Προς το περιεχόμενο

σφαλμα στο δισκο

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εκανα ενα τεστ με το συγκεκριμενο προγραμμα το hd tune pro και μου εβγαλε στον wd 650gb εσωτερικο μια προιδοπιηση στο κομματι current pending sector τι ειναι αυτο? ειναι ανυσιχιτικο μπορει ο δισκος να χαλασει τελειος με αυτο το προβλημα? επισης δεν κανει ολοκληροση οταν του βαζω να διαβασει στο προγραμμα σταματαει στη μεση περιπου ειναι ανυσιχιτικο θα πρεπει να περιμενω την καταστροφι ή δεν ειναι κατι το ανυσιχιτικο περιμενω αποψεις σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα είχα κι εγώ (thread). Τρέξε το διαγνωστικό της WD (Data Lifeguard) και δες αν σου βγάζει σφάλμα. Ακόμα και να μην είναι ανησυχητικό τώρα, μελλοντικά μπορεί να αποβεί «καταστροφικό». Εαν είσαι μέσα στην εγγύηση, σώσε ότι δεδομένα θέλεις και πήγαινέ τον πίσω στο μαγαζί που τον αγόρασες.

Για την ιστορία, εμένα μου τον αλλάξανε με καινούριο (από Πλαίσιο).

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ τελικα ο δισκος αλλαχτηκε ειχε πολλα bad sectors πηρα την ιδια μαρκα wd me 750gb τιμη διαφορας 20Ε

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,έτρεξα το Hd tune pro που πρότεινα πολλά παιδιά από εδώ και μου βγάζει τα παρακάτω μηνύματα.Αν μπορείτε πείτε μου τι σημαίνουν τα αποτελέσματα και τί πρέπει να κάνω...

WD

wd.jpg

Seagate

seagate2.jpg

seagate1.jpg

Δημοσ.

Τα Reallocated και Pending δεν λένε κάτι σοβαρό - αλλά το Spin ίσως υποδηλώνει κάποιο πρόβλημα με το μοτέρ.

Αν έχεις αρχεία που δε θες να χάσεις, κάνε αντίγραφα. Ο δίσκος δεν επιδέχεται αντικατάστασης μέσω εγγύησης ακόμα.

Τρέξε και το Hard Disk Sentinel που θα σου δώσει γραπτή ερμηνεία των παραπάνω δεδομένων.

Δημοσ.

Τα Reallocated και Pending δεν λένε κάτι σοβαρό - αλλά το Spin ίσως υποδηλώνει κάποιο πρόβλημα με το μοτέρ.

Αν έχεις αρχεία που δε θες να χάσεις, κάνε αντίγραφα. Ο δίσκος δεν επιδέχεται αντικατάστασης μέσω εγγύησης ακόμα.

Τρέξε και το Hard Disk Sentinel που θα σου δώσει γραπτή ερμηνεία των παραπάνω δεδομένων.

Δηλαδή washcloud ένας δίσκος σαν και αυτόν post-178948-0-56515600-1296230768_thumb.png δεν επιδέχεται αντικατάστασης μέσω εγγύησης;

post-178948-0-60637000-1296230656_thumb.png

• Super Moderators
Δημοσ.

αν βγάλει fail το test (quick & extended) στο official diagnostic tool της WD τότε μπορείς να κάνεις RMA...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...