Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση άγνωστου plug in σε joomla

ksavvas10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο plug in που όταν κάποιος εισέρχεται στην ιστοσελίδα σαν μέλος να απενεργοποιεί ένα module και όταν κάποιος εισέχετε σαν απλός επισκέπτης να ενεργοποιεί το module!Ξέρω ότι υπάρχει μία παρόμοια λειτουργία μέσα στην joomla αλλά εγώ θέλω τo ακριβώς αντίθετο. Δηλαδή, όταν κάποιος μπαίνει σαν απλός επισκέπτης να του εμφανίζεται το module, όταν αυτός όμως συνδέετε σαν μέλος το module να απενεργοποιείται!!!

Δημοσ.

Το module που χρησιμοποιώ είναι κάτι πολύ απλό και το φτιάχνω με την επιλογή της joomla <html κατά παραγγελία>, θα περιέχει μια πρόταση που θα λέει ότι πρέπει να γίνετε μέλος για να δείτε αυτήν την κατηγορία, και για να συνδεθείτε πατήστε εδώ! Μπορείς να μου πεις τι είδους κώδικα μπορώ να βάλω εκεί για να εμφανίζεται αυτό μόνο στους επισκέπτες και όταν κάποιος συνδέετε σαν μέλος αυτό το module να απενεργοποιείται????

Δημοσ.

Στην joomla έχω ένα module μέσα στο οποίο γράφω php κώδικα! Δεν ξέρω όμως πως μπορώ να γράψω μερικά λόγια και να βάλω εκεί και αυτόν τον κώδικα ώστε να γίνεται αυτό που ζητάω παραπάνω! Αν βάλω μέσα σε div αυτόν τον κώδικα και γράψω εκεί μέσα σε <p> και αυτό που θέλω θα γίνει αυτό που λέω?

Υ.γ. Δεν έχω ιδέα από php

Δημοσ.
>
<?php
$user =& JFactory::getUser();
if($user->usertype == null){ ?>
<!--βάλλε τον κώδικα σου HTML απο εδω -->

<div><h1>Unregistered</h1>
<p>όταν κάποιος είναι δεν είναι εγγεγραμμένος θα φαίνεται αυτό .</p> 
</div>

<!-- μέχρι εδω -->
<?php }else{ ?>
<!--βάλλε τον κώδικα σου HTML απο εδω -->

<div>
<h1>Registered</h1>
<p>καλώς ήρθατε στην παρεούλα μας !!! δεν ξέρω πως αλλιώς να στο γράψω … ελπίζω να κατάλαβες ..</p>
</div>

<!-- μέχρι εδω -->
<?php
}
?>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...