Nikos.thd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα ξενύχτες!! Ερώτηση: Πως θα καταλάβω αν μία σύνδεση είναι USB1 ή USB2 ανεξάρτητα αν φταίει η συσκευή ή η θύρα;
alexioualexios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 συνήθως η συσκευή το γράφει στο εγχειρίδιο και πολύ σπάνια δίπλα στην υποδοχή της USB. εκτός βέβαια και το ότι ΑΝ δουλεύει η συσκευή και την βάλεις σε ένα υπολογιστή ο οποίος δεν υποστηρίζει USB 2.0 τότε θα σου εμφανίσει μήνυμα ότι "Αυτή η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταχύτερα" Αν εννοείς αυτό και εγώ έχω καταλάβει σωστά.
antonl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Σύμφωνα μ αυτό τσεκάρεις τον device manager για την λέξη "enhanced". Αν υπάρχει, τότε έχεις usb2.
Nikos.thd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ φίλοι... αλλα΄δεν εννούσα αυτά. Εννοούσα ότι: έχουμε καρφωμένο σε flashάκι που δεν ξέρουμε τι USB είναι, σε μία θύρα που πάλι δεν ξέρουμε τι είναι ή που τέλος πάντων μπορούμε να την δούμε με τον τρόπο που περιγράφετε πιο πάνω(enhanced) Το ζητούμε είναι, εκείνη την στιγμή τι σόι σύνδεση έχω USB1 ή 2; Εσείς εννοείτε ότι το "enhanced" μπορεί να αλλάζει κάθε φορά αναλόγως με το τι συσκευή USB καρφώνω; Kαι μιας και μιλάμε για "enhanced" δεν το βλέπω παρόλο που το M/board, έχει λέει 4 USB2 Ενεργοποιούνται από κάπου;
antonl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Το enhanced έχει να κάνει μόνο με το τι υποστηρίζει η μητρική, οπότε δυστυχώς δεν είναι αυτό που ζητάς. Τι λειτουργικό έχεις; Αν θες ανέβασε την εικόνα στο www.imageshack.us
antonl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Για να χεις usb2 σε WinXP χρειάζεσαι SP2 ή SP3. Έχεις κάποιο απ αυτά; Ποια μητρική έχεις;
Nikos.thd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Για να χεις usb2 σε WinXP χρειάζεσαι SP2 ή SP3. Έχεις κάποιο απ αυτά; Ποια μητρική έχεις; Εχω SP3 και το M/Board είναι Gigabyte GA-73PVM-S2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.