Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ήχο σε μακ με παραθυρα7

xApithanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, έχω αυτην εδώ την κάρτα ηχου...

SigmaTel STAC9220 A1 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [b-0]

(ετσι μου λεει στο εβερεστ) και τελος πάντων έχω παραθυρια 7 και δεν μπορώ να βρώ drivers, το μηχανημα είναι μακ και του έχω παραθυρια7 και που λέτε όλα καλα και στην εκκίνηση μου κάνει το ντουν στην αρχη, και όταν βάζω να παίζει κάτι ο μείκτης κάτω ανεβοκατεβαίνει... αλλα δεν ακούγετε τιποτα απο τα ηχεία...ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;

Δημοσ.

Παίζει να μην έχεις ανοιχτά ή στην πρίζα τα ηχεία;

Πάντως φίλε οι macάδες θα σε γράψουν στα τέτοια τους.Οι pcάδες καταλαβαίνουν ότι είσαι επιεικώς απαράδεκτος και δεν πρόκειται να μπούν στον κόπο.Δυστυχώς είσαι μόνος σου!Καλύτερα να βγάλεις από τον τίτλο και από το post τη φράση σε mac και είναι μακ μπας και βοηθήσει κανένας! :-D

Δημοσ.

Παίζει να μην έχεις ανοιχτά ή στην πρίζα τα ηχεία;

Πάντως φίλε οι macάδες θα σε γράψουν στα τέτοια τους.Οι pcάδες καταλαβαίνουν ότι είσαι επιεικώς απαράδεκτος και δεν πρόκειται να μπούν στον κόπο.Δυστυχώς είσαι μόνος σου!Καλύτερα να βγάλεις από τον τίτλο και από το post τη φράση σε mac και είναι μακ μπας και βοηθήσει κανένας! :-D

τελικά το πάλεψα και τα κατάφερα, σήκωσα ολα τα σιτε του δαγκωμένου μήλου :Ρ

με ενα προγραμματάκι περνάει όλα τα drivers μια χαρά.. ( της apple προγραμματάκι )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...