bikthes Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα! Βοήθεια! Δανείστηκα μια ψηφιακή μηχανή (ακριβή ,canon powershot 11) και μου έδωσαν κατά λάθος καλώδιο usb(της άλλης τους μηχανής)με απειροελάχιστες διαφορές από το κανονικό. Λόγω άγνοιας, προσπάθησα να το βάλω στη μηχανή και τηλ. σε αυτούς που μου το δάνεισαν. Μου είπαν να το πιέσω με αποτέλεσμα τα δοντάκια της θύρας να λυγίσουν και να βγει το μικρούτσικο λαστιχένιο κομματάκι κάτω από τα συρματάκια δοντάκια τις θύρας υποδοχής της μηχανής. Πήγα στο φωτογραφείο και δεν ξέραν, αλλά με αγχωσαν... Τι γίνεται? Μπορεί να αντικατασταθεί μόνο αυτή η θύρα usb στη μηχανή και πόσο κοστίζει? Ή θα πρέπει να τους αγοράσω καινούργια(500 ευρώ) και να κρατήσω αυτήν, που ήταν καινούργια ούτως ή άλλως και να τη χρησ. με την καρτα, όχι με usb? Aν ισιώσω τα δοντάκια με το μαχαίρι, χωρίς το λαστιχάκι που ήταν κάτω από τα δοντάκια και βγήκε, θα μπαίνει το καλώδιο usb το σωστό? Όποιος κατάλαβε όπως τα εξήγησα και ξέρει κάτι,please, ας απαντήσει... Αγχώθηκα και είναι Σάββατο, δεν προλαβαίνω να πάω να ρωτήσω κάπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannret Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 E καλά μην αγχώνεσαι και τρελένεσαι , έτσι κι αλλιώς και αυτοί φτάινε που σου έδωσαν λάθος καλώδιο. Προσπάθησε ψύχραιμα να βρεις την λύση, πήγαινε σε κάποιον τεχνικό ή κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.