Προς το περιεχόμενο

Ram σε netbook

Giorgos09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις πηρα το Asus 1015pn και θελω να αναβαθμησω τη ραμ του σε 2GB ddr3. Περνει ιδιες ραμ οπως κι ενα λαπτοπ? Γιατι οι 1333 ειναι ποιο φθηνες απο τις 1066mhz? :confused:

Δημοσ.

Φιλε μου καλοριζικο..Δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθησω στην ερώτηση σου αλλα αν μπορείς καποια στιγμή γράψε λίγο εμπειρίες απο το netbook.

Ειδικά μια συγκριση με παλαιοτερο μονοπυρηνο αν εχεις χρησιμοποιησει..

Δημοσ.

Nαι ιδιες ραμ παιρνει οπως ενα κανονικο λαπτοπ. Τις so-dimm δηλαδη.

Εσενα το λαπτοπ σου τι μνημη εχει; Στα 1066 ή στα 1333;

Η τελευταια σου ερωτηση ειναι ενα θεμα που με απασχολει και εμενα.. Αν δεις οι ddr2 (2x2-->4giga) κανουν καμια 70αρια ευρω ενω

οι αντιστοιχες ddr3 με καλυτερους χρονισμους στα 50ευρω..Προφανως λογω του οτι ειναι πιο παλιες..

Τωρα σχετικα με τους χρονισμους που αναφερεις, δεν προκειται να καταλαβεις καμια απολυτως διαφορα αναμεσα στις 2 ραμ.

Δημοσ.

Το δικο μου εχει 1066 οποτε θα παρω αυτες. Μολις το εχω στα χερια μου θα ποσταρω και ενα review αν και δεν εχω προηγουμενη εμπειρια απο netbook.

Δημοσ.

Το δικο μου εχει 1066 οποτε θα παρω αυτες. Μολις το εχω στα χερια μου θα ποσταρω και ενα review αν και δεν εχω προηγουμενη εμπειρια απο netbook.

Μην ανήσυχεις , οποιαδήποτε και να πάρεις θα κάνει την δουλειά της και πιο μεγάλη να είναι το σύστημα θα την

δει και δεν θα έχεις πρόβλημα !! :rolleyes:

http://www.crucial.com/store/listparts.aspx?model=Eee%20PC%201015PN

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να παρεις 2 του ενος γιγα.

Εφοσον το μηχανημα εχει ηδη μεσα μια του ενος γιγα, απλα εσυ θα προσθεσεις αλλη μια του ενος.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να παρεις 2 του ενος γιγα.

Εφοσον το μηχανημα εχει ηδη μεσα μια του ενος γιγα, απλα εσυ θα προσθεσεις αλλη μια του ενος.

Αποτι εχω δει σε review εχει μονο ενα slot.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...