Προς το περιεχόμενο

SdEX

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου φαίνεται πάντως να έχει και μεγάλη διαφορά από τα τσατ, το facebook κτλ, τα οποία χρησιμοποιούν πολλοί για να κάνουν γνωριμίες σήμερα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μου φαίνεται πάντως να έχει και μεγάλη διαφορά από τα τσατ, το facebook κτλ, τα οποία χρησιμοποιούν πολλοί για να κάνουν γνωριμίες σήμερα.

Kαι αυτο φειλ. :wacko:

Δημοσ.

Kαι αυτο φειλ. :wacko:

Φέιλ ξε-φέιλ, είναι τρόπος της εποχής για να βγάλεις γκόμενα. Όταν κ η γκόμενα κι εσύ ξεματιαζόσαστε παίζοντας φάρμα αντι να βγείτε έξω, πως θα την γνωρίσεις; Τα υπόλοιπα είναι για μας τους ρομαντικούς.

Δημοσ.

Φαντασου ποσο απελπισμενος ητανε,Φιλιππε.

ε ναι τι μαλακια να θελει ο καποιος να κανει μια γνωριμια οταν ο κοινωνικος του κυκλος δεν το επιτρεπει.

καλα λες.

Δημοσ.

Εχει και ποτα και ετσι ξερω γω; Πώς δουλευει το συστημα; Δηλωνουν καποιοι κ καποιες και στο τελος γινεται κληρωση; ΅Εχει και γκρουπ δυναμικοτητας; Δεν το πιανω ρε παιδια... :shock:

Δημοσ.

15 αντρες και 15 γυναικες, 6 λεπτα μιλαει ο καθενας στα 15 ατομα του αντιθετου φυλου. Ποτα δε νομιζω να εχει.

Δημοσ.

α καπου την ειχε παρει το ματι αυτη την αμερικανια.

φανταζομαι τι παρακμη θα ειναι το σκηνικο.

Δημοσ.

α καπου την ειχε παρει το ματι αυτη την αμερικανια.

φανταζομαι τι παρακμη θα ειναι το σκηνικο.

ε ειπαμε, πιο καλα να παμε στα μπουζουκια με την καθε μπουρουχα πανω στο τραπεζι να της κανουμε κουπεπε και να πεταμε λουλουδια καθως πινουμε τσονικοκα

Δημοσ.

ε ειπαμε, πιο καλα να παμε στα μπουζουκια με την καθε μπουρουχα πανω στο τραπεζι να της κανουμε κουπεπε και να πεταμε λουλουδια καθως πινουμε τσονικοκα

γιατι μονο αυτες οι δυο επιλογες υπαρχουν; sdex ή μπουζουκια;

μια χαρα γαμάτα μπαρακια εχει η Αθηνα.

Δημοσ.

αρα παμε σε μπαρακι να το παιξουμε large κερνωντας ποτα σαν ολους τους αλλους στις κοπελες απεναντι...

Δημοσ.

Οι εμπνευστές του Speed Dating νομίζω ότι απλώς συστηματοποίησαν αυτό που γίνεται σε παρέες, μπαράκια κτλ. Αν ψάχνεσαι, είτε την πέσεις σε κάποια σ'ενα μπαρ, είτε στο facebook, είτε σε κοινή παρέα, είτε σε speed dating, εμένα το ίδιο "ποταπός" ή "φυσιολογικός" μου φαίνεσαι, αναλόγως πώς το βλέπει κανείς. Βέβαια, κατανοώ ότι κάποιοι προτιμούν να γίνεται συγκαλυμμένα αυτή η διαδικασία. Π.χ. όταν είσαι σε κλαμπ και δεις μια γκόμενα με φοβερό κώλο, δε θα πας να της πεις "έχεις κωλάρα, θέλω να πιάσω κουβέντα μαζί σου, ώστε να σε πηδήξω αργότερα". Θα πας να χορέψεις μαζί της και τα λοιπά που κάνει... η νεολαία. Επί της ουσίας όμως, κι εσύ κι αυτή ξέρετε τι σκέφτεστε και που οδηγείται το πράγμα. Άρα, το θέμα είναι αν ταιριάζει στο χαρακτήρα σου η ευθύτητα -ή ο κυνισμός, σύμφωνα με άλλους- ή προτιμάς να παίξεις το παιχνίδι της γνωριμίας.

Ομολογουμένως πάντως, εμένα τα καλύτερα που έτυχαν σε φάσεις που δεν ψαχνόμουν και βρίσκω προτιμότερο να σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Κατά τα άλλα, γούστα είναι αυτά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...