Προς το περιεχόμενο

Πως μπορώ να κάψω πολλά mp3 σε cd ήχου;

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να φτιάξω ένα CD ήχου για το αμάξι με mp3 που έχω στον υπολογιστή μου. Παρατήρησα ότι ένα απλό CD ήχου χωράει μέχρι 80mins.(~20-τραγούδια) Έχω δεί ομως ότι υπάρχουν CD με 60 τραγούδια. Πως το κάνουνε;

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω πως το κάνουν αυτό αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις ένα cd-mp3-player με 80-90 ευρώ που έχει υποδοχή usb.Εκτός οτι είναι πάμφθηνα πλέον, γλυτώνεις από καψίματα άπειρων CD,μετατροπές από mp3 σε audio cd,χώρο που θες στο αμάξι να τα αποθηκεύεις,χάσιμο χρόνου στο να βρεις το cd που ψάχνεις και πολλά άλλα.

Με ένα στικάκι των 8 gb μπορείς άνετα να χωρέσεις περίπου 1800 τραγούδια.Τα βάζεις σε φακέλους ανά κατηγορία για να μην ψάχνεσαι και είσαι οκ.Σε audio CD αν τα είχες θα ήθελες μια τσάντα των 90 CD συν 90Χ6λεπτά=540 λεπτά χάσιμο χρόνου για να τα κάψεις.Ήτη 9 ώρες τζάπα.

Ποιος ο λόγος να παιδεύεσαι με audio cd;

Δημοσ.

Το audio cd χωράει 74 ή 80 λεπτά μουσική. Αρα μπορεί να χωρέσει 7 τραγούδια των δέκα λεπτών ή 25 τραγούδια των 2 λεπτών. (μαζί με τα κενά ανάμεσα στα τραγούδια).

Υπάρχουν όμως cd players που διαβάζουν και mp3 cds. Δηλαδή μέσα στο cd να είναι τα τραγούδια γραμμένα κατευθείαν σαν αρχεία .mp3. Σε αυτή την περίπτωση χωράνε 650 ή 700 mb, άρα πολύ περισσότερα τραγούδια, ανάλογα με την ποιότητα.

Δημοσ.

αυτο που πρεπει να δεις ειναι αν το player του αυτοκινητου παιζει mp3 λογικα θα το γραφει πανω του αν παιζει δεν χρεαζετσαι μετατροπη απλα πετας σε ενα δισκακι ολα τα mp3 που θες και χωρσνε (στα mp3 δεν μετραει η διαρκεια του τραγουδιου αλλο το μεγεθος τους- ποσα MB ειναι το καθενα, ενα cd υπολογισε οτι ειναι 700-800 MB οποτε χωραει αρκετα) και τα γραφεις χύμα σαν αρχεια οχι σαν cd-ηχου.αν δεν παιζει mp3 τα γραφεις σε cd ηχου οπως εκανες ή ογοραζεις εναν player που να παιζει mp3

Δημοσ.

Δηλαδή να προσπαθήσω να τα γράψω σαν αρχεία .mp3 και όχι να κάνω ένα cd ήχου. Αυτό ενοείς;

Είναι το cd-player σου ΚΑΙ mp3 player ή όχι; Αν όχι δεν θα το διαβάσει το δισκάκι

Δημοσ.

Δοκιμάζω και έρχομαι να σας πώ!!!

Ααα και πάντα λέμε και Eυχαριστώ :)))))

(Δυστηχώς από αύριο οι δοκιμές γιατί ακόμα και σαββατιάτικα εκρεμούν δουλίες :-( )

Δημοσ.

το κανω κι εγω ρε παιδια αυτο να τα γραφω σαν αρχεια mp3 και οχι σαν ηχου αλλα παρολο που το cd στο αυτοκινητο παιζει mp3 παιζει ρολο αν το δισκακι ειναι cd- η cd+ τη διαφορα ποτε δεν την καταλαβα..στα μεν παιζει τα τραγουδια στη δε μου βγαζει disc error..

Δημοσ.

το κανω κι εγω ρε παιδια αυτο να τα γραφω σαν αρχεια mp3 και οχι σαν ηχου αλλα παρολο που το cd στο αυτοκινητο παιζει mp3 παιζει ρολο αν το δισκακι ειναι cd- η cd+ τη διαφορα ποτε δεν την καταλαβα..στα μεν παιζει τα τραγουδια στη δε μου βγαζει disc error..

Και 'γώ την έχω αυτήν την απορία τι διαφορά έχουν τα cd+r από τα cd-r και αντίστιχα για τα dvd.

Παίδες, δεν υπάρχουν CD+R, μόνο CD-R (μην μπερδεύεστε από τα DVD).

Μάλλον, όταν αναφέρεστε στα CD+R εννοείτε τα CD-RW τα οποία είναι επανεγγραφής (ReWritable).

Δεν υποστηρίζουν όλα τα cd players τα cd-rw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...