Προς το περιεχόμενο

vodafone joy 845 ή κινέζικο κλώνο του iphone?

abc-bomba

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω νέο κινητό αλλά να μην ξεπερνά τα 150 ευρώ. Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτά τα δυο και θα ήθελα την γνώμη σας στο ποιο να διαλέξω και αν αξίζουν ή να κοιτάξω άλλες συσκευές?

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν πάρω κλώνο του iphone θα μπορώ να κατεβάζω και να παίζω games οπός και σε ένα original iphone?

Δημοσ.

Θέλω να πάρω νέο κινητό αλλά να μην ξεπερνά τα 150 ευρώ. Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτά τα δυο και θα ήθελα την γνώμη σας στο ποιο να διαλέξω και αν αξίζουν ή να κοιτάξω άλλες συσκευές?

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν πάρω κλώνο του iphone θα μπορώ να κατεβάζω και να παίζω games οπός και σε ένα original iphone?

λογικά ο κλώνος του iphone δεν θα έχει τα original apps και λογικά ούτε app store αλλά μεταξύ μας δεν ξέρω να σου πω... πάντως να ξέρεις ότι πληρώνεις παίρνεις αλλιώς θα πτώχευε η iphone και θα έπαιρνε τα λεφτά η κίνα ...

Δημοσ.

@abc-bomba

ο κλώνος του iphone το μόνο ίδιο που έχει είναι ... η εξωτερική εμφάνιση και αυτή με μικροδιαφορές. Δεν δέχεται apps του iphone, βασικά ΔΕΝ είναι συμβατό με την πλατφόρμα της apple.

Μείνε μακριά.

• Moderators
Δημοσ.

Παντως (για να συμφωνησω με τους φιλους παραπανω) προσωπικα δεν θα επαιρνα κλωνο του οτιδηποτε (αλλα ειδικα κινητα). Για πολλους λογους, ενας εκ των οποιων ειναι η ποιοτητα κατασκευης και ο ελεγχος που (ενδεχομενως δεν) θα γινεται.

Απο κει και περα σκεψου πως μιλαμε για μια συσκευη η οποια (οπως ειπε και ο isay) δεν εχει κανενα απο τα θετικα της αυθεντικης (εκτος αν θεωρησουμε θετικο σημειο το λογοτυπο της), δεν δεχεται τις εφαρμογες της (ο οποιος ειναι προφανως απο τους βασικους λογους για πιθανη αγορα της), δεν εχει την ποιοτητα της οθονης της (αλλος ενας βασικος λογος) κ.ο.κ.

Για το Joy δεν εχω ιδιαιτερη αποψη, αλλα οντως το Blade ειναι value for money τωρα.

Δημοσ.

Να προσθέσω και κάτι που ξέχασα γενικότερα η ποιότητα κατασκευής δεν θα είναι καλή που σημαίνει ότι το κινητό μπορεί να του πάρεις όσο και να κάνει και να σου χαλάσει αμέσως μετά σε ποιόν θα απολογηθείς και 2ον τόσα και τόσα καλά κινητά έχουν κάνει μπουμ φαντάσου αυτό που θα είναι και πιθήκι (ή έστω μαϊμού)

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...