Προς το περιεχόμενο

crazy sundays 23/1/11

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμή για τον δέκτη είναι πολύ καλή. Με ένα ψάξιμο στο google όλοι την έχουν πάνω από 120+ ευρό. Μόνο δεν ξέρουμε για αναλογικό δέκτη αν έχει.

και σε οτι άλλο site τη βρηκα ειναι μονο στα τούρκικα :mad:

Το χοντροσκεφτομαι πάντως... :rolleyes:

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μηπως αξιζει περισοττερο το 5.1 logitech x-530 στα 49?

εχουν τοση διαφορα σε ποιότητα τα ξύλινα ηχεία?

δεν εχω κανενα απο τα δυο αλλα συγκριτικά μεταξύ αυτα τα δυο κατα 99% τα logitech ειναι κλάσεις ανώτερα!

Δημοσ.

δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι κλασεις ανωτερα επειδη οπου διαβασα για τα genius τα σχολια ηταν ανελπιστα καλα

επισης τα μεν ειναι 2.1 και τα δε 5.1

Δημοσ.

Συγκρίνοντας ομως τα x540 με τα προηγούμενα 2way speaker που ειχαν βγάλει δεν μπορω να πω συμπαθητικά ειναι αλλα πραγματικά καμια σχέση σε ποιότητα κατασκευής ήχο κλπ!

Δημοσ.

Συγκρίνοντας ομως τα x540 με τα προηγούμενα 2way speaker που ειχαν βγάλει δεν μπορω να πω συμπαθητικά ειναι αλλα πραγματικά καμια σχέση σε ποιότητα κατασκευής ήχο κλπ!

αν δεν τα εχεις ακουσει και τα 2 σετ πως μπορεις να ξερεις?

Δημοσ.

τα πολυμπριζα ειναι πολυ καλα. ειχα παρει 4-5 απο την προσφορα του Getit στα 7,90. Την τηλεόραση και εγω τη σκεφτόμουν για το αυτοκίνητο καθώς ειναι και Led και με ενσωματωμένο mpeg4 και η τιμούλα ειναι αρκετα τίμια θεωρω αλλα και εγω κόλλωσα λίγο λόγω "κρίσης"...

Βλέπω αυτά

USB (MP3, AVI, AVI XVid, XVid-4, XVid-5, Jpeg, BMP)

PVR λειτουργία (2GB max)

και αρχίζω να το σκέφτομαι αρκετά πιο "έντονα". Αναρωτιέμαι αν έχει εισοδο κεραίας (για καλύτερη λήψη) & vga και δε μπορώ να βγάλω άκρη απο το νετ... Αναλογικά να φανταστώ θα παίζει...;

κανείς κατοχος;

Paylidis, ανοίγεσαι πολύ! Και τηλεορασίτσα και dell! Προβλέπω πολλη μουρμουρα... :wub:

Και οχι να μην οδηγας κ βλεπεις τηλεοραση!!! :mad: :mad: :mad:

Αρκέσου στην dell ! Τζαμπα λεφτα η τιβι κ ειναι κ ασχημη... :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Paylidis, ανοίγεσαι πολύ! Και τηλεορασίτσα και dell! Προβλέπω πολλη μουρμουρα... :wub:

Και οχι να μην οδηγας κ βλεπεις τηλεοραση!!! :mad: :mad: :mad:

Αρκέσου στην dell ! Τζαμπα λεφτα η τιβι κ ειναι κ ασχημη... :rolleyes: :rolleyes:

χαχχα... ξυνομαι παντως και εγω... μωρε οδηγηση και τηλεόραση εννοειται οτι δεν πάνε μαζι... πιο πολύ για τίποτα τρελες αναμονες στο αυτοκίνητο την ήθελα... Δεν την παλευω οταν περιμένω ώρα... :shock:

ψιλοασχημη ειναι αλλα αν ικανοποιεί όλα τα κριτηρια μου θα τη χτυπήσω... B)

(αν το καλοσκεφτείς... αν τα πάρω και τα 2 μαζι θα πεσει μονο μια φορά γκρινια :rolleyes: )

Δημοσ.

(αν το καλοσκεφτείς... αν τα πάρω και τα 2 μαζι θα πεσει μονο μια φορά γκρινια :rolleyes: )

Μαθημένα τα βουνά απ' τα χιόνια! :P :lol:

Δημοσ.

Παντως περισσοτερο βολευει αν εχετε χωρο να παρετε κανενα 2din κινεζακι απο ebay που θα ειναι tv-navi-radio κλπ που παιζουν γυρω στα 200 ευρα αν θυμαμαι καλα! Οσοι τα εχουν παρει μου εχουν πει τα καλυτερα!

αν δεν τα εχεις ακουσει και τα 2 σετ πως μπορεις να ξερεις?

ακριβως τα ιδια δεν εχω ακούσει ξανα λεμε αλλα δεν ειναι κ μυστικό οτι τα x540 (που εχω λέμε) και τα x530 δεν εχουν τεράστιες διαφορές! Κ αυτα συγκρίνω με τα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505223 (που πάλη εχω λεμε) μισης αποδοσης με τα τωρινα 2.1!

Τωρα αν νομίζεις οτι συγκρίνοντας ολα αυτα δεν μπορείς να βγάλεις ενα αρχικό συμπέρασμα που παιζουν οι αποδόσεις παω πάσο!

(πολλα λεμε εβαλα σημερα που μαλλον θελει να το γράψω κ σωστα ταξιτσιδικα style: ΛΑΙΜΑΙ )

Δημοσ.

Παντως περισσοτερο βολευει αν εχετε χωρο να παρετε κανενα 2din κινεζακι απο ebay που θα ειναι tv-navi-radio κλπ που παιζουν γυρω στα 200 ευρα αν θυμαμαι καλα! Οσοι τα εχουν παρει μου εχουν πει τα καλυτερα!

μακαρι να μπορούσα να βάλω... 1 DIN παιρνει και αυτό με δοκιμή (οπότε δεν παίζει china απαυεθείας αλλα μονο μέσω εμπορα-γδαρτη) γιατι μπορεί οπως θα ανοιγει η οθόνη (σε μερικα) θα ανοιγουν και οι υαλοκαθαριστηρες (βρισκει στο διακόπτη τους) :fear:

Μαθημένα τα βουνά απ' τα χιόνια! :P :lol:

πες το ψέματα... Η αληθεια ειναι βεβαια οτι τωρα με τη μετακόμιση εχει σταματησει η γκρίνια κάπως αλλα αν κάνω τεττοιες κινησεις θα ξανααρχίσει :shock:

Δημοσ.

πες το ψέματα... Η αληθεια ειναι βεβαια οτι τωρα με τη μετακόμιση εχει σταματησει η γκρίνια κάπως αλλα αν κάνω τεττοιες κινησεις θα ξανααρχίσει :shock:

Nα πώ ότι δεν σε καταλαβαίνω θα πώ ψέματα... :P

Τα ίδια και εδώ, τα ίδια και παντού όμως. :)

Απλά όταν βάλουν στο μάτι και αυτές κάτι που το θέλουν (π.χ καμμιά ακριβή τσάντα ή αξεσουάρ) κάνε τα στραβά μάτια και πές: "Aγάπη μου σου πάει τρέλα, Να το πάρεις!". Thats all. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα και κοίτα όσο μπορείς να συνδυάζετε αγορές ταυτόχρονα, μειώνεται η γκρίνια και η μουρμούρα! :lol:

Δημοσ.

Οχι τα 1 din μακριά, παρα πολυ που έχουν βάλει μετα απο λιγο καιρό χαλάει ο μηχανισμός κ στις λακκούβες π.χ κανει η οθονη βουτιά προς τα κατω! :-D

Δημοσ.

Το κακο ειναι οτι δεν ειναι ευκολο στα καινουρια αυτοκινητα να αλλαξεις το ηχοσυστημα διοτι θα χασεις ετσι τα κοντρολς απο το τιμονι.

Δημοσ.

Εχει ανταπτορες που τους συνδέεις κ δεν ακυρώνονται! Π.χ ενα φιλος στο 307 του με λιγο ψάξιμο τα κατάφερε! Σε κινεζακι παντα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...