alex_le_renar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σας. Σκοπεύω να ανοίξω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στην κονότητα Etsy.com και δεν έχω ιδέα από φορολογικά και αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο να βρω πληροφορίες στο ίντερνετ. Το ζήτημα είναι ότι, ενώ είμαι Ελληνίδα υπήκοος, τα επόμενα δυο χρόνια θα βρίσκομαι στην Ολλανδία για σπουδές (ίσως και λίγο παραπάνω) και δεν ξέρω σε ποιό κράτος θα πρέπει να πληρώνω φόρους, αν οι αποδείξεις του paypal είναι αποδείξεις αρκετές για τους (μελλοντικούς) πελάτες μου και τελικά, αν αποφασίσω αργότερα να επιστρέψω στην Ελλάδα, τι θα γίνει με τα φορολογικά του καταστήματος? Αν έχετε πληροφορίες σχετικά παρακαλώ ενημερώστε με. Αν, δε, έχετε και κανένα σχετικό λινκ από κανένα υπουργείο οικονομικών, ακόμη καλύτερα. Προσπάθησα να κάνω εγγραφη στο taxheaven αλλά δεν είμαι λογίστρια κι έτσι δεν γίνεται. Ευχαριστώ για τη βοήθεια εκ των προτέρων
PETROS13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Καλως ήρθες στο site! δες εδώ.. http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=8610
alex_le_renar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Πετρο σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια Όλες αυτές οι ορολογίες για μένα βέβαια είναι καινούριες, αλλά είναι μια αρχή, σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.