Προς το περιεχόμενο

crazy sundays 23/1/11

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml

Δυστυχώς τα ίδια και τα ίδια από το e-shop. Εχουν κάποια συγκεκριμμένα προϊόντα τα οποια προσπαθούν να ξεφορτωθούν εδώ και 1 χρόνο. Το emtec flash, την μνήμη της micron και οτιδήποτε από genius και nilox αλλά σε τιμές logitech και microsoft!

Μοναδική καλή προσφορά ίσως το πολύπριζο apc και οι bluray ταινίες.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω θα ελεγα και τα ακουστικα φαινονται ενδιαφέροντα αλλα μολις ψωνισα. η μνημη ειναι ιδια τιμη στο pc1 χωρις να τρελαθείς κιολας...το πολυμπριζο καλο εχω παρει 5 κομματια τα τελευταια απο μια προσφορα του γκετ ιτ με παρομοια τιμη αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Παιδιά τα ηχεία αξίζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω.

Έχω τα wooden ηχειάκια της Genius (GENIUS SP-HF500A) που είναι 2 δρόμων και είναι άψογα για τα χρήματα που τα είχα πάρει σε προσφορά (κάτω απο 20 euro), αν δεν είχα αυτά θα τα χτυπούσα τα συγκεκριμένα 2.1 χωρίς δεύτερη σκέψη. ;)

Δημοσ.

...το πολυμπριζο καλο εχω παρει 5 κομματια τα τελευταια απο μια προσφορα του γκετ ιτ με παρομοια τιμη αν θυμαμαι καλα.

Παρομοίως φίλε κ γω 5 τεμ τότε ~8,5€. Είναι όντως καλή ποιότητα, άλλωστε η APC είναι παγκόσμια γνωστή αν όχι η πρώτη στον τομέα αυτό.

Δημοσ.

Βασικα για μενα το πιο ενοχλητικο ειναι οτι εχουν στις προσφορες τους τα ιδια προιοντα που εχουν στις εκπτωσεις τους πραγμα που δειχνει οτι θελουν να τα ξεφορτωθουν (οπως προαναφεραν καποιοι παραπανω) αλλα απο την αλλη μερια δε δειχνουν διαθεση να θυσιασουν κομματι απο την τιμη.

Δημοσ.

Παιδιά τα ηχεία αξίζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω.

Έχω τα wooden ηχειάκια της Genius (GENIUS SP-HF500A) που είναι 2 δρόμων και είναι άψογα για τα χρήματα που τα είχα πάρει σε προσφορά (κάτω απο 20 euro), αν δεν είχα αυτά θα τα χτυπούσα τα συγκεκριμένα 2.1 χωρίς δεύτερη σκέψη. ;)

ηθελα λιγο σπρωξιμο τελικα οποτε τα πηρα,ελπιζω να αξιζουν γιατι τα πλαστικα genius 2.1 που εχω δεν λενε τπτ

Δημοσ.

Πήρα και εγώ 2 πολύμπριζα. Σκεφτόμουν και την 7" οθόνη, είναι καλή περίπτωση αλλά τέτοιες εποχές όλοι είμαστε σφιχτοί.

Δημοσ.

Πήρα και εγώ 2 πολύμπριζα. Σκεφτόμουν και την 7" οθόνη, είναι καλή περίπτωση αλλά τέτοιες εποχές όλοι είμαστε σφιχτοί.

τα πολυμπριζα ειναι πολυ καλα. ειχα παρει 4-5 απο την προσφορα του Getit στα 7,90. Την τηλεόραση και εγω τη σκεφτόμουν για το αυτοκίνητο καθώς ειναι και Led και με ενσωματωμένο mpeg4 και η τιμούλα ειναι αρκετα τίμια θεωρω αλλα και εγω κόλλωσα λίγο λόγω "κρίσης"...

τα πολυμπριζα ειναι πολυ καλα. ειχα παρει 4-5 απο την προσφορα του Getit στα 7,90. Την τηλεόραση και εγω τη σκεφτόμουν για το αυτοκίνητο καθώς ειναι και Led και με ενσωματωμένο mpeg4 και η τιμούλα ειναι αρκετα τίμια θεωρω αλλα και εγω κόλλωσα λίγο λόγω "κρίσης"...

Βλέπω αυτά

USB (MP3, AVI, AVI XVid, XVid-4, XVid-5, Jpeg, BMP)

PVR λειτουργία (2GB max)

και αρχίζω να το σκέφτομαι αρκετά πιο "έντονα". Αναρωτιέμαι αν έχει εισοδο κεραίας (για καλύτερη λήψη) & vga και δε μπορώ να βγάλω άκρη απο το νετ... Αναλογικά να φανταστώ θα παίζει...;

κανείς κατοχος;

Δημοσ.

ψαχνω κανενα review αλλα τπτ

παντως τα σχολια στο eshop ειναι πολυ καλα

μηπως αξιζει περισοττερο το 5.1 logitech x-530 στα 49?

εχουν τοση διαφορα σε ποιότητα τα ξύλινα ηχεία?

Δημοσ.

Η τιμή για τον δέκτη είναι πολύ καλή. Με ένα ψάξιμο στο google όλοι την έχουν πάνω από 120+ ευρό. Μόνο δεν ξέρουμε για αναλογικό δέκτη αν έχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...