beez Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Nα πώ ότι δεν σε καταλαβαίνω θα πώ ψέματα... Τα ίδια και εδώ, τα ίδια και παντού όμως. Απλά όταν βάλουν στο μάτι και αυτές κάτι που το θέλουν (π.χ καμμιά ακριβή τσάντα ή αξεσουάρ) κάνε τα στραβά μάτια και πές: "Aγάπη μου σου πάει τρέλα, Να το πάρεις!". Thats all. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα και κοίτα όσο μπορείς να συνδυάζετε αγορές ταυτόχρονα, μειώνεται η γκρίνια και η μουρμούρα! ομολογω παντως οτι εχω καποια κενα στο συγκεκριμενο θεμα. δηλαδη πως δουλευει μετα το γ.... τα λεφτα ειναι κοινα ανεξαρτητα πως γινετε η συνησφορά στην μπάνκα?
metanei Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ξεφευγετε απο το θεμα απο την στιγμη που αρχιζετε να μιλατε για γυναικες
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 ομολογω παντως οτι εχω καποια κενα στο συγκεκριμενο θεμα. δηλαδη πως δουλευει μετα το γ.... τα λεφτα ειναι κοινα ανεξαρτητα πως γινετε η συνησφορά στην μπάνκα? κάποια ναι, καποια όχι, καποια πανε δανεικα κ αγυριστα αλλα κανονικα δανεικά και ακομα και οι λογαριασμοι σ/μ διαιρούνται με βαση τα προιοντα κ οχι το συνολο.. στο θεμα μας θα παρω αυριο τηλ στο e-shop και βλεπουμε...
angmar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Τσίμπησα τα ηχειάκια, ελπίζω τα σχόλια ν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
felikas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 To laptop γι' αυτά που προσφέρει (i3 cpu κλπ.), τι λέτε; Μου φαίνεται πως αξίζει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μμμ ετσι κι ετσι. 2GB ram και onboard vga? Μπααα! Mε μολις 100 ευρω παραπανω ( η αρχικη του Probook) παιρνεις πολυ περισσοτερο αξιολογα μηχανηματα.
felikas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Την onboard, την ψιλοδέχομαι (εφαρμογές γραφείου, net, ταινίες οι βασικές δουλειές), κ την ram με +20 ευρώ, την πάω 4 GB. Οπότε, σκέφτομαι... i3-370, στα 520 ευρώ, δεν έχω βρεί άλλον.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Για εφαρμογες γραφειου, νετ και ταινιες σου κανουν ακομα και τα Celeron Dual Core Κοιτα κι αυτο: με ενα 30ρι παραπανω σου δινει καλυτερο i3, 4GB ddr3, και dedicated vga, να βγαζει και κανα παιχνιδακι αμα λαχει χωρις πολλες πολλες απαιτησεις http://www.multirama.gr/products/product?pid=0562831&catid=010200 Και αυτο πολυ προχειρα, αν το ψαξεις ολο και κατι ακομα θα βρεις Τελος, ποιος σου εγγυαται οτι του ισοπ δεν εχει 2x1GB ddr3 installed?
default Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Εγω παντως για το αμαξι μου (Kia Ceed) που ειχα ρωτησει παλιοτερα (πριν 1 χρονο περιπου) και ειχα ριξει μια ματια στα φορουμς της εταιριας δεν ειχα βρει καποιον που να ειχε αλλαξει το ηχοσυστημα και δεν αντιμετωπισε καποια προβληματα μετα και φυσικα η εταιρια δεν εγγυαται μετα για την "ορθη" λειτουργια του αυτοκινητου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Και η μνημη ddr3 Τοσο την ειχε απο την περασμενη βδομαδα το "αδελφο" Pc1. http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200014009 Σιγα την προσφορα...
million_voices Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Παντως περισσοτερο βολευει αν εχετε χωρο να παρετε κανενα 2din κινεζακι απο ebay που θα ειναι tv-navi-radio κλπ που παιζουν γυρω στα 200 ευρα αν θυμαμαι καλα! Οσοι τα εχουν παρει μου εχουν πει τα καλυτερα! ακριβως τα ιδια δεν εχω ακούσει ξανα λεμε αλλα δεν ειναι κ μυστικό οτι τα x540 (που εχω λέμε) και τα x530 δεν εχουν τεράστιες διαφορές! Κ αυτα συγκρίνω με τα http://www.e-shop.gr...l?id=PER.505223 (που πάλη εχω λεμε) μισης αποδοσης με τα τωρινα 2.1! Τωρα αν νομίζεις οτι συγκρίνοντας ολα αυτα δεν μπορείς να βγάλεις ενα αρχικό συμπέρασμα που παιζουν οι αποδόσεις παω πάσο! (πολλα λεμε εβαλα σημερα που μαλλον θελει να το γράψω κ σωστα ταξιτσιδικα style: ΛΑΙΜΑΙ ) λες να ακυρωσω και να παρω τα logitech της αλλης προσφορας? εαν ναι θα μπορω να χρησιμοποιησω μονο 2 και το woofer η ειναι fix?
felikas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Κοιτα κι αυτο: με ενα 30ρι παραπανω σου δινει καλυτερο i3, 4GB ddr3, και dedicated vga, να βγαζει και κανα παιχνιδακι αμα λαχει χωρις πολλες πολλες απαιτησεις http://www.multirama.gr/products/product?pid=0562831&catid=010200 Και αυτο πολυ προχειρα, αν το ψαξεις ολο και κατι ακομα θα βρεις Τελος, ποιος σου εγγυαται οτι του ισοπ δεν εχει 2x1GB ddr3 installed? Χρησιμότατη η βοήθειά σου GeorgeMan... όπως πάντα. Many cheers.
GeorgT. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 λες να ακυρωσω και να παρω τα logitech της αλλης προσφορας? εαν ναι θα μπορω να χρησιμοποιησω μονο 2 και το woofer η ειναι fix? τα ηχεια τα συνδέεις πανω στα woofer κ μπορείς να συνδέσεις όποια κ όσα θες! Προσωπικά θα επερνα απευθείας τα logitech γιατι ειναι ενα ολοκληρωμένο πολυ καλο σύστημα (80 που το δινουν αλλου ομως υπερτιμημένα) σε απιστευτη ποιότητα! Ακομα κ εργα 5.1 βλεπεις ανετα με ενα μικρο feeling σινεμα! Αντιθετα τα genius εχουν καλη τιμη-απόδοση κ για κάποιον που θελει π.χ για τις βασικες λειτουργίες Pc πιστευω θα τον καλύπτουν! Αλλα σε απευθείας συγκριση ποιότητας τον δυο τα logi εννοείτε δεν πλησιαζοντε! Το ζητημα ειναι τοωρα για τη τα θες? Π.χ εγω τα προηγούμενα genius τα πηρα για την αδερφη μου 20 ευρα κ υπερκαλύφθηκε! Εγω εχω τα x540 κ ονειρευομε τα z5500!
million_voices Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 τα ηχεια τα συνδέεις πανω στα woofer κ μπορείς να συνδέσεις όποια κ όσα θες! Προσωπικά θα επερνα απευθείας τα logitech γιατι ειναι ενα ολοκληρωμένο πολυ καλο σύστημα (80 που το δινουν αλλου ομως υπερτιμημένα) σε απιστευτη ποιότητα! Ακομα κ εργα 5.1 βλεπεις ανετα με ενα μικρο feeling σινεμα! Αντιθετα τα genius εχουν καλη τιμη-απόδοση κ για κάποιον που θελει π.χ για τις βασικες λειτουργίες Pc πιστευω θα τον καλύπτουν! Αλλα σε απευθείας συγκριση ποιότητας τον δυο τα logi εννοείτε δεν πλησιαζοντε! Το ζητημα ειναι τοωρα για τη τα θες? Π.χ εγω τα προηγούμενα genius τα πηρα για την αδερφη μου 20 ευρα κ υπερκαλύφθηκε! Εγω εχω τα x540 κ ονειρευομε τα z5500! τα θελω για μουσικη στο pc και καθημερινη χρηση,δεν παιζω games δεν βλεπω ταινιες στο pc ,βασικα ψαχνω για 2 ηχεια 2 δρομων θα τα ακυρωσω τελικα μαλλον καταληγω σε creative gigaworks t20 series II
lionheart75 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως παιδιά, χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα καθώς όσα θα παραθέσω παρακάτω είναι προσωπική μου γνώμη, είχα τα x-540 (όχι τα x-530 της προσφοράς) προ ετών. Μάλιστα πάνε 2 χρόνια που τα έδωσα. Τα είχα πάρει στα 80+ απο ότι θυμάμαι απο το Πλαίσιο. Γενικά καλά ηχειάκια για βασικές λειτουργίες στο pc, στις ταινίες και στα παιχνίδια αλλά δεν με ικανοποίησαν, (αν και τα x-540 είχαν ξεχωριστό ενδύρματο χειριστήριο για την αυξομείωση του ήχου και είσοδο ακουστικών που βόλευε ταμάλα), για τους εξής 2 απλούς λόγους: 1. Πολύ καλωδιομάνι ειδικά όταν αποφασίσεις να συνδέσεις και τους 5 δορυφόρους προκειμένου να έχεις το λεγόμενο ψευτοsurround στις ταινίες. Δεν βολεύει ούτε στο δωμάτιο (ειδικά αν είναι μικρό) ούτε στο σαλόνι αν θέλεις να το εκμεταλλευτείς στις ταινίες. (οι ασύρματοι δορυφόροι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν βγήκαν τυχαία). Το ακουστικό αποτέλεσμα δε, δεν άξιζε κατα την προσωπική μου άποψη την κατάσταση αυτή με τα καλώδια οπότε σχεδόν απο τις πρώτες μέρες τα 2 επιπλέον ηχεία που πάνε πίσω μπήκαν στο κουτί τους μέχρι που τα πούλησα. Για 2 χρόνια περίπου που τα κράτησα έπαιζαν μόνο το γούφερ και η τρείς δορυφόροι στο γραφείο (οι δύο στα πλάγια και ο μεσαίος οριζόντιος τοποθετημένος πάνω στην οθόνη). 2. Ο ήχος τους και στην μουσική δεν με ικανοποιούσε τόσο ώστε να τα κρατήσω. Θαρρώ ότι ένα 2,1 σύστημα είναι καλύτερο και έτσι έκανα και εγώ. Πήρα τα harman kardon soundsticks II 2.1. Αν έκανα καλά ή αν υπήρχαν και καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα δεν το ξέρω (πιθανόν να υπήρχαν), πάντως σε σχέση με τα x-540 το ακουστικό αποτέλεσμα στα αυτιά μου τουλάχιστον ήταν η μέρα με την νύχτα στα harman. Όσο αφορά τα Genius τα ξύλινα 2 δρόμων που ανέφερα (τα οποία τα πήρα προ μηνών σε προσφορά στα 17 ευρώ αν δεν με απατά η μνήμη μου) είναι ότι πρέπει για το pc στο γραφείο. Ούτε καλωδιομάνι, ούτε χώρο πιάνουν και έχουν κανονικά και εισόδο ακουστικών. Ο ήχος δε που βγάζουν αυτά τα ηχεία είναι πολύ καλός σε σχέση με το μέγεθός τους και τα ονομαστικά rms. Μια χαρά αν θέλεις να δείς ταινία και μια χαρά αν θέλεις να ακούσεις ένα τραγουδάκι είτε σε mp3 είτε στο youtube. Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος απο αυτά και θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή αγορά πέρα απο την ξύλινη εμφάνιση που μου αρέσει ιδιαίτερα. Τα 2,1 Genius της προσφοράς στο e-shop μπορεί να μην έχουν είσοδο ακουστικών (τα x-530 έχουν είσοδο στο δεξί ηχείο) όμως για κάποιον που θέλει ηχεία για μουσική πιστευω ότι θα τον καλύψουν καλύτερα απο τα x-530. (αν κρίνω απο τα x-540 που είχα). Επίσης η διαφορά στην τιμή είναι 20 ευρώ. Δεν είναι αμελητέα για κάποιον που στην ουσία δεν θα χρησιμοποιήσει και τους πέντε δορυφόρους (διότι κακά τα ψεματα οι περισσότεροι δεν τους χρησιμοποιούν γιατι όπως είπα δεν βολεύει και δεν κερδίζεις κάτι στην ουσία).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.