Προς το περιεχόμενο

Γουρούνες - Μινέρβες

GR-Internet Blog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παίδες μήπως ξέρει κανείς τώρα που πλησιάζουν οι απόκριες που μπορώ να βρω σε σιτε του εξωτερικού π.χ. amazon.ebay γουρούνες και μινέρβες και πως να τις αναζητήσω.... επίσης αν ξέρετε και κανένα site από κίνα δεν με χαλάει

Δημοσ.

δεν υπάρχει περίπτωση να τα παραγγείλω από εξωτερικό και να μου τα στείλουν εδώ ελλάδα με ταχυδρομείο ρε... το λεώ γιατί έχω περάσει ότι θέλετε μέχρι και αεροβόλα

Δημοσ.

Ρε μεγάλε σοβαρά τώρα, σκέψου το. Θα μπεις στο νετ και θα ψάξεις για κάτι που κάνει ΜΠΑΜ! εν καιρό που στο αεροδρόμιο θεωρούν το μπουκαλάκι με το νερό επικίνδυνο? Ενοείται πως θα βρεις τον μπελά σου αν παραγγείλεις κάτι τέτοιο (άν βρεις). Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω, γουστάρει ο κόσμος να τραυματίζεται κάθε Πάσχα με αυτές τις ανοησίες?

Δημοσ.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω, γουστάρει ο κόσμος να τραυματίζεται κάθε Πάσχα με αυτές τις ανοησίες?

+1

Ας το κλειδώσει κάποιος γιατί βλέπω να ξεφεύγουμε...

Δημοσ.

εαν υπαρχουν ιστοσελιδες οπου επισημα εμπορευονται μεσω διαδικτυου πυροτεχνηματα,κροτιδες κ τετοια,γιατι χαρακτηριζεται ως "παρανομο"

εαν σε "πιασουν" θα πεις πολυ απλα, η ταδε εταιρια τα πουλαει αυτη τα διακινει , δεν εμπλεκομαι εγω

δεν μιλαμε για αγγελιες "πουλαω κοκαινη" ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...