει να πάρεις τα συγκεκριμένα ηχεία απο Αθήνα προκειμένου να γλυτώσεις μεταφορικά δές εδώ: (βέβαια δεν έχει τα m3300sf) http://www.axiontechnology.gr/c.2-1.494.html 8enks θα το μελετησω
GREGKERKYRA Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Κάποια γνώμη για το πολυμηχάνημα; εδώ Θέλω να πάρω κάποιο να εκτυπώνει αξιόλογες φωτογραφίες και να εκτυπώσω και την πτυχιακή μου. 600 σελίδες περίπου. Ξέρει κανείς τα μελάνια αν αντέχουν; ή για πόσες σελίδες; (παίρνει και 6 το άτιμο)
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Θέλω να πάρω κάποιο να εκτυπώνει αξιόλογες φωτογραφίες και να εκτυπώσω και την πτυχιακή μου. 600 σελίδες περίπου. 600 σελίδες πτυχιακή??? :shock: Έπειτα, οι πτυχιακές/διπλωματικές έχουν συγκεκριμένους κανονισμούς εκτύπωσης και οι περισσότεροι (για να μην πω όλοι) τα πηγαίνουν σε ειδικά φωτοτυπάδικα που ασχολούνται μ' αυτό. Π.χ., πως θα εκτυπώσεις πλάτες, πως θα εκτυπώσεις εξώφυλλα, πως θα κάνεις βιβλιοδεσία κλπ.?
GREGKERKYRA Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 600 σελίδες πτυχιακή??? :shock: Έπειτα, οι πτυχιακές/διπλωματικές έχουν συγκεκριμένους κανονισμούς εκτύπωσης και οι περισσότεροι (για να μην πω όλοι) τα πηγαίνουν σε ειδικά φωτοτυπάδικα που ασχολούνται μ' αυτό. Π.χ., πως θα εκτυπώσεις πλάτες, πως θα εκτυπώσεις εξώφυλλα, πως θα κάνεις βιβλιοδεσία κλπ.? Την θέλω 5 φορές. Δεν θέλω να πάω σε επαγγελματία γιατί δεν θέλω η πτυχιακή να μοιραστεί και σε "άλλους"... Έχουν ακουστεί διάφορα. (εκτός αν ξέρει κάποιος τρόπο να μην γίνετε να αντιγραφεί το αρχείο από το φλασάκι)βιβλιοδεσία κλπ θα την πάρω εννοείται να μου κάνουν με εμένα εκεί παρών. Θέλω να πάρω και μηχάνημα οπότε το ψάχνω μήπως με συμφέρει.
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Την θέλω 5 φορές. Δεν θέλω να πάω σε επαγγελματία γιατί δεν θέλω η πτυχιακή να μοιραστεί και σε "άλλους"... Έχουν ακουστεί διάφορα. (εκτός αν ξέρει κάποιος τρόπο να μην γίνετε να αντιγραφεί το αρχείο από το φλασάκι)βιβλιοδεσία κλπ θα την πάρω εννοείται να μου κάνουν με εμένα εκεί παρών. Θέλω να πάρω και μηχάνημα οπότε το ψάχνω μήπως με συμφέρει. Τότε ρίξε μια ματιά και σ' αυτή την εξαιρετική ευκαιρία: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003OG3PPE/ref=oss_product Το μηχάνημα το πήραμε κάμποσοι από εδώ μέσα, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Η τιμή του βγαίνει κάτω από τα 50 ευρώ + δωρεάν μεταφορικά. Αν σου κάνει (δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις, ειδικά σε εκτύπωση φωτογραφιών) νομίζω είναι καλή περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.