nickdent Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους,έχω την εξής σύνθεση: cpu : intel i7 930 2.80GHz mobo : ASUS P6X58D Premium psu : thermaltake 850 watt vga : Gainward GeForce GTX 460 1024MB GS-GLH ram : kingston DDR3 3GB 1333 case : thermaltake element s vk6000 ( http://forum.lowyat.net/topic/887145 ) Ποια ψύκτρα μου προτείνετε?Σας δίνω και σχετικό link για να μην υπάρχει πρόβλημα χώρου με την ψύκτρα.Το ποσό που διαθέτω είναι 80 ευρώ. Θα ήθελα και οδηγίες για το πως να κάνω overclock στις μνήμες που έχω.
stavris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Σου προτεινω την Corsair-Hydro-Series-H50-Cpu κοστιζει λιγο παραπανω αλλα ειναι πολυ καλη ή την CoolerMaster V8 CPU Cooler που ειχα αλλα αν μπορειs να καλυψεις την διαφορα χρηματων, τοτε την corsair και η εγκατασταση ειναι ευκολη.Η V8 ειναι πολυ καλη αλλα επειδη η μητρικη σου εχει γυρω απο τον επεξεργαστη ψυκτρες ισως δυσκολευτης λιγακη στην εγκατασταση (λογω πειρας αυτο το ξερω).Καλη επιλογη
outlaw star Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 για μένα η v8 είναι πεταμένα λεφτά, υπερτιμημένη..και με πρόβλημα χώρου δε νομίζω ότι θα του κάνει... +1 στην H50 τα πάει περίφημα στους i7 ...και μετά βουρ για τα 4 ghz
ColdFusion Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 nh-d14 ή H70 ? εγω που εχω την noctua ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος εχε υποψη σου βεβαια πως πρεπει να κοιταξεις αν χωραει στο κουτι σου + το οτι αν οι μνημες σου εχουν μεγαλες ψυκτρες θα πρεπει να ανεβάσεις ελαφρος τον πρωτο ανεμιστήρα για να χωρανε! με τρεις ανεμιστήρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.