fragment_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 παιδια τι codec pack χρησιμποποιειται? εγω μεχρι τωρα χηρισμοποιουσα το klite codec pack + τον classic media player ... ομως η 64bit εκδοση ειναι λιγο παλια και σημερα εβαλα τα 64bita windows 7. τι μου προτινεται; βλεπω ταινιες μ αυτο + διαφορα formats αρχειων +++ ... και δε θελω να το αλλαξω απ την αλλη η 32bit εκδοση δε μπαινει νομιζω τι να κανω;
macabre_sunsets Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μπορείς να εγκαταστήσεις το VLC για το οποίο δεν χρειάζονται ξεχωριστά codecs. Εναλλακτικά το CCCP νομίζω πως είναι αρκετά καλό, σε συνδυασμό με MPC-HC ίσως.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Βαλε την 32bit εκδοση MPC-HC + KLITE Mega. Δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα.
parsifal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 "Do It Yourself" codec pack: ffdshow tryouts + Haali Media Splitter. Το καλύτερο.
akiz90 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ το Klite είχα τοσο καιρο και δεν είχα κανένα απολύτος πρόβλημα. Για ταινίες με υπότητλους κτλ δεν χρειάστηκα VLC (αν και πολύ καλο), γιατί απλά μετονόμαζα το αρχείο υποτίτλων .srt σε .sub και το έπαιζε στο WMP μέσω του Κlite (μία και το έκανε το WMP δεν βρήκα λογο να βάλω και άλλο πρόγραμμα για την ίδια δουλειά). Το θέμα είναι πως τώρα τελευταία με τις ταινίες BD RIP που ανεβάζουν στα τορεντάδικα, δεν μπορεί να τις αναπαράγει. Δοκίμασα τότε το VLC αλλά ούτε και εκεί έπαιξε. Μοίπως οι Κlite δεν είναι αρκετοί? Η απλά έτυχε και το αρχείο τις ταινίας που κατέβασα ήταν μάπα? Εσείς πώς βλέπετε BD RIP ταινίες?
flik Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ή με media player classic homecinema με όλα τα internal codecs ενεργοποιημένα, ή αυτό, σε συνδυασμό με αυτά που είπε ο parsifal. Τρίτη επιλογή, daum potplayer, δεν το έχω δοκιμάσει πάρα πολύ όμως, ειδικά σε HD ταινίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.