panos0100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα εχω τραβηξει καπιες φοτο οι οπιες ειναι απο φωτογραφικη μηχανη και ειναι jpeg μερικες τις εβλεπε οταν ειχα τραβηξη περιση τωρα που εβγαλα μερικες και ηθελα να της περασω στο κηνιτο μου δεν της βλεπει βγαζει μαυρη οθονη γιατι? σε 3 κινητα δοκημασα το ιδιο θελω να μου πειτε πως μπωρο να αλλαξω την επεκταση της εικονας ωστε να αναγνωριζεται απο τα κηνιτα αλλα μου κανει εντυπωση οτι παλιες που ειχα τις εβλεπε και τις βλεπει ακομα και τωρα που βαζω τις καινουριες δεν τις βλεπει οποιαδηποτε ιδεα εχετε πητε την τα κηνιτα ειναι sony ericson spiron sony ericson w200i kai vodafone 527 kai i μιχανη ειναι μια turbo x ευχαριστω περιμενω τις απαντησεις σας
NiKoS WSN Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα εχω τραβηξει καπιες φοτο οι οπιες ειναι απο φωτογραφικη μηχανη και ειναι jpeg μερικες τις εβλεπε οταν ειχα τραβηξη περιση τωρα που εβγαλα μερικες και ηθελα να της περασω στο κηνιτο μου δεν της βλεπει βγαζει μαυρη οθονη γιατι? σε 3 κινητα δοκημασα το ιδιο θελω να μου πειτε πως μπωρο να αλλαξω την επεκταση της εικονας ωστε να αναγνωριζεται απο τα κηνιτα αλλα μου κανει εντυπωση οτι παλιες που ειχα τις εβλεπε και τις βλεπει ακομα και τωρα που βαζω τις καινουριες δεν τις βλεπει οποιαδηποτε ιδεα εχετε πητε την τα κηνιτα ειναι sony ericson spiron sony ericson w200i kai vodafone 527 kai i μιχανη ειναι μια turbo x ευχαριστω περιμενω τις απαντησεις σας 1ον μπορεί να γίνετε αυτό επειδή έχουν περισσότερα pixel από όσα εχει το κινητό 2ον ένα online πρόγραμμα για να αλλάξεις τύπο και μέγεθος είναι αυτό http://www.picresize.com/ 3ον ένας άλλος τρόπος να αλλάξεις τον τύπο της εικόνας είναι να την ανεβάσεις στο net και να την κατεβάσεις απλά στο αποθήκευση ως μετά το όνομα να βάλεις .kaitontypopoy8eleis .... Σε βοήθησα;
panos0100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 φιλε μου Νικο καλησπερα απο τις προηγουμενες φοτογραφιες που ειχα της βλεπει τις καινουριες που εβγαλα απο την καινουρια μηχανη δεν της βλεπει και επισης δεν θελω να της ανεβασω απλα να της βαλω στα 3 μου κηνιτα μηπως εχεις κατι αλλο να προτηνεις? σε ευχαριστω παντος θα κοιταξω το προγαμτακι που μου εστηλες και θα σου πω περιμενω αποψη ευχαριστω και παλι
NiKoS WSN Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 φιλε μου Νικο καλησπερα απο τις προηγουμενες φοτογραφιες που ειχα της βλεπει τις καινουριες που εβγαλα απο την καινουρια μηχανη δεν της βλεπει και επισης δεν θελω να της ανεβασω απλα να της βαλω στα 3 μου κηνιτα μηπως εχεις κατι αλλο να προτηνεις? σε ευχαριστω παντος θα κοιταξω το προγαμτακι που μου εστηλες και θα σου πω περιμενω αποψη ευχαριστω και παλι λογικά θα είναι πάρα μεγαλύτερη εικόνα της νές μηχανής τσέκαρε με το προγραμμτάκι που σου είπα πρώτα να αλλάξεις τύπο και αν δεν γίνετε πάλι τίποτα μίρκινε τες, λογικά κάπου στο οδιγό των κινητών κλπ θα σου λέει τα Pix...
panos0100 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 ειναι η ειδια μηχανη που εβγαλα και τις παλιες φοτογραφιες που ειχα τελος παντον θα δω το προγρμματακι σου αυτο και θα σου πω αν ειναι ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια
NiKoS WSN Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 ειναι η ειδια μηχανη που εβγαλα και τις παλιες φοτογραφιες που ειχα τελος παντον θα δω το προγρμματακι σου αυτο και θα σου πω αν ειναι ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.